Cum să-ţi găseşti un job pentru acasă


Află unde să cauţi şi ce trebuie să faci
O soluţie pentru cei care vor să-şi rotunjească veniturile pe timp de criză este dată de găsirea unui job pentru care să lucreze de acasa, eventual doar câteva ore pe zi.

Ideea prinde tot mai mult, mai ales în contextul actual al disponibilizărilor. Însă cum poţi să găseşti un job pentru acasă? Unde cauţi, ce trebuie să faci, concret, mai ales că sunt tot felul de păcăleli pe net?

Scrie pe Facebook ce slujbă vrei


Specialiştii în resurse umane spun că astfel de locuri de muncă se găsesc chiar şi pe site-urile specializate de joburi. "Se pot găsi astfel de oportunităţi care să aibă un regim de activitate flexibil, iar activitatea să se desfăsoare acasă", spune Adina Stroe, consultant resurse umane la VON Consulting.

Pe lângă site-urile de specialitate, pe Internet mai există posibilitatea de a găsi oportunităţi pe diferite forumuri sau grupuri de discuţii specializate. Aşadar, reţelele de socializare precum Facebook se pot dovedi de un real folos. Se pot găsi, în felul acesta, slujbe pentru care sumele câştigate nu sunt foarte mari, însă, de multe ori, sunt decente.

Business-coach-ul Alin Ghizasan spune că şi în cazul unui loc de muncă pentru care se lucrează de acasă, paşii pentru obţinerea lui sunt aceiaşi. De aceea, subliniază specialistul, este indicat să ştie cât mai multe persoane despre faptul că tu eşti în căutarea unei slujbe de acest fel.

"Foloseşte-ţi toate resursele. Spune vecinilor, prietenilor, scrie la status, la Messenger, că vrei job pentru acasă, postează pe Facebook, pe Twitter, pe forumuri de discuţii de pe yahoo. Ţine legătura cu foştii colegi, fii activă şi du-te la târguri de joburi"
, îndeamnă Alin Ghizasan.


Atenţie la păcăleli!


Pe de altă parte, experţii atrag atenţia că vigilenţa, atunci când cauţi un job, trebuie să fie la fel de mare şi în cazul în care găseşti slujba printr-o vecină, şi cu ajutorul netului. Ca să te fereşti de eventuale păcăleli, ar trebui în prealabil să cauţi pe Internet date despre firmă, pentru a vedea cât de serioasă este.

"Se pot cauta informaţii accesând site-ul oficial al companiei respective sau diverse forumuri, unde sunt discuţii privind colaborările altor persoane, pentru astfel de joburi"
, sugerează Adina Stroe.

Despre ce muncă poate fi vorba


Oferta este destul de largă: de la asamblare de plicuri şi confecţionare de mărţisoare până la web design şi vânzări prin telefon.

Se mai caută persoane pentru activităţi de call center (suport via mail sau voce), pentru care candidaţii trebuie să aibă abilităţi de comunicare, să ştie o limbă străină şi să dispună de conexiune la Internet şi căşti cu microfon.

"Se pot găsi şi joburi de tehnoredactare oferite de diferite reviste sau site-uri de informare, servicii de căutare de informaţii pe internet"
, mai precizează Adina Stroe.

Alte soluţii ar fi serviciile de tehnoredactare, de căutare de informaţii pe diferite site-uri sau servicii de suport (email, voce sau instant messaging).

Tot de acasă, pentru rotunjirea veniturilor, se pot face bani din meditaţii, contabilitate, editare de texte pentru diverse publicaţii, corectură, PR, vânzare prin telefon, distribuţie cosmetice.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentariile 1-50 din 850

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Lemneanu Simonsa pe 27 Oct 2017, 07:20
  loc de munca

  Buna ma cheama Simona si momentan stau acasa din cauza unor probleme si as dori sa lucrez acasa

  1
  0

 • vasilescu mihaela pe 10 Feb 2017, 22:35
  lucru la domiciliu

  Buna ziua, sunt interesata de o oferta de munca la domiciliu..tehnoredactare, obiecte hand made, pictat felicitari, ceva din care imi pot rotunji veniturie. rog seriozitate. Multumesc..

  2
  0

 • mariana pe 1 Sep 2016, 13:46
  Munca la domiciliu

  Rog oferte pentru munca la domiciliu , sortat nasturi , margele, asamblati pixuri , tehnoredactare , introducere texte , adaugare produse pe diverse siteuri. Cer si ofer seriozitate.

  0
  0

 • Ioana Toma pe 11 Mai 2016, 16:25
  caut job la domiciliu

  Bunaziua ! sunt din Iasi si as dori sa lucrez la calculator 4 ore ,sa sortez nasturi ,sa ediktez texte ,daca se iveste un job din astea enumerate va rog nu ezitati sa ma anuntati O zi frumoasa !

  0
  0

 • ALBOTA ADELINA pe 5 Apr 2016, 15:58
  MUNCA LA DOMICILIU

  BUNA.SUNT ADELINA DIN JUD.ARAD SI AS VREA SA LUCREZ CEVA ACASA FINND PENSIONATA PE CAZ DE BOALA, CA DE EXEMPLU: SORTAT NASTURI , CONFECTIONAT PLICURI , AMBALAT PLANTE MEDICINALE ETC EXCEPTIE FACAND MUNCA LA CALCULATOR . VA MULTUMESC/

  0
  0

 • varga florentina pe 19 Ian 2016, 10:43
  caut de lucru

  caut sa lucrez am 24 de anii sunt din deva si vreau sa ami gasesc de lucru ca sa lucrez la domiciliu rog seriozitate

  1
  0

 • dragomir pe 16 Dec 2015, 20:53
  sall

  buna a vrea si eu sa lucru de acasa la asamblat pcurii astept raspuns

  0
  0

 • ana maria pe 8 Oct 2015, 21:50
  vreau sa muncesc de acasa

  stiu sa cos la masina de cusut

  0
  1

 • andreea pe 11 Mai 2015, 15:52
  lucru manual acasa

  doresc sa lucrez acasa

  3
  0

 • anita pe 17 Feb 2015, 12:33
  Martor de împrumut între special

  Bună seara, eu sunt o asistentă și după divorteaza soțul meu am căutat credite de la mai multe bănci pentru a-mi reface, dar pe Mine mă leapădă și am decis să găsesc un anumit creditor care m-ar putea face prêt.Malheureusement pentru mine, în timpul cercetărilor mele, am dat peste escrocii care le prezintă pentru creditorii promit să mă tragă suma am vrut să împrumute (35.000 de euro) și mi-a fraudat tot ce am avais.J "era gata să mă sinucid când am văzut mărturia noastră de nuntă am vorbit despre situația mea și mi-a dat recomanda un creditor privat care mi-a făcut împrumutul a ieși din acest impas financiar trouvais.Je care nu l-am crede că am fost în căutarea pentru acest împrumut de peste 2 ani și în 72 de ore, am putut obține acest împrumut cu acest domn el acordă împrumut de-a lungul domaines.Je va sfatuim sa de contact. Aceasta este una pe care am sauvé.Voici adresa de email: anitanoitte@outlook.fr

  0
  1

 • matei maria pe 27 Ian 2015, 11:25
  cusut la domiciliu

  buna ziua fiind mamica a 2 copii mici nu am de munca doresc samuncesc acasa insirat margele cusut papuci orce multumesc nr meu an caz ca am ceva sanse 0740329271

  2
  1

 • barbu diana pe 23 Dec 2014, 23:19
  munca la domiciliu

  a numesc diana babru si sunt din Bucuresti.Sunt interesata de acest fel de lucru la domiciliu.margele,pixuri,,etc. Va rog sa ma credeti ca eu sunt o persoana serioasa.

  0
  0

 • maria matei pe 8 Dec 2014, 16:03
  buna ziua maria matei

  caut ceva de munca la domiciliu insirat margele sau sucust papuci avand 2 copii mici nu pot merge la munca va multumesc

  2
  0

 • maria matei pe 23 Nov 2014, 22:28
  caut cusut paupuci la domiciliu

  buna seara caut si eu din gresala pe toate situile posibile un loc de munca la domiciliu as din judetul arad cusut papuci lipit timbre margele o ce va las n meu an caz ca se iveste ceva multumesc 0740329271

  1
  0

 • Clonaru Florida pe 12 Nov 2014, 13:58
  Angajare

  Buna ziua, Ma intereseaza un al doilea job, in orice domeniu decent(program L-V, de la ora 17,00+sambata si duminica, atat cat este necesar), sau ca agent de paza(numai tura de noapte). Mentionez ca stiu sa lucrez la calculator, efectuez corectura texte, realizez articole, etc. In prezent sunt geograf intr-un institut de cercetare. Va multumesc. Cu stima, Florida Clonaru

  0
  0

 • Dna Maria Omer pe 31 Oct 2014, 04:35
  http://www.eva.ro/cariera/sfaturi/cum-sa-ti-gasesti-un-job-pentru-acasa-articol-32132.html

  Atenție Every One !!! Numele meu este cetățean DORIS HENRY SUA și am fost inselat doi Internet diferite înșelat creditor internațional, toate acestea promit să-mi dea credit, după ce taxele mele de plată care dau nimic și a fost un rezultat pozitiv. Mi-am pierdut banii greu câștigați, și e un total de 6,000Eueo. Într-o zi în timp ce am fost de navigare pe internet cu lacrimi la vederea am dat peste mărturia femeilor care au fost, de asemenea, scammed și în cele din urmă s-au legat cu o companie de împrumut legit numit (legal fonduri de împrumut FIRM), Director al MRS MARIA OMER. {Mariaomer@outlook.com}. unde a primit în cele din urmă un împrumut, așa că am decis să contacteze aceeași societate de împrumut, iar apoi le-a spus povestea mea despre cum am fost inselat de doi creditori diferiți care au făcut nimic, dar, desigur, mă doare mai mult. Am explica societatea prin e-mail și tot ce am spus a fost plâns mai mult pentru că am lua meu credit în compania lor, și, de asemenea, am făcut o alegere bună prin contactarea lor. Am completat formularul de cerere de împrumut și a continuat cu tot ceea ce se cere de la mine si aici eu sunt încă fericit pentru că am fost fonduri de împrumut legit COMPANY {} Mariaomer@outlook.com dat împrumut, așa că am făcut un jurământ de sine-mi că am păstra mărturia pe Internet despre cum am ajuns împrumut dorită de mine. Ai nevoie de un împrumut de urgență amabil și rapid de contact (fonduri de împrumut legit ale companiei), este acum pentru împrumut prin e} {Mariaomer@outlook.com mulțumesc Dna Maria Omer

  1
  0

 • ciora pe 22 Oct 2014, 15:43
  munca la domiciliu

  as dori sa lucrez de acasa,locuiesc in satu mare

  3
  0

 • amelia barbu pe 9 Sep 2014, 10:04
  sunt pensionara doresc un job acasa

  am nevoiede un job bine platit fac orice am 67 de ani

  3
  0

 • amelia barbu pe 9 Sep 2014, 10:03
  sunt pensionara doresc un job acasa

  am nevoiede un job bine platit fac orice am 67 de ani

  0
  0

 • Monica pe 28 Iul 2014, 15:39
  lucru acasa

  lucru de mana, croșetat, cusut, inșirat mărgele, plicuri, ...

  0
  0

 • florin pe 10 Iul 2014, 14:19
  bani pe net

  Va recomand cu caldura un site interesant, pe care puteti face lejer, zilnic, cativa dolari, dand click-uri pe reclame si rezolvand unele microjoburi online, usoare si rapid de executat. Daca mai convingeti si alte persoane sa se inscrie pe acest site, prin link-ul vostru de referal, o parte din banii pe care ii castiga acestia, va intra si voua in cont. Inscrieti-va acum, dand click pe link-ul de mai jos si incepeti sa acumulati bani. Succes! http://dollarsincome.com/-425905.htm

  0
  0

 • Gabriel pe 27 Mai 2014, 12:55
  Sondaje platite

  Castiga bani cu Paidviewpoint chiar si de pe telefon( http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8 ) . Un site care Iti da 0.10centi la fiecare chestionar de 1 min.pe zi, 1$ la inscriere, dar ce conteaza este Traitscorul care odata ajuns la 9000 puncte castigi 1$ pe chestionar.Plata se face la 15$ prin PayPal, deci trebuie sa iti faci cont PayPal. Totul consta in perseverenta. Insrie-te aici: http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8

  1
  0

 • leonamari pe 26 Mai 2014, 22:17
  Nu iti ajung banii? Vrei un venit suplimentar?

  Poate nu te-ai gandit serios la asta pana acum, dar Oriflame poate fi si pentru tine o sursa serioasa de castig. Produsele cosmetice se vand intotdeauna foarte bine aici nu exista criza. Cu siguranta foarte multe doamne si domnisoare si destui domni au rasfoit catalogul Oriflame si au comandat macar o data produse cosmetice de la prietene, colege sau alte persoane implicate in vanzarile directe. Exemplu de castig: la o comanda de 600 de lei o poti aduna usor de la 5- 8 prietene, ai comisiom 40%, castigul tau imediat fiind de 240 de lei! Doar pentru ca ai aratat catalogul priwetenelor, rudelor, colegelor. Solicita si tu un catalog si detalii si vei putea descoperi toate avantajele Oriflame.. Te poti inscrie direct aici: http://ro.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=465570 E-mail ln_anamaria@yahoo.com

  1
  0

 • Gabriel pe 13 Mai 2014, 14:13
  Sondaje platite

  Castiga bani cu Paidviewpoint ( http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8 ) . Un site care Iti da 0.03centi la fiecare chestionar de 1 min.pe zi, 1$ la inscriere, dar ce conteaza este Traitscorul care odata ajuns la 9000 puncte castigi 1$ pe chestionar.Plata se face la 15$ prin PayPal Totul consta in perseverenta. Insrie-te aici: http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8

  0
  0

 • Gabriela pe 23 Apr 2014, 14:43
  Job pentru acasa

  Locuiesc in Ploiesti si doresc un job legat de domeniile: tehnoredactare, corectura texte, editare texte, culegator texte, introducere date, confectionat plicuri, insirat margele etc. Am experienta si indemanare. Va multumesc.

  0
  0

 • Alex Mihaiescu pe 22 Apr 2014, 14:22
  eu am gasit o metoda :)

  http://venitaditional.blogspot.ro/ Pe acest site este prezentata in detaliu o metoda fiabila de a obtine un profit generos online.Va rog sa cititi cu atentie informatiile prezentate pe site. Succes!

  1
  1

 • dohonica georgiana pe 17 Apr 2014, 12:30
  locuri de munca de facut acasa

  buna ma numesc dohonica georgiana am un copil de 2 ani si vreau sa luczi de acasa sa pot sta si cu copilasu vreau un job serios

  3
  0

 • Vulpoi Madalina pe 27 Mar 2014, 14:12
  munca la domiciliu sau part-time

  Buna ziua sunt foarte interesata de un loc de munca cu un program mai flexibil.Am un baietel de 4 ani si nu are cine sa stea cu el cat sunt plecata la lucru de aceea caut un job cu program flexibil sa imi permita sa pot sta si cu el..sunt interesata de orice tip de job..Va multumesc si daca aveti oferte as aprecia enorm daca ma-ti putea contacta.

  0
  0

 • marcela pe 25 Mar 2014, 12:50
  job acasa

  Caut colaboratori pentru dezvoltarea unei afaceri de tip franciza alternativa . Daca vreti sa va implicati, va rog sa ma contactati pentru informatii la email marcegrad@yahoo.com.

  1
  0

 • Bogdan pe 20 Mar 2014, 16:52
  angajeaza-te la noi

  https://www.facebook.com/photo.php?v=10152214997922560

  6
  0

 • maier monica pe 23 Feb 2014, 17:24
  munca la domiciliu

  buna ma numesc monica am 34 de an si am un handicap locomotor si ma pricep la orice lucru facut de mana daca stie cineva sa ma anuntati si pe mine mas bucura tare mult .va multumesc

  3
  1

 • mihaela pe 18 Feb 2014, 15:09
  lucru acasa

  mamica unui baiat de 2 ani caut un job pentru acasa(locuiesc in suceava-falticeni)...astept oferte pe emailul meu mmihaela27@hotmail.com

  0
  0

 • andra pe 12 Feb 2014, 21:54
  munca de acasa

  este simplu!!!!stai in fata cavulatorului si faci bani!!! da clik pe link-ul : http://www.clixsense.com/?4427311 te inregistrezi si faci bani....as putea sa mint si sa va zic ca se fac banii repede si usor dar nu e asa...trebuie sa intri pe internet zilnic de cateva ori sa dai clicuri si sa faci taskuri..spor

  4
  0

 • camelia pe 12 Feb 2014, 20:13
  adunarea

  Buna tuturor.Aceasta intrebare este adresata mamicilor din Iasi care stau acasa si vor sa castige ceva bani.Fetelor, eu stau acsa cu printesa mea si vreau sa fac bani,desi am un miliard de idei geniale vad ca nu reusesc fara investitii,in acest oras si in aceasta tara.Daca va simtiti ca mine,daca aveti vreun talent special haideti sa spargem stereotipul ca mamicile nu pot reusi in Iasi si mai ales in Romania.Daca sunteti interesate astept sa ma contactati la mtcamy@yahoo.com,si sa ne vedem la o cafea,poate reusim sa ne unim fortele"Una pentru toate si toate pentru bebicii lor"....P.S..Acest anunt nu este o gluma,cer seriozitate de la cine vrea sa ma contactaeze

  0
  0

 • Tarau Diana pe 11 Feb 2014, 10:55
  loc de muca de acasa

  Imi doresc sa lucrez de acasa .

  2
  0

 • MEHEDINTEANU MIHAELA pe 6 Feb 2014, 15:54
  gasirea unui loc de munca de acasa

  as dori sa lucrez de acasa astept oferte cer seriozitate m ar incanta operator pe calculator.pe scurt orice sunt deschisa noutatilor vreau doar sa ma fac utila

  1
  0

 • Negreanu Mugurel pe 29 Ian 2014, 14:26
  inginer

  caut suplimentar lucru de acasa!

  2
  1

 • Geo pe 14 Ian 2014, 12:53
  Cum sa lucrezi de acasa

  In primul rand Va salut cu respect. Daca doriti un loc de munca acasa este foarte simplu si sunt suficiente 5, 10 minute pe zi. Site-ul Probux este o varianta la indemana oricui. Tot ce ai nevoie este un pc si conexiune la internet. Probux este un site de vizionat reclame ( PTC ) esti platit pentru a viziona reclame. Foarte simplu si daca cunosti limba engleza sau franceza cu atat mai bine, poti face mai multi bani completand task-uri. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi cu acest link http://www.probux.com/?r=KevorkNailui , la nume referal scrii Kevorknailui. Incepi sa faci bani inca din primele momente iar ca metoda de retragere recomand Paypal. Incercati nu va costa nimic iar inregistrarea dureaza 5 minute. Sper ca v-am fost de ajutor. http://www.probux.com/?r=KevorkNailui nume ref: KevorkNailui

  1
  0

 • marinela pe 14 Ian 2014, 01:35
  lucru acasa

  Buna sunt mamica si caut ceva de munca la domiciliu cu salariu sotului nu reusim sa acoperim toate cheltuielile, daca aveti vreo oferta rog seriozitate.

  5
  1

 • ionut pe 8 Ian 2014, 10:08
  e pe bune

  Vrei sa faci bani vizualizand reclame? Castigul tau e la cateva click-uri distanta! Totul e pe bune, nu e nici un fel de spam. poti ajunge lejer la 100$ intr-o saptamana! si eu m-am inscris si am facut ceva bani intr-un timp foarte scurt. doar 10 minute pe zi trebuie sa fi activ! Tot ce trebuie sa faci este sa citesti niste emailuri cu reclame! Recomanda cat mai multe persoane, creaza-ti propria echipa si ai 10 % PROFIT de la ei! • Iti oferim 6$ la inregistrare! • Poti face Bani oriunde te-ai afla! • Primesti Bani sa vizualizezi reclame! • Beneficiezi de Mega Avantaje oferite de Brand-uri cunoscute, doar prin intermediul platformei MailDirect! • Primesti cumulat Bani si Beneficii Unice! • Acces la contul tau oricand, in timp real! • Castigi bani pasiv, de pe urma echipei tale! • Nu este necesar sa instalezi ceva pe calculatorul tau! ESTE SIMPLU: intrati pe link-ul de mai jos si inscrieti-va,e gratis,iar apoi spor la profit! http://www.maildirect.ro/inregistrare/60c3ebccad85fd7a470fdfae0499a296

  0
  1

 • Jo pe 2 Ian 2014, 15:54
  Lucreaza de acasa

  In primul rand Va salut cu respect. Daca doriti un loc de munca acasa este foarte simplu si sunt suficiente 5, 10 minute pe zi. Site-ul Probux este o varianta la indemana oricui. Tot ce ai nevoie este un pc si conexiune la internet. Probux este un site de vizionat reclame ( PTC ) esti platit pentru a viziona reclame. Foarte simplu si daca cunosti limba engleza sau franceza cu atat mai bine, poti face mai multi bani completand task-uri. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi cu acest link http://www.probux.com/?r=KevorkNailui , la nume referal scrii Kevorknailui. Incepi sa faci bani inca din primele momente iar ca metoda de retragere recomand Paypal. Incercati nu va costa nimic iar inregistrarea dureaza 5 minute. Sper ca v-am fost de ajutor. http://www.probux.com/?r=KevorkNailui nume ref: KevorkNailui

  1
  3

 • pascut carmen pe 2 Ian 2014, 09:56
  job

  vreau un job acasa

  2
  0

 • Mr Maurice pe 19 Dec 2013, 02:13
  loan

  Esti nevoie de un împrumut de urgență? Ai nevoie de nici un fel de împrumut pentru a porni o afacere? Ai nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o casă sau o mașină? Sau aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti facturile sau pentru a avea grijă de sine dumneavoastră? Dacă da, ne e-mail azi la mauricefinance@hotmail.com și de a lua dvs. de împrumut .. E-mail: mauricefinance@hotmail.com Salutari

  0
  0

 • iulia pe 6 Dec 2013, 21:39
  caut job

  Caut job in domeniile: tehnoredactare, corectura texte, editare texte, culegator texte, traducator texte tehnice (engleza). Sunt absolventa de filologie.

  1
  0

 • Mirela Botea pe 1 Dec 2013, 11:13
  job la domiciliu

  buna ziua, doresc sa lucrez de acasa, tehnoredactare, traduceri din si in limba engleza, introducere date. mail: mirela.musat@gmail.com

  1
  0

 • Lucian pe 26 Nov 2013, 17:07
  NOUTATE ! JOB PERFECT !

  Manager Freelancer Financiar .Sa ai cel putin bac-ul luat ,sa poti comunica prin NET,sa ai ceva timp si pofta de bani.Nu te speria de noutate.Totul consta in portofoliul companiei,in profesionistii care te vor ajuta si in desteptaciunea ta.Adio sef ! Adio program orar ! Vei devenii prin noi un liber profesionist cu atestat valoric, dar si cu banuti in buzunar.Contact:lucian.gavriloiu2808@yahoo.com

  3
  1

 • Lucian pe 26 Nov 2013, 16:59
  Am un job pentru acasa !

  Nu va speriati de titlu,ca poate fii si mai frumos: FREELANCER FINANCIAR

  6
  0

 • anca pe 25 Nov 2013, 16:34
  lucru la domiciliu

  buna ziua as dori si eu sa lucrez la domiciliu stiu spaniola bine scris si vorbit fara greseli si alte munci la domiciliu ma gasiti la kissancamaria@yahoo.com doar seriozitate va multumesc

  2
  0

 • Gabriel Marinescu pe 24 Nov 2013, 20:26
  job de la domiciliu pe propriul PC

  Caut un astfel de job fie si cu 10-15 euro/zi dar ceva permanent si cat mai sigur.Imi convine daca scad cheltuielile pe care le-as face iesind din casa mai ales iarna pe care o urasc din tot sufletul,precum si relatia cu un sef cretin si frustrat ce mi-ar face o viata amara cu prezenta lui/ei permanenta.

  3
  0

 • un oarecare pe 19 Nov 2013, 19:40
  ......

  intrati pe fiverr.com , apoi pe elance.com freelance.com etc, invatati ceva in design 3D. Eu m-am dat mare designer in autocad sketchup, 3d max si altele . Va spun sincer am invatat 3 ore decat intr un program numit SketchUp si de fapt mai mult am invatat lucrand. Cititi ceva idei pe www.clubptc.com. Idei ar fi....

  3
  0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod