Idei de picnic

5 idei de preparate rapide pentru un picnic reușit

Ți-ai propus să ieși la picnic mai des, dar nu ții neapărat să faci grătare, ci să încerci ceva diferit? Descoperă câteva idei de preparate pe care le poți face repede și merg de minune pentru picnic.
Multă lume preferă să facă grătare sau cartofi prăjiți la un picnic, însă mai există atât de multe peparate pe care le poți face simplu acasă, astfel încât să te bucuri de o zi cu adevărat relaxanta la iarbă verde. 

Astfel că data viitoare când vrei să mergi la iarbă verde poți să încerci aceste combinații care se fac rapid, sunt gustoase și perfecte pentru picnic. 


Iată 5 idei de preparate rapide pentru un picnic reușit:


1. Un altfel de frigărui

 
Frigăruile sunt delicioase, însă dacă te-ai plictisit de aceleași combinații și vrei ceva diferit există multe alte opțiuni. ”Frigăruile” cu roșii cherry, tortellini cu brânză, măsline, mozzarella, busuioc și salam uscat sunt delicioase, fresh și se fac foarte ușor.
De asemenea, dacă preferi ceva făcut pe grătar poți să apelezi la: frigăruile cu creveți și ananas, frigăruile cu piept de pui cu verdețuri, lămâie și un sos tzatziki, frigăruile cu somon, ardei și ceapă. 


2. Un platou de brânzeturi, fructe, afumături, măsline, crackerși, humus

 
Dacă preferi să combini mai multe alimente, dar fără să stai mult timp ca să le prepari, atunci un platou gurmand cu de toate este cea mai potrivită alegere pentru tine. Șuncă afumată, diverse sortimente de brânzeturi, crackerși, lipie și biscuiți, măsline, fructe, humus, pesto, ardei copți, cremă de brânză, nuci, miere de albine sau orice alt preparat preferat își vor regăsi locul pe un platou gurmand.
Astfel, te asiguri că ai mâncare pentru toate gusturile. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod