5 avantaje ale bradului artificial

În fiecare an te gândești dacă ar trebui să alegi un brad natural sau pe cel artificial? Află care sunt avantajele bradului artificial și cum te ajută să creezi o astmosferă unică de sărbători.
Deși există numeroase dezbateri despre ce înseamnă un Crăciun „real”, multe dintre ele fiind legate de brazii naturali, există beneficii și pentru opțiunea opusă. Chiar dacă mirosul de brad este adesea asociat cu sărbătorile, specialiștii au identificat puncte în favoarea bradului artificial, care minimizează stresul, timpul dedicat pregătirilor și te ajută să te relaxezi mai rapid.

 
Iată ce avantaje vei obține dacă alegi bradul artificial pentru a crea o atmosferă festivă:

 
1. Poziționarea ideală

Multe persoane vor să creeze un decor deosebit în casă cu ocazia sărbătorilor. Brazii naturali pot avea goluri sau le pot lipsi ramuri exact în locurile strategice. Indiferent cât de bine te pricepi la decorațiuni, uneori aspectul bradului îți poate compromite eforturile.
Este adevărat că poți găsi un brad natural echilibrat, dar va trebui să vizitezi mai mulți vânzători și să dedici timp considerabil acestei operațiuni și precis ai multe alte lucruri de făcut în această perioadă. Dacă îți dorești un decor magic de sărbători fără prea mult efort, bradul artificial poate fi așezat exact așa cum îți place, iar ramurile vor fi suficient de dese pentru a susține decorațiunile și varietatea de culori la care te-ai gândit.

 
2. Aspectul foarte natural

Pe măsură ce tehnologia avansează, felul în care arată brazii artificiali se modifică și au un aspect din ce în ce mai real. În prezent nu mai au ace inestetice din plastic, ci ramurile lor pot include chiar și conuri sau ace de diferite mărimi și grosimi, la fel ca în cazul brazilor naturali.

 
3. Este ușor de întreținut

Te-ai săturat să strângi mereu acele de brad  care se usucă și cad din cauza căldurii din casă? Bradul artificial nu îți va face asemenea probleme, dar va crea o atmosferă la fel de specială. De asemenea, majoritatea brazilor naturali trebuie ținuți în apă pentru a rezista tot sezonul.
Pentru cei care au animale de companie sau copii mici poate fi necesar să facă de mai multe ori curățenie dacă vasul cu apă se varsă. Brazii artificiali sunt foarte ușor de depozitat, ia atunci când îi montezi va fi destul de ușor să-i asamblezi pentru că ramurile vor avea diferite simboluri sau pur și simplu vor fi formați din 3-4 părți pe care le adaugi una peste alta. Nu-ți va lua mult timp nici să înlături decorațiunile și să strângi bradul după ce trec sărbătorile.

 
4. Diminuează stresul

În loc să fii îngrijorat dacă bradul va rezista sau dacă ai ales varianta potrivită pentru acest sezon, mai bine selectează un brad artificial care te scutește de emoții. Prin reducerea timpului dedicat pregătirilor vei avea un răgaz pentru tine și ai putea chiar să gătești niște rețete delicioase, cu ingrediente mai bune decât cele de la magazin.
Timpul și energia sunt limitate, așa că nu trebuie să te simți vinovat dacă îți stabilești priorități pentru sezonul sărbătorilor. Casa ta va arăta la fel de frumos, iar tu vei fi odihnit și bine dispus pentru a primi oaspeții sau colindătorii.

 
5. Stimulează creativitatea

Brazii artificiali sunt disponibili într-o varietate de mărimi și culori. Nu depinde decât de tine să creezi un aspect de poveste pentru fiecare cameră. Poți opta pentru brăduți de câțiva centimetri în dormitoare și pentru un brad mai mare în living, iar nuanțele pot varia în funcție de ceea ce te inspiră și schema de culori din fiecare cameră. Diametrul poate fi și el ales pentru ca bradul să se încadreze fără probleme și în spațiile mai mici.
De asemenea, exisă variante de brazi care imită zăpada pe ramuri, au culori foarte intense sau sunt gata decorați.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod