9 decoraţiuni ieftine realizate cu hârtie

Cel mai ieftin material care te ajută să schimbi în câteva clipe "faţa" casei tale este hârtia. Dacă îţi laşi imaginaţia să zburde, realizezi obiecte decorative senzaţionale, cu costuri

Cel mai ieftin material care te ajută să schimbi în câteva clipe "faţa" casei tale este hârtia. Dacă îţi laşi imaginaţia să zburde, realizezi obiecte decorative senzaţionale, cu costuri extrem de mici. În afară de asta, te poţi juca foarte mult cu modelele şi culorile ca să asortezi totul excat aşa cum visezi.

Iată numai câteva dintre obiectele menite să-ţi înfrumuseţeze casa, pe care le poţi realiza cu ajutorul hârtiei:

- un colaj din bucăţi de hârtie colorată poate fi un tablou interesant, de dimensiuni mari, care să fie piesa de rezistenţă în decorarea unei camere.

- poţi îmbrăca rame din lemn cu hârtie în culori şi printuri asortate ca să obţii un set de tablouri.

Îmbracă ramele aşa cum ai împacheta un cadou.

- realizează flori din şerveţele cu care să decorezi un platou sau chiar masa, atunci când ai invitaţi

- printează o imagine interesantă şi lipeşte-o pe un platou pentru a realiza un decor tematic. Şterge platoul cu o cârpă uscată şi plasează pe el numai alimente sau obiecte uscate.

- aşază în rafturile tale hârtie colorată pentru împachetat, pentru a oferi un aer interesant dulapului atunci când este deschis.

- înfăşoară câteva sticle în hârtie în culori asortate şi foloseşte-le pe post de vaze

- realizează din bucăţi de hârtie tăiate inegal o mică draperie, legând hârtiuţele împreună cu aţă sau gută transparentă.

Tot ce trebuie să faci este să le coşi împreună cu acul.

- înveleşte câteva cărţi în hârtie elegantă, pentru a personaliza aspectul bibliotecii tale.


- realizează-ţi postere personalizate pe calculator. Alege un citat care te inspiră sau un vers interesant şi foloseşte computerul pentru a-i adăuga culori, paternuri şi orice altceva ţi se pare interesant, apoi printează-l şi înrămează-l.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod