5 deserturi speciale şi rapide pentru masa de Paşte - VIDEO

Vrei o reţetă inedită de brioşe fără foc sau să prepari cel mai rapid tort de biscuiţi pentru masa de Paşte? Alege un desert diferit pentru sărbători!

Te-ai săturat de prăjiturile pe care le mănânci de mică la fiecare sărbătoare importantă în familie? Atunci încearcă aceste reţete care se fac foarte repede şi nu au ingrediente costisitoare!

Chiar dacă prăjiturile de pe vremea lui bunica rămân în topul multor persoane, poate îţi doreşti totuşi să revigorezi puţin carneţelul cu prăjituri şi să optezi pentru ceva diferit pentru sărbătorile pascale din acest an. Pasca şi cozonacul rămân la mare căutare şi le aşteptăm cu mare drag, dar ce ar fi să adaugi pe lângă ele una sau două reţete mai inedite cu care să-ţi surprinzi plăcut invitaţii.

Iată cinci reţete pe care le poţi face rapid:



1. Brioşe cu fructe de pădure - fără foc


Este o reţetă extrem de rapidă şi răcoritoare pentru invitaţii pe care îi ai la masa de Paşte. Chiar dacă ai fost obişnuită cu deserturile clasice poate vrei să încerci ceva nou, mai dietetic şi care se prepară foarte repede.

Aceste brioşe care nu au nevoie de cuptor pot să fie soluţia potrivită pentru tine!

 

 

2. Prăjitură cu căpşuni


Căpşunile se numără printre fructele tale preferate? Atunci poţi să prepari această reţetă simplă de prăjitură cu căpşuni ca să savurezi un desert nou şi plin de arome care-ţi vor încânta papilele gustative.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod