5 secrete pentru a combina serviciul cu iubirea

Specialistii te pot avertiza inainte de a-ti spune verde in fata: "fereste-te de relatiile de dragoste la birou" si totusi exista acea persoana speciala:...
Specialistii te pot avertiza inainte de a-ti spune verde in fata: "fereste-te de relatiile de dragoste la birou" si totusi exista acea persoana speciala: atat de atragatoare, atat de draguta - care ar putea fi chiar dragostea vietii tale sau, cel putin, o iubire de un weekend.

Nu vrei sa spui "nu" de la inceput, dar chiar vrei sa-ti asumi riscul de a suferi mai tarziu sau sa te plictisesti la un moment dat? Nimeni nu-ti poate da garantii si de aceea iti oferim cinci modalitati pentru a-ti creste sansele de a te bucura de o relatie la serviciu si de a avea puterea sa-ti asumi acest fapt.

1. Fii sincera fata de viitorul partener


Daca nu esti in cautarea unei relatii serioase, nu incerca sa faci prea mult caz de fosta ta mare relatie in incercarea ta de seductie. Aceasta inocenta este importanta intotdeauna si mai ales la serviciu. Daca l-ai anuntat ca pe viitor iti doresti sa imbraci rochia de mireasa si apoi dupa o intalnire fierbinte, brusc devii distanta, poti chiar sa flirtezi cu un alt coleg de serviciu si nu uita ce spun batranii: "nimic nu poate rezista in fata furiei unei femei (sau a unui barbat) geloase (gelos).

2.
Gandeste-te de doua ori inainte de a incepe o relatie cu seful tau


De cele mai multe ori o astfel de relatie este interzisa, dar chiar si atunci cand acest lucru poate fi posibil, ai grija. Daca mai tarziu relatia se va rupe, el s-ar putea sa se razbune. De exemplu: "Trebuie sa te ocupi de aceasta problema in plus", "Imi pare rau, nu poti sa-ti iei 15 minute in plus in pauza de masa", "Nu, nu pot sa-ti dau pe nimeni care sa te ajute". Ocaziile de a te tortura vor fi fara sfarsit.

Ca sa fim cinstiti, uneori relatia cu seful tau iti poate oferi nenumarate privilegii. Chiar daca el va fi cel care va hotari sa puna capat relatiei, te va promova sau iti va face o alta favoare pentru a reduce riscul ca tu sa faci ceva nepotrivit. Un studiu facut in acest sens a aratat faptul ca 64% dintre femeile care au avut o relatie cu seful lor au spus ca situatia lor profesionala s-a imbunatatit datorita acestui fapt.

3.
Gandeste-te de 10 ori inainte sa incepi o relatie cu directorul tau


Aceasta relatie este foarte riscanta chiar daca totul pare sa mearga bine. De exemplu, dragutul tau te roaga sa te ocupi de un contract dificil care, din punct de vedere profesional, ar fi trebuit sa cada in sarcina altcuiva. Dar tu te simti fortata sa accepti si sa-i spui "da" prietenului tau special. Daca vei rupe relatia, vei fi cu adevarat in pericol - acesta iti poate cere sa abuzezi de puterea functiei pe care o detii. Poti sfarsi prin a-ti pierde locul de munca si prin a avea o recomandare nu tocmai buna pe viitor.

4. Pastreaza tacerea

Stim foarte bine: cand esti indragostita, iti vine sa povestesti tuturor colegelor ce ti se intampla. Greseala. De acum inainte, amandoi veti fi pusi sub microscop. Este foarte periculos chiar si atunci cand amandoi lucrati in acelasi domeniu. De exemplu, daca vei fi vazuta ca iti ajuti iubitul la lucru, altcineva care de asemenea are nevoie de ajutorul tau, se va duce la sef si se va plange ca faci favoruri.
Tu poti protesta: ai impresia ca atractia dintre voi doi este atat de evidenta incat toata lumea stie deja ca aveti o relatie.

Exista totusi multe sanse ca unii dintre colegi sa nu fi observat acest lucru. Pur si simplu sunt prinsi cu propriile probleme si nu au timp sa monitorizeze vibratiile dintre fiecare doua persoane care se plimba pe langa ei. Ceilalti colegi pot banui cate ceva dar nu sunt siguri. Va fi suficient sa-ti dezvalui relatia unei singure persoane ca in mai putin de 24 de ore sa stie toata firma despre acest lucru. Si este suficient sa existe un singur coleg care sa te antipatizeze pentru a-ti face viata mizerabila. Pana cand va fi timpul sa trimiti invitatiile la nunta, pastreaza secretul relatiei pe care o ai doar pentru tine.

5. Distreaza-te


De fapt, serviciul este cel mai imbietor loc in care iti poti gasi dragostea. Mai mult decat intr-un bar unde exista doar impulsul de moment si o discutie la un pahar de alcool, la serviciu ai posibilitatea de a afla mai multe despre persoana respectiva.
Asa ca este mult mai probabil sa-ti gasesti partenerul de viata in apele reci ale biroului decat in atmosfera calda a barului.

Urmeaza aceste cinci reguli importante pentru a reduce riscurile unei relatii la birou si concentreaza-te doar asupra aspectelor placute ale acesteia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod