Adevărul nespus despre cuptoarele cu microunde

Cuptoarele cu microunde folosesc o tehnologie care trece undele electromagnetice prin alimente, excitând moleculele și determinându-le să se miște și să se încălzească în timp ce răspund la radiațiile cu microunde. Iată care este adevărul nespus despre cuptoarele cu microunde!

Ce ar trebui să știi despre cuptoarele cu microunde


Microundele reprezintă energia electromagnetică ce călătorește cu viteza luminii. Magnetronul din cuptorul cu microunde produce energie de undă. Această energie convertește polaritatea moleculelor de la pozitiv la negativ. Această polaritate se schimbă de milioane de ori în fiecare secundă. Fricțiunea care se produce încălzește alimentele și provoacă, de asemenea, daune structurale ale moleculelor alimentare. 

Un studiu elvețian a identificat efectele alimentelor la microunde. Timp de opt săptămâni, opt persoane au trăit într-un mediu controlat și au consumat intermitent alimente crude, alimente gătite convențional și alimente gătite la microunde.
Probele de sânge au fost testate după fiecare masă. Alimentele gătite la microunde au provocat schimbări semnificative în chimia sângelui. 

Ce se întâmplă dacă folosești cuptoarele cu microunde?


1. Consumul de alimente gătite la microunde provoacă leziuni cerebrale permanente prin scurtcircuitarea impulsurilor electrice din creier.

2. Consumul prelungit de alimente la microunde crește numărul de celule canceroase din sânge.

3. Mineralele, vitaminele și substanțele nutritive ale tuturor alimentelor gătite la microunde sunt reduse sau modificate, astfel încât organismul uman obține mai puține beneficii sau chiar deloc.

4.
Alimentele gătite la microunde provoacă creșteri canceroase la nivelul stomacului și intestinului. Acest lucru poate explica și creșterea rapidă a ratei cancerului de colon în Statele Unite.

5. Ingestia continuă a alimentelor la microunde provoacă deficiențe ale sistemului imunitar prin glanda limfatică și modificările serice.

6. Consumul de alimente la microunde provoacă pierderi de memorie, probleme de concentrare, instabilitate emoțională și scăderea inteligenței.

7. Laptele cu cereale la microunde transformă câțiva aminoacizi în carcinogeni.

8.
Dezghețarea fructelor congelate transformă glucozidul și galactozidul în substanțe cancerigene.

9. Expunerea extrem de scurtă a legumelor crude, fierte sau congelate la microunde transformă alcaloizii vegetali în substanțe cancerigene.

10. Producția moleculelor nenaturale este inevitabilă. Aminoacizii naturali suferă modificări izometrice, precum și transformări în forme toxice, sub impactul microundelor din cuptoare. Un studiu pe termen scurt a constatat modificări semnificative și deranjante în sângele persoanelor care consumă lapte și legume gătite la microunde.
Nivelul hemoglobinei scade, iar nivelul globulelor și colesterolului cresc. 

Cu toate că este mai ușor să gătești ceva rapid la cuptorul cu microunde, probabil că te vei gândi de două ori înainte de a-l folosi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod