5 trucuri ca să arăţi bine în pozele de familie. Încearcă-le!

Fotografiile fac deja parte din tradiţie în zilele de sărbătoare, când suntem alături de toţi cei dragi. Dar ca să nu-ţi laşi imaginea la voia întâmplării, trebuie să descoperi câteva trucuri care te vor ajuta să arăţi foarte bine în toate pozele pe care le faci. Iată care sunt:

Privire senină

Nu este cazul să te forţezi să zâmbeşti. Zâmbetele false sunt uşor de recunoscut, iar rezultatul este o faţă crispată. În schimb, păstrează-ţi faţa relaxată şi buzele în poziţia lor obişnuită, dar deschide puţin mai mult ochii. Este o formă de a exprima fericirea cu ochii, care arată foarte bine în fotografii.
 

Figură relaxată

Muşchii faciali relaxaţi sunt cheia unei fotografii reuşite. Închide ochii pentru câteva secunde înainte de a face poza, respiră adânc de câteva ori, apoi deschide-i şi priveşte către obiectivul aparatului foto imaginându-ţi că este ceva extrem de liniştitor şi frumos, precum un peisaj sau chipul unei persoane foarte dragi.

Poziţia corectă

Starurile de la Hollywood sunt experte în adoptarea unor poziţii perfecte pentru fotografii impecabile. Una dintre poziţiile care te vor ajuta să arăţi foarte bine în poze este cu şoldurile rotite la 45 de grade faţă de obiectivul aparatului.
Lasă-ţi toată greutatea corpului pe piciorul din spate şi menţine-l pe cel din faţă întins, cu vârful tălpii îndreptat spre camera foto. Poţi îndoi uşor genunchiul, ca să nu pari prea încordată.

Machiajul potrivit

Mascara este arma ta secretă pentru poze perfecte! Genele accentuate oferă impresia de privire pătrunzătoare, feminină şi dau senzaţia de ochi mai mari. Aplică două straturi de mascara în ziua în care ştii că vei fi fotografiată.

Spatele drept

Postura aplecată nu arată deloc bine în poze! Trage umerii uşor în spate şi priveşte înainte dacă vrei fotografii reuşite. De asemena, este indicat să ţii gâtul întins şi uşor împins în faţa, pentru a evita efectul de bărbie dublă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod