30 cele mai simple și elegante decorațiuni pentru Sărbători

Uneori, mai puțin înseamnă mai mult, iar acest lucru este valabil și în ceea ce privește decorațiunile pentru Sărbători.
Dacă te-ai plictisit de globurile în culori țipătoare, instalațiile luminoase multicolore care licăresc la tot pasul și decorațiunile kitchoase care înghit uneori întreg orașul de Crăciun și Anul Nou, trebuie să știi că există și alte soluții.

Modalitățile simple și elegante de a-ți împodobi casa de Sărbători ar trebui să le înlocuiască pe cele lipsite de gust. De cele mai multe ori, decorațiunile simple reușesc să aducă cu adevărat spiritul Crăciunului la tine în casă. 

Folosește elemente naturale de decor și inspiră-te din obiceiurile tradiționale pentru împodobirea casei.
Evită plasticul, decorațiunile de proastă calitate, culorile țipătoare și obiectele produse pe scară largă, pe care le întâlnești la tot pasul în această perioadă.

De exemplu, poți încerca stilul minimalist pentru decorarea bradului de Crăciun. Acesta presupune folosirea unui număr mic de podoabe, pentru ca efectul să fie unul simplu și discret. Agață în pom globulețe într-o singură culoare, de preferat una neutră, de inspirație naturală, în locul celor intens colorate. 

De asemenea, în loc să faci un aranjament din globulețe din plastic sau alte decorațiuni exagerat de colorate sau strălucitoare, poți folosi conurile de brad, în asociere cu ramuri verzi, pe care să le așezi pe un platou ce inspiră un aer festiv.
Decorul cu elemente naturale este, de fapt, o tendință importantă a acestui sezon. Folosește mai multe elemente naturale precum crengi de brad, de pin, ramuri de eucalipt, conuri, ghinde, batoane de scorțișoară și fructe precum nuci, portocale sau mere.

Ghirlandele simple din hârtie albă decupată în modele interesante precum steluțe, fulgi de nea, brăduți sau îngerași sunt ideale pentru a înlocui beteala colorată și strălucitoare. Vor oferi un plus de stil și eleganță locuinței tale. 

Plantele vii, în ghiveci, precum coniferele în miniatură, sunt perfecte pentru a decora masa de Crăciun.
Verdele natural este obligatoriu în decorul de Sărbători pentru acest an. Iar cea mai simplă și elegantă modalitate de a-l include este aceea de a așeza ramuri de brad în vaze cu apă. Vor oferi acea aromă deosebită de brad pe care o iubim cu toții de Sărbători și vor rezista mult timp fără ca acele să se scuture.

Un stil elegant în care să folosești instalațiile luminoase este de a crea aranjamente în boluri sau recipiente din sticlă transparentă în care să așezi instalații pe bază de baterii, cu leduri care emană o lumină albă sau galbenă.
Vei crea o decorațiune ce pare inspirată din basme și care se aseamănă cu un borcan plin cu licurici. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod