Sfaturi

10 sfaturi geniale care-ţi fac viaţa mai uşoară

Poartă pantofii noi prin casă, folosind soşete groase şi un foehn ca să nu îţi facă răni la prima purtare. Descoperă şi alte sfaturi geniale care-ţi fac viaţa mai uşoară!
Unele sfaturi ne scutesc de foarte multe bătăi de cap şi după ce le aplici constaţi că viaţa e mult mai uşoară. Sunt acele lucruri care te pot ajuta să găteşti mai bine, să verifici ceva sau să adaugi ceva la momentul potrivit, iar apoi stai să te întrebi cum ai trăit fără să ştii aceste trucuri. Iată câteva sfaturi geniale prezentate de BrightSide care îţi vor face viaţa mai uşoară:


Marinează carnea tocată

Pentru un gust mult mai bun este recomandat să marinezi câteva ore carnea tocată înainte de a face preparate delicioase cu ea.


Cardamom pentru gâtul inflamat şi dureros

Bea lapte cu cardamom dacă te doare în gât şi simţi că nu poţi să înghiţi. Această combinaţie este recunoscută ca fiind o alternativă bună care dă roade atunci când ai gâtul inflamat.


Cum să fierbi cartofii mai repede

Prin adăugarea unei bucăţi de unt în apa în care fierb cartofii se grăbeşte procesul de fierbere.


Cum verifici dacă un ou este proaspăt

Atunci când pui un ou în apă rece, acesta trebuie să se ducă la fundul cratiţei, deoarece atunci poţi să fii sigură cu oul este proaspăt. Ouăle vechi vor pluti la suprafaţa apei.



Banane în loc de ouă

Dacă vrei să faci o prăjitură trebuie să ştii că în locul ouălor merg de minune şi bananele. De obicei o jumătate de banană pisată cu furculiţa reprezintă echivalentul unui ou, iar avantajul este că va şi îndulci discret preparatul. Foloseşte-le cu încredere în preparatele tale dulci la cuptor!


Cum să fierbi fasolea şi năutul mai repede

Dacă nu ai avut timp să le laşi peste noapte în apă, adaugă o linguriţă cu bicarbonat de sodiu când fierbi boabele. Acesta va grăbi procesul de fierbere.


Cum să fierbi laptele mai repede

Dacă adaugi o linguriţă de zahăr, laptele se va fierbe mai rapid.


Cum să răzuieşti brânza mai uşor

Unge răzătoarea cu puţin ulei, deoarece astfel nu se va lipi deloc brânza.


Cum să elimini mirosurile neplăcute din bucătărie

Pune într-o tigaie o lingură cu oţet şi las-o pe foc mic până când se evaporă.


Cum să lărgeşti o pereche de pantofi noi

c este recomandat să porţi puţin prin casă o pereche de pantofi/balerini noi. Ca să fie tot procesul mai rapid, poartă o pereche de şosete groase şi încălzeşte pielea pantofilor cu un foehn.
Astfel vei reuşi să faci ca pantofii să fie mai comozi la o primă purtare, evitând apariţia bătăturilor sau a rănilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod