8 metode să decorezi, cu investiţii minime, o locuinţă închiriată

Locuieşti cu chirie, dar vrei să te simţi ca acasă? Una dintre cele mai des întâlnite probleme în ceea ce priveşte închirierea unei locuinţe este aceea că nu poţi să faci modificările la

Locuieşti cu chirie, dar vrei să te simţi ca acasă? Una dintre cele mai des întâlnite probleme în ceea ce priveşte închirierea unei locuinţe este aceea că nu poţi să faci modificările la care visezi şi pe de altă parte, nu vrei să investeşti mult, iar apoi să fii nevoită să te muţi.

Dar sunt câteva schimbări care nu presupun investiţii majore, le poţi lua cu tine când te muţi şi nu afectează locuinţa în aşa fel încât să fii nevoită să ceri permisiunea proprietarului.

Iată ce poţi face:

Tapet "local"
Nu poţi să îţi tapetezi pereţii? O soluţie de compromis te ajută să schimbi aşa cum vrei, dar fără să-ţi cheltui toţi banii. Foloseşte o bucată mare de placaj subţite pe care să aplici tapetul dorit. Sprijină apoi placajul de perete şi ai o obţinut o zona colorată deosebită.

Mobilă specială
Transformă o piesă ieftină de mobilier într-o adevărată operă de artă. Ai nevoie numai de autocolant în diverse modele, care să ofere personalitate spaţiului.

Investeşte în lenjerie frumoasă
Lenjeria de pat schimbă foarte mult aspectul unei camere.

Cumpără aşternuturi de pat colorate, asortate cu încăperea. O investiţie foarte utilă şi de durată.

Foloseşte mobila modulară
Câteva elemente de mobilier, care nu sunt altceva decât cuburi suprapuse, te ajută să schimbi total felul în care arată o cameră. Sunt ideale pentru cărţi, reviste sau CD-uri, dar şi pentru evidenţierea unor decoraţiuni. Pe lângă toate astea, sunt ieftine, uşoare şi le poţi muta aşa cum vrei.

Obiecte de iluminat indrăzneţe
O lustră sau o plafonieră de senzaţie te ajută să tranformi total cameră.

Fie că alegi culori îndrăzneţe, modele speciale sau materiale inogvatoare, merită să investeşti într-un obiect de iluminat care îţi luminează casa.

Stickere pentru pereţi
Îţi poţi personaliza pereţii fără să stârneşti furia proprietarului. Stickerele sunt uşor de aplicat, le găseşti în nenumărate forme şi modele, dar mai ales, le poţi îndepărta cu uşurinţă fără să afecteze zugrăveala.

Camuflaj elegant
Este ceva ce vrei să acoperi la un perete? O bară pe care să fixezi o bucată de material cu un desing interesant te ajută să camuflezi, dar şi să decorezi cu investiţii minime.

Tablouri care sar în ochi
Tablourile îndrăzneţe sunt o metodă simplă pentru a atrage atenţia către o anumită zonă a unei încăperi.

Renunţă la tablourile clasice şi alege ceva cu totul ieşit din tipare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod