5 trucuri ca să câștigi mai mulţi bani în 2014 şi să fii fericită

Transformă-ți această dorință într-o rezoluție pentru noul an, propune-ți să ai câştiguri mari și fă tot posibilul să-ți atingi scopul.
Banii nu sunt niciodată de ajuns, iar dacă trăiești de la lună la lună cu un salariu care abia dacă îți acoperă toate cheltuielile casnice și cele cu mâncarea, este de la sine înțeles că trebuie să iei măsuri urgente. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să câștigi mai mult în 2014.

1. Fă bani din pasiunile tale

Să faci bani din pasiunile pe care le ai este ca și cum ai îmbina utilul cu plăcutul. Dacă ești pasionată de makeup, poți investi o sumă de bani într-o trusă profesională de machiaj, precum și în alte produse cosmetice. Urmărește tutorialele de makeup de pe YouTube, înscrie-te la o școală de machiaj și apoi câștigă bani din pasiunea ta.
Banii pe care îi investești se vor amortiza in timp.

Dacă ești pasionată de prăjituri, coace minunatele bunătăți și vinde-le cunoscuților. Orice pasiune ai, încearcă să profiți de ea pentru a-ți rotunji veniturile în 2014.

2. Oferă meditații

Te pricepi bine la engleză sau franceză, ești expertă la mate sau cunoști toate dedesubturile gramaticii limbii române? Atunci de ce să nu îi înveți și pe alții carte? Postează online anunțuri prin care te oferi să-i meditezi pe elevi la materiile pe care le cunoști cel mai bine și fă un ban în plus în 2014.

3. Ia-ți un al doilea job

Este greu cu un job, darămite cu două.
Într-adevăr, în 2014 nu se vor înmulți brusc orele zilei ca să ai timp de un al doilea job, dar dacă vrei să câștigi mai mulți bani, ai putea încerca această variantă. Poate fi un job part time sau un job de weekend sau, și mai bine, un job care nu presupune să mergi la birou, ci să lucrezi de acasă, urmând să predai munca desfășurată la un anumit deadline.

4.Vinde-ți hainele și accesoriile vechi

Vrei să câștigi mai mulți bani în 2014? Perfect, atunci fă-ți curățenie în șifonier. Sună ciudat, dar să știi că multe dintre hainele în stare bună, care ție nu-ți mai plac, pentru alții pot fi excepționale. Odată cu boomul de popularitate cunoscut de siteurile de anunțuri și vânzări de produse, toată lumea poate avea de câștigat.
Poate încă nu ai apucat să-ți vinzi rochia de mireasă, poate nu mai încapi în rochia de la nunta vărului, poate că nu-ți mai plac pantofii pe care i-ai cumpărat pentru petrecerea de Revelion. Pune un anunț pe net și îți poți recâștiga investițiile.

5. Angajează-te ca "mistery shopper"

Conceptul "mistery shopper" încă este nou pe piața din România, dar va deveni din ce în ce mai căutat, deoarece se pot face bani destul de ușor. Jobul de mistery shopper sau cumpărător misterios presupune să fii trimis pe teren de o anumită companie care are nevoie să știe cum se descurcă angajații în fața unui posibil cumpărător, dacă știu să prezinte produsele, dacă îi sunt de ajutor posibilului cumpărător și dacă au o atitudine corespunzătoare.

Tot ce trebuie să faci tu este să reții cât mai multe lucruri și să întocmești un raport cu ceea ce ai văzut la fața locului.
Uneori poți fi trimisă la un magazin de haine, alterori poți ajunge să soliciți informații la bancă, dar cert este că poți câștiga câteva sute de lei pe lună pentru un job de doar câteva minute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod