greseli cand speli rufe

5 greșeli pe care le faci când speli rufele

Unele lucruri le facem cu ochii închiși și parcă ne-am născut învățați să le facem, însă deși par lucruri banale, există cazuri în care facem greșeli în activitățile noastre, fără să ne dăm seama.
Am discutat AICI despre sfaturile bunicii si ti-am prezentat cateva trucuri care te vor ajuta sa cureti hainele in mod eficient, folosind atat produse speciale de curatat, cat si anumite produse din bucatarie, de exemplu. Astazi revenim cu un nou articol pe tema asta si trecem in revista 5 greseli pe care le faci cand speli rufele.

Asadar, haide sa nu mai lungim vorba si sa vedem care sunt aceste 5 greseli pe care fiecare dintre noi le face, fara sa ne dam seama:
5 greseli pe care le faci cand speli rufele.
Nu alegi temperatura corecta

Hainele isi vor pastra mai bine forma si culorile vii, daca le speli la o temperatura mai scazuta. Contrar a ceea ce cred multi, hainele vor fi la fel de curate daca folosesti apa rece sau calie, cu conditia sa ai o masina de spalat eficienta si un detergent bun. Singurele lucruri pe care trebuie sa le spalam la temperaturi ridicate sunt prosoapele si lenjeria de pat, pentru a le dezinfecta. Citeste continuarea...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod