8 greşeli pe care e posibil să le faci zilnic fără să-ţi dai seama

Cum este corect să ţii paharul de vin? Cum să tai pâinea ca să nu faci firimituri peste tot? Sunt câteva lucruri pe care le facem zilnic, însă este foarte posibil să le greşim.
Când te-ai obişnuit să faci lucrurile într-un anumit fel, poate să fie extrem de dificil să te convingă cineva că greşeşti undeva. Însă, uneori aceste mici trucuri pe care le-ai ignorat până acum, pot să îţi simplifice viaţa şi să realizezi că într-adevăr le-ai făcut greşit până acum. Iată câteva greşeli pe care este posibil să le faci zilnic fără să-ţi dai seama:


1. Pui mâna pe cupa paharului de vin

Chiar dacă te-ai obişnuit să ţii paharul de partea de sus sau să cuprinzi cupa trebuie să ştii că acest lucru este greşit şi vei încălzi mai repede vinul. Este de preferat să ţii de picior paharul de vin!


2. Tai pâinea în mod obişnuit

Te enervează că faci foarte multe firimituri atunci când feliezi o pâine proaspătă şi cu coaja crocantă? Asta pentru că nu o tai cum trebuie! Este de preferat să pui pâinea cu partea de sus pe tocător şi să începi să o feliezi.


3. Nu ţii corect sucul la cutie cu pai

Acele sucuri la cutie care au pai pot să fie foarte păcătoase atunci când le deschizi, deoarece pot sări stropi de suc care pătează tricoul. Ca să eviţi acest lucru este de preferat să ţii cutia de urechile cartonului care sunt îndoite în partea de sus.



4. Îţi place să pui muzică pe telefon

Îl laşi pe masă şi îl dai mai tare când îţi place o melodie, însă sunetul este destul de prost. Ca să amplifici sunetul şi să-l mai faci bun poţi să pui telefonul într-un pahar gol.


5. Cum pui hârtie igienică la baie

Capătul ei trebuie să fie înspre tine, nu înspre perete. Dacă ea se rulează înspre perete atunci vei atinge inevitabil cu mâna peretele, iar acest lucru nu este igienic, deoarece poţi să iei bacterii.


6. Aplici parfum pe încheieturi

Nu este necesar să faci acest lucru, deoarece se pare că prin încălzirea lui se degajă notele de vârf ale parfumului şi se evaporă rapid mirosul. Este de preferat să aplici parfumul numai în spatele urechilor şi pe gât.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod