15 idei pentru un aranjament decorativ de toamnă


Cred că este prima dată în viaţa mea când mă bucur că a venit toamna. Trebuie să recunosc că nu îmi place anotimpul ăsta şi mereu mi-am dorit să treacă mai repede. Nu suport cerul

Cred că este prima dată în viaţa mea când mă bucur că a venit toamna. Trebuie să recunosc că nu îmi place anotimpul ăsta şi mereu mi-am dorit să treacă mai repede. Nu suport cerul înnorat, ploile, bălţile de pe stradă, frigul, hainele groase şi copacii goi.

Dar de data asta chiar am dorit-o. M-a năpădit nostalgia copilăriei şi mi-am amintit în mod deosebit un weekend petrecut la ţară la bunici, la început de toamnă. Era frig şi urât, dar mă fascina agitaţia tuturor adulţilor din jur, grăbiţi să strângă rapid toate fructele şi legumele pentru care munciseră tot anul.

Şi erau multe, colorate, parfumate şi de toate formele şi aromele. Atunci am apreciat pentru prima dată toamna şi acum îmi retrezesc acele amintiri ca să învăţ să o iubesc.

De aceea în fiecare toamnă colectez câte un dovlecel în miniatură, frunze, ghinde şi alte "materiale" numai bune pentru un aranjament frumos ;i colorat. Iată câteva imagini care te pot inspira să-ţi faci propriul aranjament de toamnă din ce ai la îndemână:

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod