7 vedete care au coteţe pentru găini. Actriţa Liz Hurley este una dintre ele

Vedetele de la Hollywood sunt atât de preocupate de alimentaţia sănătoasă şi de protecţia animalelor încât multe dintre ele şi-au construit coteţe pentru găini pe domeniile lor care

Vedetele de la Hollywood sunt atât de preocupate de alimentaţia sănătoasă şi de protecţia animalelor încât multe dintre ele şi-au construit coteţe pentru găini pe domeniile lor care valorează zeci de milioane de dolari.

În acest fel au ouă provenite de la găini hrănite natural, dar şi fericite, pentru că au coteţe cât se poate de confortabile. Iată câteva staruri care deţin coteţe pentru găini:

Patrick Dempsey
Patrick Dempsey, cunoscut pentru rolul medicului Derek Shepherd din serialul Anatomia lui Grey, deţine pe proprietatea sa din Malibu un coteţ pentru găini realizat din lemn reciclat.

Elizabeth Hurley
Actriţa britanică Elizabeth Hurley are o fermă organică în Cirencester, Gloucestershire, Marea Britanie, unde creşte, bineînţeles şi găini.

Reese Witherspoon
Se pare că actriţa Reese Witherspoon îşi dorea încă din 2008 un coteţ în care să crească găini pentru ouă, dar abia în 2010 şi-a îndeplinit dorinţa.

Vedeta are 16 găini şi un cocoş, într-un coteţ de "5 stele".


Ellen Pompeo

Un alt star din serialul "Anatomia lui Grey", actriţa Ellen Pompeo, deţine la rândul său un coteţ în care creşte găini, dar pe care le lasă libere în timpul zilei. Vedeta le recomandă doritorilor să construiască un coteţ complet acoperit cu sârmă pentru ca animalele prădătoare precum vulpile sau dihorii să nu poată intra.

Martha Stewart
Realizatoarea TV Martha Stewart, specializată în domeniul casă şi grădină, are la rândul său un coteţ pentru găini.

"Am început să cresc găini după ce am vizitat o fermă specializată în producţia de ouă şi am fost îngrozită de condiţiile crude şi inumane în care trăiesc găinile", a explicat vedeta pe blogul său.

Rachel Weisz
Actriţa Rachel Weisz a găsit un mod inedit de a ţine la distanţă coioţii care îi fură găinile, destul de des întâlniţi în Statele Unite. Vedeta a aflat că mirosul de urină umană le fac pe aceste animale prădătoare să evite zona respectivă, prin urmare îi permite fiului său în vârstă de 4 ani să facă pipi în jurul coteţului...

Gisele Bundchen
Supermodelul brazilian Gisele Bundchen se numără la rândul său printre vedetele care deţin găini.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod