6 tendinţe pentru decorarea locuinţei în 2018, inspirate de Pinterest

Pinterest a devenit o sursă majoră de inspiraţie pentru cei care caută idei în diferite domenii. Este valabil şi în ceea ce priveşte decorul şi designul interior.
Platforma Pinterest le permite celor interesaţi de amenajrea locuinţei să găsească idei interesante şi să descopere tendinţele în design. Iar rapoartele oferite la final de an de această platformă sunt un indiciu important pentru trendurile anului viitor. În 2017, interesul pentru Pin-urile legate de amenajarea locuinței au crescut cu 75%, potrivit raportului citat de housebeautiful.com. Iată care sunt tendințele pentru anul viitor, în funcție de raportul oferit cei de la Pinterest, bazat pe căutările și temele de care oamenii au fost cel mai mult interesați:

Artă decorativă pentru pereți

Pereții simpli, într-o singură culoare, nu mai sunt la modă. Pinurile pentru "wall art", elemente decorative pentru pereți precum tapet, stickere, tablouri etc.
au crescut cu 637% anul acesta, ceea ce arată că în 2018 decorarea pereților va fi un trend major. 


Plante de interior cu frunze decorative

Plantele pentru dormitor te ajută să dormi mai bine datorită faptului că emană oxigen, iar frunzele lor interesante aduc un plus de prospețime decorului. Iar plantele cu frunze deosebite, cu modele naturale în diverse culori sunt un alt trend major pentru anul viitor. Căutările pentru acestea au crescut cu 533% anul acesta.




Asocierea nuanțelor metalice diferite

Probabil că nu asociezi niciodată bijuteriile din argint cu cele din aur pentru că este o greșeală majoră în modă. Dar nu același lucru este valabil și în designul interior.
O altă tendință care s-a remarcat pe Pinterest este asocierea nuanțelor metalice diferite precum argintiu, auriu, cupru, bronz sau auriu rose. Căutările pentru acest subiect au crescut cu 533 de procente.




Podelele acoperite cu piatră

Stilul anilor '70 în ceea ce privește acoperirea podelelor se pare că a revenit în forță. Este vorba despre podelele acoperite cu dale de tip terrazzo, un material realizat prin combinarea mai multor tipuri de piatră. Interesul pentru podelele terrazzo a crescut cu 316% în acest an, ceea ce indică faptul că în 2018 acest stil va fi un trend important în amenajările interioare.




Tavanul statement

Fie că alegi vopsea, tapet sau texturi interesante, trebuie să acorzi mai multă atenție tavanului dacă ești în curs de renovare sau îți construiești o casă. Tavanul decorat în mod inedit, care atrage atenția, este un alt trend ce pare că va cuceri anul 2018.
Procentul căutărilor pentru tavane statement a crescut anul acesta cu 310%.




Baie de inspirație spa

După ce te întorci din vacanță, este posibil să-ți rămână gândul la spa-urile cu aspect relaxant pe care le-ai vizitat în timpul sejurului și să vizezi să-ți transformi baia într-o astfel de oază pentru răsfăț. Numărul pinurilor sau a salvările pentru termenii "baie spa" a crescut cu 269% în acest an.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod