5 super activităţi pentru grădină... cât e vara de lungă!

Dacă ai norocul de a locui la casă şi dispui de o grădină generoasă, e clar că vara asta se va lăsa cu multă distracţie. Ţine minte, însă, că researchul trebuie făcut din timp, aşa că uite mai jos 5 super activităţi pentru grădină - distractive, relaxante şi de încercat toată vara.

1) Un grătar cu prietenii sau o seară liniştită, la un ceai


Două activităţi cumva împărţite, specifice soţului, respectiv soţiei. Cu toate astea, bineînţeles că atât la grătar, cât şi la ceai pot veni toţi prietenii voştri, indiferent de sex. Nu ar strica, însă, să gândeşti activitatea asta ca pe ceva personal, o zi în care fie să petreci “cu băieţii”, fie să îţi inviţi toate prietenele pentru a te pune la curent cu toate noutăţile.

2) Party tematic, pentru copii


Dacă aţi bifat deja serile voastre “personalizate”, e timpul să vă gândiţi şi la copii. Cu siguranţă cei mici au mulţi prieteni, aşa că gândeşte-te la o tematică potrivită unei petreceri pentru copii, cumpără toate accesoriile necesare, dă comandă de bunătăţi şi gustoase, şi sănătoase, după care cheamă şi un personaj de poveste care să anime atmosfera.

3) Jocurile copilăriei, în familie

Copiii de astăzi nu îşi mai petrec timpul aşa cum o făceai tu, în trecut, aşa că n-ar strica să organizezi o zi în grădină care să aibă chiar această tematică: jocurile copilăriei. O parte a zilei voi, părinţii, vi-o veţi petrece experimentând jocurile copilăriei de astăzi, după care le veţi arăta copiilor ce jocuri aveaţi voi în trecut. Montarea unui cort, săritul corzii, elasticul – toate pot fi variante demne de luat în seamă şi de încercat la acest mic “party în familie”.

4) Pata de culoare, exotism şi frumuseţe din grădină


Ca activitate relaxantă, dar şi educativă, mai ales dacă vei implica şi copiii, plantează în grădină bulbi de flori care au “sezonul” tocmai acum, vara. Dalia, unele specii de gladiole, crinul asiatic – toate se plantează vara, aşa că achiziţionează câţiva bulbi, vezi de ce ai nevoie pentru a-ţi duce “operaţiunea” la bun sfârşit şi oferă grădinii tale o pată de culoare şi exotism.

5) Seară de cinema în aer liber


E drept, poţi organiza o seară de cinema în aer liber numai dacă ai device-urile potrivite, însă cu un televizor/laptop ceva mai mare şi câteva cabluri ceva mai lungi, totul se poate rezolva. Un film interesant, câţiva prieteni alături, gustări savuroase şi băuturi răcoritoare lângă – şi, gata, seara de cinema în aer liber vă fi cu siguranţă un succes.

Pentru toate aceste activităţi de vară, însă, ţine cont că ai nevoie de apă. Şi, cum apa proaspăt filtrată este şi sănătoasă, dar şi bună la gust, fă o achiziţie importantă pentru tine şi familia ta: cumpără cana filtrantă de apă Marella XL de la BRITA.
Cu ajutorul acestui device, vei avea apă proaspătă în permanenţă, fără a te împovăra cu o mulţime de bidoane de apă, care nu are nici pe departe gustul acesteia filtrate. Aşadar, ori de câte ori trebuie să prepari limonade, gustări, cafea sau ceai, cana filtrantă Marella îţi va fi de mare ajutor.

Având o capacitate totală de 2 l apă filtrată, dotată cu o pâlnie specială pentru filtru, Marella este încăpătoare, dar şi trendy ca aspect. O vei putea păstra fie la frigider, fie chiar lângă voi, în grădină. Nu vei avea bătăi de cap nici în privinţa schimbării filtrului: indicatorul de pe capac îţi semnalează atunci când trebuie să schimbi cartuşul de filtrare.

Poate principalul inamic al gustului şi purităţii apei este calcarul. Cana Marella XL are un sistem unic de filtrare, un cartuş filtrant MAXTRA+, care îndepărtează calcarul, metalele grele în exces (cupru, plumb), dar impurităţile.
Aşadar, acestea sunt cele 5+1 secrete ale unei veri pe cinste, petrecute deseori acasă, în grădină, optând pentru activităţi plăcute şi relaxante. Ce zici, pe care le bifezi vara asta?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod