40 de idei pentru depozitare în bucătărie

Una dintre cele mai mari probleme în locuinţele mici este lipsa spaţiului pentru depozitare. Iar bucătăria este locul în care trebuie să păstrezi atât de multe lucruri încât nici nu ştii unde să le mai pui.
Este valabil în special în cazul în care găteşti des şi ai o mulţime de vase, ustensile şi ingrediente.

Chiar dacă nu ai suficient spaţiu la dispoziţie, poţi să pui în practică mici trucuri care te vor ajuta să foloseşti la maximum fiecare zonă. Vei reuşi astfel să depozitezi în ordine toate lucrurile din bucătăria ta şi le vei găsi imediat atunci când ai nevoie de ele.

De exemplu, uşile dulapurilor pot deveni suporturi perfecte pentru capace, tocătoare sau produse de curăţenie.
Fixează pe interiorul lor bare sau coşuri pentru depozitare.

Separatoarele pentru sertare sunt o altă variantă ideală pentru a menţine în ordine toate obiectele mici din dotarea bucătăriei tale. De la forme pentru prăjituri şi până la cupe pentru măsurat, toate se vor menţine perfect ordonate în sertare datorită separatoarelor.

De asemenea, nu uita că poţi folosi şi pereţii pentru a crea soluţii noi pentru depozitare în bucătărie. Este o variantă deschisă de depozitare, pe care o poţi folosi pentru a expune piesele tale favorite şi cele cu potenţial decorativ, precum farfuriile care îţi plac sau ustensilele cu un aspect deosebit.

Descoperă 40 de imagini care te pot inspira să creezi noi spaţii pentru depozitare în bucătărie.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod