Cum să-ţi găseşti un job pentru acasă

Află unde să cauţi şi ce trebuie să faci
O soluţie pentru cei care vor să-şi rotunjească veniturile pe timp de criză este dată de găsirea unui job pentru care să lucreze de acasa, eventual doar câteva ore pe zi.

Ideea prinde tot mai mult, mai ales în contextul actual al disponibilizărilor. Însă cum poţi să găseşti un job pentru acasă? Unde cauţi, ce trebuie să faci, concret, mai ales că sunt tot felul de păcăleli pe net?

Job pentru acasă: Scrie pe Facebook ce slujbă vrei


Specialiştii în resurse umane spun că astfel de locuri de muncă se găsesc chiar şi pe site-urile specializate de joburi. "Se pot găsi astfel de oportunităţi care să aibă un regim de activitate flexibil, iar activitatea să se desfăsoare acasă", spune Adina Stroe, consultant resurse umane la VON Consulting.


Pe lângă site-urile de specialitate, pe Internet mai există posibilitatea de a găsi oportunităţi pe diferite forumuri sau grupuri de discuţii specializate. Aşadar, reţelele de socializare precum Facebook se pot dovedi de un real folos. Se pot găsi, în felul acesta, slujbe pentru care sumele câştigate nu sunt foarte mari, însă, de multe ori, sunt decente.

Business-coach-ul Alin Ghizasan spune că şi în cazul unui loc de muncă pentru care se lucrează de acasă, paşii pentru obţinerea lui sunt aceiaşi. De aceea, subliniază specialistul, este indicat să ştie cât mai multe persoane despre faptul că tu eşti în căutarea unei slujbe de acest fel.

"Foloseşte-ţi toate resursele.
Spune vecinilor, prietenilor, scrie la status, la Messenger, că vrei job pentru acasă, postează pe Facebook, pe Twitter, pe forumuri de discuţii de pe yahoo. Ţine legătura cu foştii colegi, fii activă şi du-te la târguri de joburi
"
, îndeamnă Alin Ghizasan.

Job pentru acasă: Atenţie la păcăleli!


Pe de altă parte, experţii atrag atenţia că vigilenţa, atunci când cauţi un job, trebuie să fie la fel de mare şi în cazul în care găseşti slujba printr-o vecină, şi cu ajutorul netului. Ca să te fereşti de eventuale păcăleli, ar trebui în prealabil să cauţi pe Internet date despre firmă, pentru a vedea cât de serioasă este.

"Se pot cauta informaţii accesând site-ul oficial al companiei respective sau diverse forumuri, unde sunt discuţii privind colaborările altor persoane, pentru astfel de joburi"
, sugerează Adina Stroe.

Despre ce muncă poate fi vorba


Oferta este destul de largă: de la asamblare de plicuri şi confecţionare de mărţisoare până la web design şi vânzări prin telefon.

Se mai caută persoane pentru activităţi de call center (suport via mail sau voce), pentru care candidaţii trebuie să aibă abilităţi de comunicare, să ştie o limbă străină şi să dispună de conexiune la Internet şi căşti cu microfon.

"Se pot găsi şi joburi de tehnoredactare oferite de diferite reviste sau site-uri de informare, servicii de căutare de informaţii pe internet"
, mai precizează Adina Stroe.

Alte soluţii pentru joburi acasa ar fi serviciile de tehnoredactare, de căutare de informaţii pe diferite site-uri sau servicii de suport (email, voce sau instant messaging).


Tot de acasă, pentru rotunjirea veniturilor, se pot face bani din meditaţii, contabilitate, editare de texte pentru diverse publicaţii, corectură, PR, vânzare prin telefon, distribuţie cosmetice.
 

Comentariile 251-300 din 860

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Daniela pe 21 Ian 2013, 17:26
    Munca la domiciliu

    Buna , ma numesc daniela si as dori sa lucrez la domiciliu. Contactati-ma la adressa de email d_danysukara@yahoo.com.

    1
    0

  • Veres Marta pe 19 Ian 2013, 19:41
    Caut colaboratori din toata tara

    Cauti o oportunitate de castig? Vino in echipa noastra si construieste- ti un viitor sigur!Noi nu angajam pe nimeni, nu platim salariu fix, noi cautam acele persoane ambitioase, care vor sa fie platite pentru rezultate, direct proportional cu performantele. Ce trebuie sa faci? Promovezi produsele firmei si construiesti o retea cat mai mare de colaboratori. Cu cat vinzi mai mult, sau cu cat aduci mai multi colaboratori, cu atat castigi mai mult. Esti un vanzator bun? Ai experienta in MLM? Locul tau e in echipa noastra!Afla mai mult despre aceasta oportunitate pe pagina http: / / afacereasbs. weebly. com/ Daca esti dispus, sa investesti 150 lei si sa aloci cel putin 10 ore pe saptamana acestei activitati, cauta- ma!

    5
    0

  • Bogdan pe 19 Ian 2013, 12:10
    Joburi online

    Buna ziua, Job-uri online/de acasa se pot gasi aici: rowriters.com

    8
    0

  • roxana pe 16 Ian 2013, 16:11
    pentru insirat de margele,lipit timbre,asamblat pixuri

    ma puteti contacta pe r.roxanyk@yahoo.com

    13
    2

  • roxana pe 16 Ian 2013, 16:09
    caut munca la domiciliu

    buna ziua ,ma numesc roxana am 25 de ani,sunt casnica si mi-as dorii ff mult sa imi gasesc ceva de lucru acasa. lipit de timbre,insirat de margele .astept oferte si rog seriozitate

    0
    0

  • Carmen Gherman pe 16 Ian 2013, 12:11
    caut lucru la domiciliu

    caut de lucru la domiciliu.Am indemanare, tricotez, am masina de cusut, tin contabilitate primara, redactare pe calculator, vorbesc si scriu f. bine limba engleza.

    3
    0

  • Ioana pe 14 Ian 2013, 12:42
    munca la domiciliu

    buna ziua as dori si eu sa muncesc la domiciliu insirat margele lipit plicuri ansamblat pixuri etc rog seriozitate

    2
    0

  • fazekas pe 11 Ian 2013, 21:53
    munca la domiciliu

    caut colaboratori in domeniul sanatatii si cosmeticii Companie multinationala, lider mondial de 34 de ani in sanatate cauta persoane cu varsta peste 18 ani care doresc sa colaboreze intr- o afacere profitabila in care castigul este direct proportional cu efortul depus. Programul de lucru este decis de tine. Compania asigura traininguri gratuite. Toata aceasta afacere se bazeaza pe lucrul in echipa. Iar tu facand parte din aceasta echipa iti poti ajuta familia, prietenii si alte persoane din jurul tau, oferindu- le o sursa de sanatate si independenta financiara. Gama diversificata de produse are la baza o planta foarte cunoscuta pentru propietatile ei benefice, ALOE VERA, fiind destinata unui stil de viata sanatos. Si tu te poti afla printre milioanele de persoane din lume care au gasit sanatatea si prosperitatea consumand si promovand produsele Forever Living! Pentu mai multe informatii, nu trebuie decat sa trimiteti un cv. sau ma contactati adresa de e- mail: erika_ fazekas@yahoo. com

    3
    0

  • lazar maria pe 7 Ian 2013, 14:31
    ceva de lucru la domicilu

    as dori ceva delucru acasa as mamica facut martisoare cusut goblenuri facut pungi lipit felicitari crosetat etc

    1
    1

  • lazar maria pe 7 Ian 2013, 14:29
    as dori ceva de munca la domiciliu

    as dori ceva de munca la domiciliu sunt mamica de facu martisoare cusut goblenuri crosetat ansirat margele lipit pungi facut felicitari etc

    0
    0

  • Ioana pe 4 Ian 2013, 16:53
    lucru la domiciuliu

    Buna ziua, sunt interesata de o oferta de munca la domiciuliu (confectionat bijuterii, margele, lucru pe calculator etc.). Rog seriozitate.

    0
    2

  • catalin pe 1 Ian 2013, 19:53
    lucru la domiciliu

    sunt bonlav cu rinichi si as dori daca poate cineva sa mi ofere un servici sa lucrez acasa. rog seriozitate adresa de mess cata_florin88

    0
    0

  • ana maria pe 17 Dec 2012, 23:57
    un job neaparat

    am 2 fete si nu pot sa ma angajez totusi un venit cat de mic mi-ar fi de mare ajutor va multumesc 0720075181

    0
    0

  • Andreea pe 13 Dec 2012, 22:44
    Cum poti castiga bani de acasa

    MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Pentru inceput, poti castiga bani astfel : -Poti da odata pe zi sa munceasca(salariul til da in functie de energia pe care o ai si experienta) -energia o poti creste prin a consuma bauturi sau mancaruri , a cumpara case sau haine -experienta o cresti in timp ce muncesti -Poti aduce afiliati . pentru fiecare afiliat activ intr-o zi primest 0.1 puncte acele punte se aduna pana duminca in fiecare saptamana . Un punct poate valora undeva intre 0.5 si 2 Euro depinde de taxele din saptamana aceea. (eu de exemplu am 2.5 puncte acum pana diseara fac 3 cred si o sa iau un euro jumatate pentru ca punctul este 0.534) -Poti lupta (dar nu la arena) ai 10 lupte pe zi la care primesti un bonus de 10 ron (tu cum o sa ai energia 1 o sa primesti doar 1% din 10.00 ron , energia o cresti cu timpul) -La arena poti lupta dupa ce ti-ai luat arme si armuri . Ai un bonus de 10.50 euro pe batalie castigata dar nu poti lupta intruna pentru ca iti scade energia si ti se uzeaza armele si armurile. Pentru inceput iti sugerez sa dai Munca si cele 10 lupte ATAT. si sa aduci cati mai multi afiliati in joc (linkul de afiliere il vei gasi la Refferer Informations) Dupa 7 zile consecutive de munca vei primi un bonus de 1200ron in functie de energie ex:daca ai 10 energia vei primii 120 ron 11 ron = 1 gold 4,2 gold = 1 euro adica maxim 45 ron =1euro . Poti scoate bani din joc prin transfer bancar sau Pay Pal cand ajungi la suma de 25 de Euro Link de inregistrare : http://marketglory.com/register/ahogea

    1
    2

  • Sir Emerson pe 13 Dec 2012, 04:25
    good

    Aveţi nevoie de o urgentă de împrumut, contact Planet3 de creditare compania acum prin e-mail pe planeet3loanagency@gmail.com

    2
    0

  • williamjohnson pe 12 Dec 2012, 11:44
    http://www.eva.ro/cariera/sfaturi/cum-sa-ti-gasesti-un-job-pentru-acasa-articol-32132.html

    Bună ziua, Ești un om de afaceri sau o femeie? Au orice mizerie financiară sau nu aveți nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa dvs. datoriei sau achita facturile dvs. sau de a începe o afacere frumos? Ai o mică scor de credit și tu le este greu să obțină capital de împrumut site-ul banci / alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, în calitate de * Personal de împrumut * Împrumut de afaceri * Pagina principală de împrumut capitalului propriu * Împrumut de consolidare datorii Completati mai jos dacă sunteți interesat în nostru Oferta; Numele complet: telefon: Contact Adresa: Gen: vârstă: Stare: țară: Suma necesară ca împrumut: Durata de împrumut: persoane: Venitul lunar: Ați aplicat înainte? Vorbiți engleză? contactați-ne prin e-mail; williamjohnson23 @ sifymail pentru detalii Vă mulțumim și Dumnezeu să vă binecuvânteze Dl William Johnson

    0
    0

  • daniela pe 12 Dec 2012, 04:53
    Buna

    Ma numesc Daniela si sunt economist de profesie. Sunt din Galati si doresc un loc de munca. Multumesc

    1
    0

  • Jianu Albert pe 12 Dec 2012, 03:35
    Imi cer scuze

    Dupa o cercetare mai amanuntita am aflat ca aceste doua website-uri sunt nimic mai mult decat frauda si inselatorie.Am cautat timp de 4 ore si jumatate pana acuma dupa un site de doamne ajuta care plateste pentru clickuri ,iar singurul care are comentarii pozitive pe net este ClixSense , plateste extrem de putin dar nu iti ia decat 3 secunde sa dai click pe reclama si atat.Cine vrea sa incerce poate sa o faca intrand pe linkul meu : http://www.clixsense.com/?4889939 si sa dati si voi linkurile voastre mai departe sa va ajute si pe voi altii , altfel va dura o vesnicie.

    2
    0

  • Jianu Albert pe 11 Dec 2012, 23:55
    O metoda buna

    O metoda buna si de termen lung ar fi noile site-uri PTC care iti aduc profit pe o perioada de aproximativ 4-5 luni , asta in cazul in care nu ai refferali si dai click zilnic.Eu am descoperit doua dintre ele care sunt destul de sigure si merge , adresele de inregistrare sunt : Six Dollar Click : http://www.sixdollarclick.com/index.php?ref=byby_albert Two Dollar Click : http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=byby_albert Ambele linkuri sunt refferali catre mine , deci m-ati ajuta si pe mine in cazul in care ati dori sa va inregistrati si sa dati cateva clickuri care sincer nici nu stii cand le dai , mai ales daca esti ocupat doar dai click si continui ce ai de facut , revii cand ai timp si dai click din nou.Zi de zi , va merita cand dupa 5 luni vine un profit bunicel.Nu strica la nimic , incercati.

    1
    3

  • gina pe 11 Dec 2012, 19:56
    job acasa

    buna ma numesc Gina si as dori si eu munca la domiciliu ceva gen lipit plicuri sau aujor pentru facut martisoare etc........ rog seriozitate

    5
    0

  • marcel pe 10 Dec 2012, 16:04
    job

    as dori si eu un job pt acasa rog seriozitate,contact festeum@yahoo.com

    1
    0

  • ceompec viorel pe 8 Dec 2012, 17:36
    Lucru la domiciliu

    SINT IN AJUTOR SOCIAL CU 4( PATRU) COPII IN INTRETINERE SOTIIA ESTE CAZNICA SI M-AR INTERESA CEVA DE MUNCA.

    1
    1

  • synan pe 4 Dec 2012, 21:31
    fa bani cand stai acasa

    daca vrei sa faci ceva bani stand acasa .intri aici http://ro.pokerstrategy.com/#uU0G3C mai intai iti fac cont,citesti articolele si incepi sa joci...vei primi de prima data 10 $ gratis

    5
    1

  • cornelia pe 2 Dec 2012, 09:38
    Munca la domiciliu

    Doresc sa lucrez la domiciliu,sondaje de opinie,completare de formulare sau tehnoredactare (am studii in informatica) .Tel 0721087433 sau e-mail: cornelia16_2002@yahoo.com. As dori sa muncesc cam 3-4 ore suplimentar de acasa, dupa serviciu.

    2
    0

  • ange pe 29 Nov 2012, 16:02
    oferta de bani gata

    bună Toate scuzele mele pentru surpriză.Ajutor este cel mai bun pentru a împărtăşi dragostea lui veşnică, c este că m a împins pentru a pune la dispoziţie un gata de a merge 2000 dolari pe 80.000 € condiţii foarte simplu pentru a tuturor celor care pot plăti fără distincţie pentru cursa. De asemenea, face investiţii şi împrumuturi între persoane de toate tipurile. Ofer credite pe termen scurt, mediu şi lung în colaborare cu Ministerul de Finanţe şi economie şi o durată de rambursare la preţuri accesibile. Nu ştim îl utilizează şi transferuri noastre sunt furnizate de o banca pentru securitate tranzacţiei. Pentru toate anchetele face propuneri cu privire la ratele şi schela de plăţi şi voi fi ajutor. În cele din urmă, pentru a înţelege mai multe Vă rugăm să contactaţi-mă prin e-mail: angeblanc8@gmail.com

    2
    0

  • dorina pe 28 Nov 2012, 23:37
    LUCRU LA DOMICILIU

    Buna .Ma mumesc Dorina am30 de ani si as dori sa lucrez de acasa pe calculator (scriitor articole, retete, complectat formulare,vizionare reclame,raspuns la sondaje etc. Rog resiozitate . E-mail: iubi_meu_2007@yahoo.com

    0
    0

  • luminita pe 28 Nov 2012, 09:32
    lucru la domiciliu

    Doresc sa lucrez la domiciliu:tricotat,crosetat,tehnoredactare,supraveghere copii

    0
    0

  • lavinia pe 26 Nov 2012, 21:57
    MUNCA la domiciliu

    Buna ziua.As dori si eu mai multe informatii despre lucrul la domiciliu,pot sa fac martisoare margele sa asamblez pixuri,diferite lucruri care se pot face la domiciliu,insa fara video chat,acest lucru este exclus.multumesc astept raspuns,multumesc

    5
    0

  • Daria pe 26 Nov 2012, 19:43
    Munca la domiciliu

    Buna seara! Ma numesc Daria, CAUT DE LUCRU LA DOMICILIU, eu nu am nici un venit, decat sotul meu - care e bugetar - si avem un copil de 4 ani. Eu am ramas fara loc de munca dupa concediul maternal, am avut 1 an de zile somaj, iar acum sunt fara nici un venit. Sunt disperata pt. ca nu ne mai descurcam cu ratele si cheltuielile lunare. Astept ajutorul d-voastra la adresa de e-mail: davidaria81@yahoo.com. VA MULTUMESC ANTICIPAT!!

    7
    0

  • Maricela Tecuci pe 26 Nov 2012, 17:43
    Lucru la domiciliu

    Adresa mea de email:ella_zuzu8@yahoo.com pt bona zona Tecuci,jud.Galati

    2
    1

  • Maricela pe 26 Nov 2012, 17:22
    Lucru la domiciliu

    Buna ziua!Ma numesc Maricela,am 26 de ani,Tecuci.Sunt mama a unei fetite de 1 si 5 luni,as dori sa lucrez ca bona la domiciliu.Mi-ar placea sa ingrijesc un copil apropiat de varsta fetitei mele ceea ce cred ca ar fi un mare beneficiu pentru ambii copii.Tin sa mentionez ca am mai ingrijit copii si imi face placerea sa am in preajma mea copii.P.S:SUNT DESCHISA SI LA ALTE JOBURI SERIOASE.Rog seriozitate.Multumesc frumos!

    1
    0

  • Gina pe 24 Nov 2012, 18:22
    doresc sa lucrez si acasa

    Am 45 de ani am un job stabil in domeniul vanzarii directe insa imi doresc foarte mult de lucru si acasa in timpul liber.Am nevoie urgenta deoarece imi cresc singura fetita de 9 ani.Va multumesc anticipat.

    6
    2

  • Cristi pe 22 Nov 2012, 13:32
    loc de munca

    sunt jurist si ma ocup de intocmirea dosarelor pentru instanta in vederea recuperarii taxei auto.cine este interesat ma poate contacta.

    11
    0

  • suzana pe 21 Nov 2012, 07:51
    job acasa

    buna,imi doresc sa castig un ban prin munca acasa ,sa fiu utila si sunt serioasa desi in ziua de azi prea putin exista asa ceva daca exista cineva care este serios sa-mi trimita un e-mail doar nu furam banii vrem doar sa lucram .........dar in romania c-am greu

    3
    0

  • mya pe 20 Nov 2012, 13:29
    job acasa

    buna,sunt din tulcea am 42 se ani am nevoie de un job acasa pentru un venit suplimentar.multumesc

    0
    0

  • Mihaela pe 18 Nov 2012, 18:43
    Munca la domiciliu

    Buna ziua! Sunt o persoana de 31 de ani din jud. BACAU,dornica de un job la domiciliu.Mentionez ca ma pricep in a executa felicitari,invitatii si marturii pt nunta si botez. Astept ofertele dumneavoastra pe adresa ioachim2009@gmail.com Va multumesc anticipat!

    0
    0

  • Taranu Elena pe 18 Nov 2012, 18:32
    munca la domiciliu tricotaje croset si andrele

    Buna ziua! Sunt o persoana serioasa,de 53 de ani(ONESTI,JUD.BACAU),dornica de un job la domiciliu in domeniul tricotajelor.Precizez ca execut cu usurinta articole vestimentare pt copii si adulti,atat cu andrele cat si cu croset. Astept ajutorul dumneavoastra la adresa motvld@yahoo.com sau la nr de telefon 0731423424 Va multumesc din suflet!

    0
    0

  • mihaela pe 16 Nov 2012, 21:23
    Munca la domiciliu

    Buna,as fi dispusa sa fac aproape orice munca la domiciliu,am 50 de ani si nu am nici un venit.Astept oferte.Va multumesc

    0
    0

  • nuti pe 16 Nov 2012, 14:16
    buna ziua

    as dori si eu un job pt acasa rog seriozitate,contact nutika81@yahoo.com

    3
    0

  • carmen pe 14 Nov 2012, 16:49
    job la domiciliu

    buna ziua as dori sa lucrez acasa,rog seriozitate,nu am mai lucrat la domicilu insa sunt dispusa sa incerc sa fac plicuri,sa fac margele,gablonturi.sunt din braila. va multumesc!

    8
    0

  • larryblack pe 13 Nov 2012, 13:54
    Ai nevoie de un împrumut Xmas?

    Ai nevoie de un împrumut Xmas? daca da-ne un e-mail astăzi la ecobankloanoffer60@yahoo.com numele dumneavoastră complet tara valoarea împrumutului numărul de telefon durata

    0
    0

  • mirela pe 12 Nov 2012, 21:43
    buna

    as dori si eu un job pt acasa,ms

    1
    0

  • antonela pe 8 Nov 2012, 23:33
    buna

    as dori sa lucrez acasa...stiu sa confectionez lanturi din margele...am mai confectionat....

    5
    0

  • mirabela pe 8 Nov 2012, 19:46
    munca acasa

    caut loc de munca de acasa deoarece am o fetita cu handicap grav si nu ma pot deplasa de acasa deoarece nu am cu cine sa o las. va multumesc mail: milesanmirabela@yahoo.com

    4
    0

  • scinteie pe 8 Nov 2012, 13:03
    job pentru acasa

    doresc sa lucrez in domeniul sondajelor,produselor alimentare idei de marketing,domeniul vinzarilor auto,vinzari de electronice,sau domeniul sportiv.

    2
    1

  • scinteie pe 8 Nov 2012, 13:01
    job pentru acasa

    doresc sa lucrez in domeniul sondajelor,produselor alimentare idei de marketing,domeniul vinzarilor auto,vinzari de electronice,sau domeniul sportiv.

    4
    0

  • Luca Ana-Maria pe 6 Nov 2012, 19:18
    Munca la domiciliu

    Doresc sa lucrez la domiciliu,sondaje de opinie,completare de formulare sau tehnoredactare .Tel 0740684888

    2
    2

  • Luca Ana-Maria pe 6 Nov 2012, 19:18
    Munca la domiciliu

    Doresc sa lucrez la domiciliu,sondaje de opinie,completare de formulare sau tehnoredactare .Tel 0740684888

    2
    2

  • mia pe 5 Nov 2012, 17:47
    job de acasa

    Buna ziua, imi doresc sa lucrez de acasa, timpul nu imi permite un job unde este necesara prezenta zilnica, in paralel ma pregatesc pentru un concurs dar am nevoie de niste bani in plus. As putea face traduceri, cunoscand limbile engleza si ftanceza foarte bine, sau tehnoredactare, proiecte pentru facultate, licente.... rog seriozitate. Va multumesc!

    1
    2

  • marinela pe 5 Nov 2012, 14:05
    munca la domiciliu rog seriozitate

    Buna, sunt din Alesd (Bihor), am studii superioare in domeniul economic, as dorii ceva de munca la domiciliu, tehnoredactare, evidente contabile...., sau altceva de genu plicuri, felicitari, pixuri, publicitate pe sait-uri pentru cosmetice, anunturi,vanzari online, sondaje ROG SERIOZITATE MAXIMA. FARA VIDEO CHAT.

    3
    1
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod