5 modalităţi ingenioase de aranjare a mesei de Paşte

În afară de veselă și accesorii, unul dintre aspectele deseori evitate, dar care face diferenţa dintre o masă banală și una extraordinară, este centerpiece-ul
Suntem într-o continuă căutare de idei noi, decoruri ingenioase și obiecte care să ne facă să tresărim. Astfel, cu Paștele care se apropie, am decis să aducem în prim-plan masa de Paște, atât de dragă nouă.

În afară de vesela frumoasă și celelalte accesorii, unul dintre aspectele deseori evitate, dar care face diferenţa dintre o masă banală și una extraordinară, este centerpiece-ul. Această “piesă centrală” a mesei poate lua formele cele mai desfătătoare pentru privire și ne poate duce imaginația în cele mai nebănuite locuri.
Iată cinci astfel de decoruri speciale, recomandate de specialiştii Chic Ville:

Colivia - fantezie pascală


Colivia ar trebui să fie tot mai prezentă în orice decor. Putem profita de simplitatea ei, care parcă cere o completare din partea noastră, una care să îi complimenteze formele deja plăcute. Colivia noastră e plină de galben, o culoare prezentă deja pe masa de Paște și este decorată cu panglici și năsturei.  În colivie poți pune o sumedenie de lucruri: ouă decorative, statuete iepuri sau oițe pufoase, flori, ghivece de flori sau, de ce nu, lumânări aprinse.
Pentru a evita însă accidentele, alege să decorezi colivia cât mai simplist în cazul acestei variante. Reinventează colivia în propriul tău stil și asorteaz-o mesei de Paște!

Clasicul coș cu ouă

Dacă ești în căutarea unui decor mai clasic, updatează clasicul coș cu ouă cu... câteva fire de iarbă! Alege un coș alb și ouă sculptate în lemn, pe lângă care să adaugi fire de iarbă proaspătă și alte decorațiuni care folosesc elemente vegetale. Un ou mare îmbrăcat în mușchi va fi de efect lângă coșul tău.
Iarba legată împreună cu crenguțe verzi va arăta foarte bine și pe farfuriile mesenilor. Astfel, vei crea o continuitate a decorului pe întreaga masă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod