5 torturi delicioase şi simple pe care le poţi face şi tu. Încearcă-le de Sărbători!

2 din 6

Cheesecake cu mascarpone şi ciocolată neagră

Ingrediente
  • 300 de grame de biscuiţi cu cacao
  • 130 de grame de unt topit.

Pentru cremă
  • 130 de grame de ciocolată neagră cu peste 70% cacao
  • 700 grame de mascarpone
  • 50 de grame de zahăr pudră
  • 2 linguri cu smântână lichidă grasă
  • cacao pudră pentru ornat plus bucăţi de ciocolată neagră.

Biscuiţii se fărâmiţează în robot sau într-o pungă închisă peste care se trece cu un sucitor. Se adaugă untul topit, se presează crusta în forma pentru tort cu pereţii detaşabili şi se introduce la frigider.
Pentru a prepara crema se pune ciocolata la topit la aburi, iar după ce s-a răcorit se amestecă bine cu mascarpone, zahărul pudră, smântâna lichidă până când obţii o cremă delicioasă.
Se toarnă peste blatul din biscuiţi, se ornează cu cacao pudră şi ciocolată neagră, după care se introduce la frigider.

Foto: http://loveandcustard.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod