Cum să-ţi găseşti un job pentru acasă

Află unde să cauţi şi ce trebuie să faci
O soluţie pentru cei care vor să-şi rotunjească veniturile pe timp de criză este dată de găsirea unui job pentru care să lucreze de acasa, eventual doar câteva ore pe zi.

Ideea prinde tot mai mult, mai ales în contextul actual al disponibilizărilor. Însă cum poţi să găseşti un job pentru acasă? Unde cauţi, ce trebuie să faci, concret, mai ales că sunt tot felul de păcăleli pe net?

Job pentru acasă: Scrie pe Facebook ce slujbă vrei


Specialiştii în resurse umane spun că astfel de locuri de muncă se găsesc chiar şi pe site-urile specializate de joburi. "Se pot găsi astfel de oportunităţi care să aibă un regim de activitate flexibil, iar activitatea să se desfăsoare acasă", spune Adina Stroe, consultant resurse umane la VON Consulting.


Pe lângă site-urile de specialitate, pe Internet mai există posibilitatea de a găsi oportunităţi pe diferite forumuri sau grupuri de discuţii specializate. Aşadar, reţelele de socializare precum Facebook se pot dovedi de un real folos. Se pot găsi, în felul acesta, slujbe pentru care sumele câştigate nu sunt foarte mari, însă, de multe ori, sunt decente.

Business-coach-ul Alin Ghizasan spune că şi în cazul unui loc de muncă pentru care se lucrează de acasă, paşii pentru obţinerea lui sunt aceiaşi. De aceea, subliniază specialistul, este indicat să ştie cât mai multe persoane despre faptul că tu eşti în căutarea unei slujbe de acest fel.

"Foloseşte-ţi toate resursele.
Spune vecinilor, prietenilor, scrie la status, la Messenger, că vrei job pentru acasă, postează pe Facebook, pe Twitter, pe forumuri de discuţii de pe yahoo. Ţine legătura cu foştii colegi, fii activă şi du-te la târguri de joburi
"
, îndeamnă Alin Ghizasan.

Job pentru acasă: Atenţie la păcăleli!


Pe de altă parte, experţii atrag atenţia că vigilenţa, atunci când cauţi un job, trebuie să fie la fel de mare şi în cazul în care găseşti slujba printr-o vecină, şi cu ajutorul netului. Ca să te fereşti de eventuale păcăleli, ar trebui în prealabil să cauţi pe Internet date despre firmă, pentru a vedea cât de serioasă este.

"Se pot cauta informaţii accesând site-ul oficial al companiei respective sau diverse forumuri, unde sunt discuţii privind colaborările altor persoane, pentru astfel de joburi"
, sugerează Adina Stroe.

Despre ce muncă poate fi vorba


Oferta este destul de largă: de la asamblare de plicuri şi confecţionare de mărţisoare până la web design şi vânzări prin telefon.

Se mai caută persoane pentru activităţi de call center (suport via mail sau voce), pentru care candidaţii trebuie să aibă abilităţi de comunicare, să ştie o limbă străină şi să dispună de conexiune la Internet şi căşti cu microfon.

"Se pot găsi şi joburi de tehnoredactare oferite de diferite reviste sau site-uri de informare, servicii de căutare de informaţii pe internet"
, mai precizează Adina Stroe.

Alte soluţii pentru joburi acasa ar fi serviciile de tehnoredactare, de căutare de informaţii pe diferite site-uri sau servicii de suport (email, voce sau instant messaging).


Tot de acasă, pentru rotunjirea veniturilor, se pot face bani din meditaţii, contabilitate, editare de texte pentru diverse publicaţii, corectură, PR, vânzare prin telefon, distribuţie cosmetice.
 

Comentariile 801-850 din 859

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 7 Sep 2010, 13:40
    orice job

    La fel as dori si eu sa lucrez, orice,nu conteaza.m-ar interesa mult ca tehnoredactor pentru ca eu sunt la liceul de jurnalism si am experienta in domeniu.daca ma poate ajuta cineva va rog contactati-ma elenutza_brunetica@yahoo.com

    1
    0

  • Daniela pe 6 Sep 2010, 18:46
    Doresc sa lucrez acasa

    Traducator autorizat de catre Ministerul Justitiei pentru limba FRANCEZA, profesor limba franceza, efectuez traduceri din diverse domenii. Tariful pentru traducerea unei pagini (format A4, 2000 caractere fara spatii, scris de 12, la un rand si jumatate/ scris de 14 la un rand, calculat la textul final, cel tradus) este de 15 RON, negociabil, in funcţie de următoarele criterii: volum, dificultatea textului şi timpul de execuţie. Deoarece lucrez acasa si am internet nonstop, dar si o multifunctionala, lucrarile vor fi livrate prin e-mail sau posta. Plata se poate face prin virament bancar sau in numerar. Tel. 0751551905Traducat E-maildaniela.toma2008@yahoo.com

    1
    0

  • Daniela pe 6 Sep 2010, 18:43
    Doresc sa lucrez acasa

    Doresc sa lucrez acasa. Am studii universitare(litere),pot face tehnoredactare. traduceri, corectare de texte etc. Multumesc!

    0
    0

  • mara pe 6 Sep 2010, 15:57
    am mare nevoie de un job

    Doresc sa lucrez acasa. Am studii universitare (drept),cursuri de operator PC .Am lucrat ca secretara , dispecer , operator interviu , agent asigurari .Pot face servicii de tehnoredactare pentru reviste sau site-uri de informare, servicii de căutare de informaţii pe internet , corecturi pe texte , vanzari prin telefon etc. Va multumesc.

    0
    0

  • Tintea Roxana pe 5 Sep 2010, 10:32
    Vreau sa lucrez. Multumesc

    Imi doresc sa lucrez acasa. Am studii universitare (litere) si post universitare, am lucrat ca profesor si functionar public in domeniul asistentei sociale, pot face servicii de tehnoredactare, corectura etc. Va multumesc.

    1
    0

  • Atena Juganaru pe 3 Sep 2010, 16:48
    Lucru de acasa

    As vrea sa lucrez acasa. Pot face servicii de tehnoredactare pentru reviste sau site-uri de informare, servicii de căutare de informaţii pe internet; am studii superioare de limba si literatura romana si engleza; am lucrat si in vanzari cu clienti romani si externi. Multumesc

    0
    0

  • Cristina pe 2 Sep 2010, 17:35
    Doresc sa lucrez de acasa

    Doresc un job de acasa,. Am studii superioare de informatica.

    0
    0

  • angelica pe 2 Sep 2010, 11:19
    Doresc sa lucrez si acasa

    As dori sa lucrez si acasa.Pot face corecturi pe texte, tehnoredactare, editare texte.Dar pot ajuta si un contabil ( am studii superioare economice).

    1
    0

  • Gabriela pe 2 Sep 2010, 01:24
    Venit suplimentar

    Recrutez Reprezentanti de vanzari Avon ! Pentru mai multe detalii trimite un e-mail la adresa avongabriela@yahoo.com

    0
    0

  • mihoci nicoleta pe 1 Sep 2010, 16:27
    caut de munca ptr acasa

    sunt in concediu crestere copil si mi-ar prinde foarte bine un venit suplimentar.

    2
    0

  • maria dumitrescu pe 1 Sep 2010, 11:30
    CAUT JOB

    Si eu as fi interesata de asa ceva. Ar fi excelent.

    0
    2

  • RUXANDRA pe 1 Sep 2010, 00:55
    CAUT CU DISPERARE JOB

    Am 51 ani si am fost de profesie sing. foraj-extractie petrol si gaze. Nu am job de mai mult timp. Am incercat diverse afaceri in sidtem MLM. Am abilitati in comunicare si sunt o fire inventiva si tenace. M-as bucura mult daca as gasi un job pentru acasa

    2
    0

  • anton monica pe 31 Aug 2010, 23:00
    job pentru acasa

    caut job pentru acasa

    1
    2

  • ELENA pe 31 Aug 2010, 21:36
    job pentru acasa

    de 6 luni lucrez de acasa ..2-3 ore pe zi ..reprezentant LIFE-CARE...produse BIO....si castig bine chiar ...sistemMLM.....cu putin efort si putina rabdare ,,,,cu multe cunostinte ,prieteni ....poti face bani ....vointa si rabdare .....ID-mess-elenastancu66.....va pot indruma spre o noua afacere ..astept sa ma contactati pt detalii.....

    3
    0

  • doina pe 31 Aug 2010, 21:20
    job

    si eu caut job pt.acasa

    3
    0

  • adriana pe 31 Aug 2010, 20:22
    job la domiciliu

    As dori foarte mult sa lucrez la domiciliu.Caut de multa vreme asa ceva.Ma pricep la contabilitate primara si eventual culegere carti. Astept mesaje de la cei care au nevoie de ajutor.Insa specific clar NU SUNT DISPUSA LA CALATORII(adica in alte orase). Orasul in care locuiesc este Galati. Mentionez ca am nevoie de foaret multa de bani si nu mai stiu cum sa fac rost de ei.Multumesc mult celor care imi pot oferi ceva. SPER SA NU FIE TEAPA .

    0
    2

  • violeta pe 31 Aug 2010, 19:20
    urgent, job pt acasa!!!

    caut urgent un astfel de job!!! in zilele noastre, e aproape imposibil sa ai un job langa casa. si chiar daca il ai, nu iti ajung banii, asa ca esti disponibil sa muncesti suplimentar. eu stau in chirie si ma descurg destul de greu!! am urgent nevoie de job pt acasa!!! tehnoredactare, contabilitate, corectare texte, orice!!! multumesc

    2
    0

  • nikky pe 31 Aug 2010, 19:19
    job

    si eu caut sa gasesc ceva de lucru acasa. pot face traducere(am autorizatie) franceza si corectura si tehnoredactare

    2
    0

  • Mihaela pe 31 Aug 2010, 17:47
    O noua oportunitate

    Pentru cine cauta un job de acasa , am vesti bune. Eu fac asta de un an si nu mi-e char rau.Este un business in care se munceste, dar iti alegi singur orele de lucru si oamenii cu care lucrezi. 10-15 ore pe saptamana , training gratuit. Ma puteti contacta la mcolesica@gmail.com

    2
    0

  • suzana pe 31 Aug 2010, 17:15
    job

    prof. de engl. pot avea grija de un sc. sau presc. cu conv. si med. engl.Zona sect.5-6 ,p-ta Unirii.Tel 0723010304

    0
    2

  • hanne pe 31 Aug 2010, 16:53
    job for home

    mi-ar prinde bine un job pentru acasa!

    2
    0

  • mitrici miriana pe 31 Aug 2010, 16:37
    job pt acasa

    cine doreste pot, vas pot propune si eu ceva job pt acasa...contactati-ma pe iatza_m@yahoo.com pt mai multe info

    2
    0

  • mitrici miriana pe 31 Aug 2010, 16:34
    caut job pentru acasa

    caut job pentru acasa

    3
    0

  • Apostol Maria Claudia pe 31 Aug 2010, 15:52
    Caut job pentru acasa.

    Caut, si eu, un job pentru acasa.

    1
    2

  • Ruxandra S pe 31 Aug 2010, 15:00
    Caut Job -urgent

    Caut job pentru acasa, orice. Am terminat Facultatea de psihologie si SNSPA. Am experienta in vanzari, terapia ABA, resurse umane. Ruxandra @ razcara@yahoo.com

    2
    1

  • VALENTINA pe 31 Aug 2010, 14:37
    oferta job pentru acasa

    Raluca, sunt interesata de acest job. Imi poti trimite detalii pe mail? Multumesc anticipat.

    0
    2

  • Laura, Iasi pe 31 Aug 2010, 14:37
    loc de munca in asigurari

    Reforma asigurarilor obligatorii de locuinte a inceput pe 15 iulie. Exista in Romania peste 8 milioane de locuinte care vor trebui asigurate intr-o perioada de aprox 6 luni (pana pe 14 ianuarie 2011). Amenzile pentru cei care nu-si vor asigura locuinta sunt intre 100 si 500 ron. Este o oportunitate deosebita de a castiga bani prin incheierea acestor asigurari obligatorii. Daca esti o persoana dinamica, ai minim studii liceale si vrei un castig suplimentar, te astept sa te alaturi echipei. Inscriere gratuita: http://www.reforma-asigurarilor.ro/register.php?cID=13466

    2
    0

  • mihaela pe 31 Aug 2010, 14:37
    caut job pt acasa

    caut job pt acasa . orice

    0
    2

  • dany pe 31 Aug 2010, 14:32
    caut job acasa

    sunt in concediu crestere copil, studenta an 3 psihologie caut job acasa

    2
    0

  • cristina pe 31 Aug 2010, 14:19
    Caut job pentru acasa

    As fi interesata de un job pt acasa. Sunt in concediu crestere copil si pot sa imi fac suficient timp si pt un job. Astept oferte daca aveti

    2
    0

  • Raluca pe 31 Aug 2010, 13:38
    Oferta job pt. acasa

    Contact: raly1783@gmail.com

    0
    2

  • Raluca pe 31 Aug 2010, 13:37
    Oferta job pt. acasa

    Cerinte: engleza nivel incepator-mediu, conexiune internet, rabdare, min. 4-5 h alocate jobului. In ce consta acest job: -este un job part-time, insemnand ca nu aveti un program strict de lucru, acesta fiind flexibil. - jobul se axeaza pe taskuri care le veti primi, indeplinite in 24-48 h

    3
    0

  • michu61 pe 31 Aug 2010, 13:05
    un job part-time

    Eu l-am descoperit cu cateva luni in urma. Va pot oferi detalii. Concluzia mea este ca am castigat atat sanatate cati si bani. Cine este interesat pentru detalii poate sa-mi scrie pe adresa de mail "Mazga Mihaela" Va astept cu drag! O zi frumoasa tuturor!

    0
    2

  • marilena pe 31 Aug 2010, 12:52
    job ptr. acasa

    caut job ptr acasa traduceri (engleza-romana), tehnoredactare,etc

    1
    1

  • Cristian Eduard pe 31 Aug 2010, 12:49
    lucru pentru acasa

    Figuratie,tehnoredactare,martisoare,plicuri sau orice activitate,electrocasnice,tehnica,design,muzica ,comert,administrarea unui imobil,gradina,cresterea si educarea unui copil,ingrijirea unei persoane,etc...Caut orice pentru a putea trai intr-un mod decent !

    0
    2

  • comarnescu roxana pe 31 Aug 2010, 12:38
    job pt acasa

    Mi-as dori asa cum a spus si Noemia un job la care sa pot lucra acasa, dar sa nu fie teapa!

    1
    1

  • ardeleanca pe 31 Aug 2010, 12:14
    caut un job pt acasa

    si eu caut un job pentru acasa

    2
    0

  • mihalea pe 31 Aug 2010, 12:12
    job pt. acasa

    tehnoredactare, anunturi net, ...etc.

    1
    1

  • Noemia pe 31 Aug 2010, 11:58
    caut un job pt acasa

    da mi-as dori si eu un job la care sa pot lucra acasa....dar sa nu fie ceva teapa... mltumesc

    1
    1

  • nina pe 31 Aug 2010, 11:58
    job pentru acasa

    caut job pt. acasa,orice.

    1
    1

  • ana pe 31 Aug 2010, 11:47
    buna ziua

    imi caut un loc de munca pentru acasa daca aveti vreo oferta

    1
    1

  • Andr3A pe 31 Aug 2010, 11:19
    Job pentru acasa!

    Am mai citit de curand un articol tot despre job-uri pentru acasa, toata lumea ne sfatuieste cum sa castigam bani acasa dar nicaieri nu gasim aceste joburi. Dupa ce am citit articolul acela am dat cateva search-uri pe Google pentru acele job-uri si am gasit doar oferte expirate si problema este ca aceste job-uri sunt doar pe site-urile de recrutare! Eu una incerc de 1 an sa-mi gasesc servici prin intermediul acestor site-uri si n-am avut nicio sansa! Imi pierd increderea in ele, aplicam, aplicam dar nimic! Ori anunturile sunt tepe, ori chiar suntem incompetenti! Cautand de 1 an de zile vad aceleasi anunturi luni la rand! Deci chiar sunt oameni disperati care vor un castig minim. Daca tot faceti un articol macar dati-ne o pista, nu ne mai spuneti ca se poate ca stim ca se poate, vrem ajutor nu sfaturi! Va multumim!

    3
    1

  • Renata pe 31 Aug 2010, 11:06
    Caut job acasa!

    Sunt de profesie operator calculator, am lucrat si ca tehnoredactor. Pot desfasura o activitate destul de vasta pe calculator avand in vedere ca am lucrat in multe locuri de activitate profesionala (pot tine o contabilitate primara).

    1
    1

  • nina pe 31 Aug 2010, 10:46
    job pentru acasa

    caut job pt. acasa,orice.

    2
    0

  • aurelia pe 31 Aug 2010, 10:32
    caut job pentru acasa

    caut job pentru acasa

    0
    2

  • MARIA BOBOC pe 31 Aug 2010, 10:27
    Job pentru acasa

    Buna ziua, Sund de profesie Economist si am experienta in domeniul Resurselor Umane ( Administrare/Salarizare) de aproximativ 15 ani. M-ar interesa un job in acest domeniu, dar si altceva.

    1
    1

  • geta pe 31 Aug 2010, 10:17
    si eu vreau un job pentru acasa

    Si eu caut ceva de lucru pentru acasa,am gasit ceva pe net dar nu cred ca sint seriosi.Va rog daca stiti ceva gen asamblat de pixuri,etichetat radiere,cosmetice,plante medicinale.Astept oferte

    1
    1

  • diaconu pe 31 Aug 2010, 09:47
    caut de lucru pentru acasa

    am o mama bolnava cu pensie mica, servici am, dar de cand a venit criza mi-au taiat foarte mult din salariu. am rate foarte mari si nu le mai pot face fata!!!!!!!Caut de lucru pentru acasa! urgent ! cine poate sa ma indrume catre ceva! am incercat cu pungi de cadouri dar in final a fost teapa. va rog cine stie despre lucru la domiciliu in timpul liber sunt dispusa sa muncesc. va multumesc ptr. ajutor.

    1
    1

  • Liliana pe 31 Aug 2010, 09:24
    caut lucru pt acasa

    caut sa lucrez acasa de ceva vreme,dar nu am gasit nimic serios. am 47 ani si am fost la mai multe interviuri pt job si am fost surprinsa cand mi s-a spus ca sunt prea calificata !!! nu mai inteleg nimic,ba nu ai experienta ba esti prea calificata. multi umilesc persoanele care vin la interviu. nu mai continui pt ca imi creste tensiunea numai cand ma gandesc,deci daca cineva afla ceva de lucru acasa va rog sa imi spuneti si mie,iar eu am sa fac la fel.

    1
    1

  • alexandra pe 31 Aug 2010, 09:07
    caut de lucru pentru acasa

    pot sa fac tehnoredactare sa dau anunturi pe internet, sa confectionez plicuri sau orice altceva care sa-mi aduca ceva bani in plus.

    2
    0
Pagina « 12 13 14 15 16 17 18 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod