27 de utilizări pentru o șosetă fără pereche

Ai căutat prin casă dar nu ai reușit să găsești și a doua șosetă cu același model? Află ce poți face cu o șosetă fără pereche.
Dacă și tu ai strâns câteva șosete care nu mai au pereche nu trebuie să le abandonezi într-un colț sau să le arunci. O șosetă fără pereche are foarte multe întrebuințări și în curând nu îți va mai părea rău că ți-a rămas doar ea și nu o poți purta. În loc să ții astfel de șosete fără nicio utilitate învață cum să le folosești pentru a câștiga timp și comoditate.

 
Iată ce poți face cu o șosetă fără pereche:

 
În casă sau pentru împachetat

1. Folosește șoseta pentru a ține toate bijuteriile într-un singur loc atunci când călătorești. Va preveni zgârieturile și îi va descuraja pe cei care s-ar putea gândi să le fure;
2. Șoseta va fi utilă și când împachetezi pahare sau vaze. O poți pune în interiorul lor sau poți lua mai multe șosete fără pereche și le vei folosi în interiorul cutiei pentru a preveni spargerea paharelor;
3.
Poți păstra în ea ornamente pentru brad care s-ar putea sparge;
4. Poți tăia numai partea de elastic și vei prinde cu ea firele electrice pentru a preveni accidentele în casă;
5. Data viitoare când mergi în grădină poți tăia o parte din șosetă și o vei pune pe genunchi pentru a-ți proteja pantalonii și va fi mai ușor să stai aplecat;
6. Taie șoseta în mai multe fâșii și leagă plantele care au crescut în ghiveci pentru a preveni ruperea tulpinii.
7. În timp ce zugrăvești pune șosete de o mărime mai mare peste pantofi pentru a preveni deteriorarea lor de la stropii de vopsea;
8. Când trebuie să muți mobila în casă căptușește picioarele dulapurilor sau ale patului cu șosete fără pereche pentru a preveni zgârierea podelei.
9. Acoperă crosele de golf cu șosete.

 
În mașină

10. Pune umbrela udă într-o șosetă pentru a menține interiorul mașinii uscat;
11.
În zilele călduroase pune o șosetă pe partea metalică a centurii de siguranță pentru a evita senzația fierbine neplăcută;
12. Iarna, după ce ai parcat mașina, îmbracă ștergătoarele cu șosete fără pereche pentru a te asigura că nu vor îngheța și nu se vor lipi de parbriz.

 
Pentru frumusețe și vindecare

13. Pune o minge de tenis în șosetă, înnoad-o și apoi folosește-o pentru a-ți masa picioarele când ai crampe musculare.
14. Dacă ai probleme cu umflăturile, vânătăile sau senzația de mâncărime umple o pungă cu gheață și pune-o în șosetă, apoi aplică pe locul afectat.
15. Dacă te dor încheieturile din cauza orelor petrecute în fața calculatorului, umple o șosetă cu orez, coase-o, apoi folosește-o pentru a-ți odihni încheieturile când nu tastezi.
16. Când ai nevoie urgentă de un elastic poți tăia manșeta șosetei pentru a-ți prinde părul fără probleme.
17.
Îți poți ondula părul în timp ce dormi dacă îl legi cu 2-3 șosete fără pereche. Bucură-te de buclele de a doua zi!
18. Dacă ai mâinile sau pielea de pe picioare foarte uscate aplică o cantitate generoasă de cremă hidratantă, apoi pune-ți șosetele și dormi liniștită, în timp ce pielea se reface rapid.

 
În bucătărie

19. Când gătești este util să folosești o șosetă pentru a lua mânerul oalelor fierbinți. Nu numai că îți va proteja mâinile, dar nici mânerele nu vor deveni lipicioase.
20. Bagă mâna într-o șosetă și vei reuși să deschizi chiar și borcanele care au capacul înțepenit de ceva timp.
21. Îți poți menține frigiderul și dulapul de bucătărie curate dacă pui câte o șosetă fără pereche sub fiecare borcan care conține miere, sirop de melasă, sos sau sirop.

 
Haine și accesorii

22. Poți păstra ochelarii într-o șosetă pentru a nu-i pierde.
23.
Taie partea elastică și folosește-o pentru a-ți proteja încheietura.
24. Poți tăia partea cu elastic și poți prinde telefonul la încheietură în timp ce faci exerciții fizice.
25. Obține mănuși fără degete tăind vârful șosetei, iar dacă vrei să se potrivească una cu alta alege o șosetă lungă până la genunchi pentru a le confecționa pe amândouă.
26. Dacă ai strâns 10 sau mai multe șosete fără pereche le poți coase împreună și vei obține un fular călduros pentru sezonul rece.
27. Pune levănțică în șosete, apoi folosește-le în dulap și sertare pentru a neutraliza moliile.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod