7 combinaţii de culori pentru camera de zi

Combinaţiile de culori pentru camera de zi sunt foarte importante. Sunt cele care îţi oferă o anumită stare de spirit, zi de zi, motiv pentru care trebuie alese cu mare grijă. În primul

Combinaţiile de culori pentru camera de zi sunt foarte importante. Sunt cele care îţi oferă o anumită stare de spirit, zi de zi, motiv pentru care trebuie alese cu mare grijă.

În primul rând este necesar să ţii cont de culorile care te fac să te simţi bine. Dacă îţi plac nuanţele mai inchise sau cele mai deschise, dacă poţi suporta timp îndelungat culori puternice, dacă nuanţele reci te fac să te simţi confortabil sau nu. Totul ţine de sentimentele tale, în niciun caz de tendinţe sau ceea ce ai văzut la alţii.

Iată câteva combinaţii interesante de culori, din care te poţi inspira:


Alb şi violet
Pentru camerele întunecoase, albul face minuni.

Iar asociat cu violetul închis, creează o atmosferă modernă, elegantă şi relaxată.

Bleu şi gri
Dacă eşti o fire ceva mai relaxată, combinaţia de bleu şi gri este perfectă. Rezultatul este un mediu calm, liniştit şi luminos.

Ciocolatiu şi roz profund
Eleganţa este cuvântul care defineşti această combinaţie de două culori. Căldura liniştită a ciocolatiului se îmbină perfect cu îndrăzneala accesoriilor.

Galben, mov şi gri
Griul închis în asociere cu un mov puternic dă naştere unui spaţiu elegant şi plăcut.

Accentele de galben aduc totul la viaţă, pentru ca atmosfera să nu pară prea monotonă.

Crem şi accente de roşu
Cremul oferă naturaleţe şi relaxare oricărui spaţiu, dar în acelaşi timp poate fi comparat cu o pânză goală pe care poţi adăuga apoi culorile. Mobila, preţii, podeau, toate în nuanţe de crem, îţi permit să te joc perfect cu accesoriile. În imaginea de mai sus accesoriile sunt roşii, dar poţi alege oricare altă culoare puternică pe gustul tău.

Gri şi accente de culoare
O bază gri este perfect trezită la viaţă de accente în culori vii.

O astfel de combinaţie este ceva mai dificil de realizat, pentru că trebuie să păstrezi foarte bine proporţiile de culoare. În cazul de faţă, albastrul, rozul şi verdele, toate în nuanţe electrice, sunt perfect echilibrate.

Turcoaz şi culori neutre
Turcoazul este o culoare foarte relaxantă, mai ales dacă o asociezi cu alb, crem sau în general culori neutre. Asociată cu nuanţe de maro sau negru obţii un efect total diferit, mult mai elegant şi sofisticat.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod