8 obiecte care aduc norocul în casa ta

Fie că suntem superstițioși sau nu, cu toții ne dorim să avem mai mult noroc. Iar potrivit tradiției și a unor practici străvechi precum Feng Shui, poți atrage norocul în casa ta prin intermediul unor obiecte.
Iată ce ar trebui să ai în casă dacă vrei mai mult noroc:

Ușa roșie

Dacă ușa ta este îndreptată spre sud, ar trebui să o vopsești roșie sau oranj. Potrivit tradiției Feng Shui, ușile îndreptate către nord trebuie să fie de culoare albastră sau neagră, cele către vest să fie gri sau albe, iar cele către est să fie de culoare verde sau maro. Aceste culori aduc mai mult noroc.

Elefanții

Aceste animale mari și blânde reprezintă înțelepciunea, loialitatea și stabilitatea, motiv pentru care sunt considerate purtătoare de noroc. Așază o figurină în formă de elefant în casa ta pentru a-ți proteja familia.

Florile proaspete

În practica Feng Shui, florile proaspete aduc fericire și noroc. Dar regula este să nu aduci niciodată flori cu spini în casa ta.

Fructele

Un bol plin cu fructe reprezintă prosperitate și noroc, de aceea ar trebui să ai mereu fructe în casă. Nu doar că îți aduc noroc, dar te vor ajuta să fii mai sănătos dacă le consumi frecvent.

Gărgărițele

Printre cele mai iubite insecte, gărgărițele poartă noroc și nu ar trebui niciodată ucise. De asemenea, sunt foarte utile în grădină pentru că se hrănesc cu dăunători. 

Potcoavele

În numeroase culturi potcoava este un simbol al norocului, de aceea ar trebui să ai o potcoavă în casă, de preferat deasupra ușii de la intrare.

Holul de intrare liber

Mobila îngrămădită și obiectele dezordonate lângă ușa de la intrare, precum încălțăminte și un cuier plin cu haine, blochează pătrunderea energiei pozitive în casa ta. Eliberează holul și organizează perfect obiectele dacă vrei mai mult noroc.

Mușețelul

Nu doar că este foarte bun pentru sănătate atunci când îl consumi sub formă de ceai, dar mușețelul este considerată a fi o plantă care aduce norocul. Așază în fiecare cameră câte un săculeț cu flori de mușețel uscate, iar dacă stai la casă, păstrează o plantă de mușețel în grădină.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod