5 metode eficiente de lărgire a pantofilor

Poți alege dintre milioane de perechi de pantofi, dar trebuie neapărat să îi poți purta confortabil. Este esențial să dai atenție felului în care îți vin pantofii, iar dacă cei pe care îi ai deja te strâng pune în practică cele 5 metode eficiente de lărgire a pantofilor.
Ai primit cadou pantofi, i-ai luat fără să-i probezi sau i-ai comandat online și ai descoperit că îți vin mult prea strâns? Este posibil și să ai perechi de anul trecut care deodată încep să te strângă deși îți veneau bine până de curând, însă nu ai de ce să te lași descurajată. Există metode eficiente de lărgire a pantofilor care te vor ajuta să-i poți purta din nou. 
Dacă testezi și tu soluțiile propuse nu va trebui să-i returnezi, să refuzi un cadou sau să arunci perechile de anul trecut. În afară de economiile pe care le vei face vei evita și problemele de mers pe care le pot cauza pantofii prea înguști.

 
Iată ce metode eficiente de lăgire a pantofilor trebuie să încerci și tu:

 
1. Poartă pantofii seara

Dacă pantofii sunt doar puțin mai strâmți este util să încerci să-i porți în casă. În cele mai multe cazuri va fi suficient să-i porți 5-6 seri la rând pentru a face materialul mai flexibil și a crea spațiul necesar pentru confortul labei piciorului.
Rezervă un interval în care îți vei odihni picioarele înainte să aplici acest remediu de seară, mai ales dacă afară este cald sau dacă ai mers mult toată ziua.
Dacă pantofii sunt noi este indicat că mergi pe covoare și suprafețe mochetate pentru a avea în continuare posibilitatea de a-i returna dacă este nevoie.

 
2. Șosete groase și un foehn

Dacă prima metodă propusă nu dă rezultate mulțumitoare poți testa o altă variantă pentru a avea pantofi care se armonizează cu forma labei piciorului.
 
Iată cum trebuie să procedezi:
- pune o pereche de șosete groase și încalță-te;
- ia foehnul și alică jetul de aer cald timp de 20-30 de secunde pe zonele care te strâng;
- nu folosi decât căldura medie și mișcă foehnul în mici cercuri pentru a evita să arzi sau să usuci prea tare materialul din care sunt confecționați pantofii.
După ce încerci această metodă este recomandat să aplici un strat generos de cremă de pantofi pentru a evita riscul de deteriorare.

 
3. Folosește o pungă cu apă înghețată

Această metodă funcționează cel mai bine pentru pantofii care nu sunt din piele.
 
Iată ce pași trebuie să respecți:
- umple o pungă care se închide etanș 30% cu apă;
- pune punga cu apă în pantof și aranjeaz-o astfel încât să se afle în imediata apropiere a zonelor care te strâng;
- pune pantoful și punga la congelator peste noapte.
Apa se va transforma în gheață și îi va crește volumul, creând un efect de lărgire a pantofilor, ideal pentru ca tu să-i porți din nou cu plăcere.

 
4. Modifică forma pantofilor folosind coji de cartofi

Decojește un cartof și modelează cojile astfel încât să aibă o formă asemănătoare cu vârful pantofului. Tamponează cojile de cartofi cu un prosop de hârtie pentru a absorbi umezeala, apoi pune-le în interiorul pantofului peste noapte.
A doua zi vei constata că este mult mai ușor să porți pantoful care te deranja. Această metodă funcționează pentru disconfortul moderat creat de pantofii prea înguști.

 
5. Spirt medicinal

Vei avea nevoie de spirt medicinal și un recipient tip spray. Pune 10-20ml de spirt în recipient și aplică în interiorul pantofului prea îngust până când s-a umezit ușor. Încalță-te și mergi până când se usucă spirtul. Repetă de câte ori este nevoie până când pantofii îți vin așa cum trebuie.
O altă variantă este să alegi șosete din bumbac, să le ții în spirt, să storci excesul, apoi să le pui și să te încalți cu pantofii strâmți. Poți repeta metoda de mai multe ori.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • S pe 18 Dec 2019, 18:19
    LARGIREA PANTOFILOR NOI

    Metode de largit pantofii noi.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod