8 metode simple de organizare

Dacă vrei să fie tot timpul ordine în casa ta, organizarea eficientă este cea mai bună soluţie. Ai la îndemână o mulţime de variante pentru a păstra fiecare lucru la locul lui. De la

Dacă vrei să fie tot timpul ordine în casa ta, organizarea eficientă este cea mai bună soluţie. Ai la îndemână o mulţime de variante pentru a păstra fiecare lucru la locul lui. De la separatoare pentru rafturi, până la suporturi pentru uşi, cutii cu desing interesant şi multe altele.

Iată câteva idei:

Organizare în dulap
Un dulap bine organizat te ajută să păstrezi hainele în ordine, încap mai multe decât ţi-ai fi imaginat şi pe de altă parte poţi să le asortezi mai bine, pentru că le vezi mai uşor. Nu uita ca în fiecare primăvară şi toamnă să-ţi selectezi hainele şi să alegi ce porţi şi ce nu.

Pune hainele pe care nu le mai vrei într-o cutie şi donează-le.

Pantofi bine aşezaţi
De obicei îţi înghesui pantofii prin toate colţurile şi apoi "te lupţi" ca să-i găseşti? Un organizator care se fizează pe perete, din pânză sau alt material textil, este perfect pentru a-ţi păstra încălţările la loc sigur. Se poate monta în interiorul unui dulap, în debara sau oriunde vrei tu

Documente sortate
O soluţie pentru a păstra documentele, revistele, facturile de care ai nevoie şi cele care nu îţi mai sunt folositoare sunt două recipiente amuzante, în culori asortate.

De exemplu, într-una îţi poţi pune facturile pe care trebuie să le plăteşti, iar în cealaltă facturile pe care tocmai le-ai plătit.

Cutiile bune la toate
Cutiile pentru depozitare camuflează perfect lucrurile pe care nu le vrei la vedere. Se potrivesc perfect în spaţiile goale, care păreau să nu aibă niciun scop. Cele din carton colorat sunt foarte ieftine, dar le poţi alege şi pe cele din bambus, ratan, nuiele, materiale textile sau piele.


Suport pe uşă
Un suport metalic care se fixează pe uşa unei debarale te ajută să păstrezi la locul lor tot felul de obiecte mărunte, de care te loveşti toată ziua prin casă, dar numai când le cauţi nu le găseşti.

Separatoare pentru rafturi
Un astfel de separator permite aşezarea diverselor obiecte pe categorii, ca să nu mai fii nevoită să răscoleşti minute în şir în căutarea unui lucru.

Totul într-un singur loc
Obiectele pe care le foloseşti împreună, e bine să stea împreună.

Asta ca să nu alergi după ele prin toată casa. De exemplu, toate produsele pentru curăţare pot fi aşezate într-o cutie sau un coşuleţ, îpmreună cu mănuşile de care ai nevoie, perii, lavete sau bureţi. Şi este mult mai simplu să le aşezi într-un loc sigur, unde să nu ajungă copiii.

Organizare neconvenţională
Orice te ajută să păstrezi ordinea este binevenit. În cazul de faţă, patrui găletuşe frumos colorate arată foarte simpatic şi ascund bine tot felul de obiecte. O astfel de soluţie este perfectă pentru holuri.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod