Viata la inaltime cu Roxana Ciuhulescu

Nu am avut nevoie de prea mult timp pentru a stabili intalnirea cu RoxanaCiuhulescu. A fost de ajuns un singur telefon, pentru ca ne-am pus de acordimediat...
Nu am avut nevoie de prea mult timp pentru a stabili intalnirea cu RoxanaCiuhulescu. A fost de ajuns un singur telefon, pentru ca ne-am pus de acordimediat. Ne-am decis sa ne intalnim intr-o zi de miercuri, desi, eu una as fioptat pentru o joi. Nu stiu de ce, dar imi place mai mult aceasta zi. N-am avutnoroc, pentru ca atunci nu putea ea. Era ziua ei de filmare.

Ne-am vazut asa cum am stabilit intr-o dupa-amiaza senina de miercuri. Iar loculde intalnire? Care altul decat restaurantul preferat al Roxanei, Vox Maris. Amajuns la interviu cu vreo zece minute mai devreme, si am avut placuta surprizasa intalnesc o persoana mai mult decat punctuala. Naturala si normal, foarteinalta, prezentatoarea de la ProMotor a venit direct la masa la care ma asezasemsi mi-a intins hotarata mana: "Buna! Eu sunt Roxana Ciuhulescu."

Spre surprinderea si totodata spre bucuria mea, intre mine si ea s-a stabilitun dialog direct si cat se poate de sincer. Am sporovait vreme de vreo douaceasuri in fata unei cesti de cappucino si a unui pahar de suc natural deportocale.

Interviul a debutat cu o intrebare usoara. De incalzire. Iar raspunsul a fostpe masura, lejer, dar cu toate detaliile de rigoare."Ce inseamna o zi obisnuita din viata mea? Pai, sa vedem... (foto)
Ma trezesc invariabil in jur de8 dimineata. Nu uit niciodata sa iau micul-dejun, care, desi nu e niciodataprea fastuos, e foarte variat. Mananc cand lapte cu fulgi, cand paine cuciocolata sau sandwichuri cu unt si cu branza. Beau cel mai adesea ceaisau cate o cana plina ochi cu ciocolata fierbinte. Ma straduiesc in fiecaredimineata sa nu mananc prea mult. Imi propun asta in fiecare zi, dar nu imireuseste de fiecare data", povesteste, zambind, Ciuhulescu.

Ziua continua cu o sedinta de dictie sau cu un popas la facultate.
Pentru ca,daca nu stiati, Roxana este studenta in anul I la Facultatea de Psihologie dincadrul Universitatii "Titu Maiorescu". "Fac tot posibilul sa ajung la scoalamacar de doua ori pe saptamana. Si trebuie sa fiu prezenta mai ales la lucrarisi la seminarii", spune prezentatoarea de la ProMotor. Apropierea sa depsihologie s-a produs in mod natural, dar totodata neasteptat. "La 18 ani, amprocedat la fel ca majoritatea manechinelor. Am dat la Drept. Am intrat, daram renuntat mai repede decat m-as fi asteptat chiar si eu. Mi-am dat seamarelativ repede ca nu am prea am multe in comun cu meseria de avocat." Pestepatru ani, ea isi incearca norocul din nou. De data aceasta la Psihologie.Si intra din nou. Acum, insa, a dat la facultate din placere. A invatat intretimp ca lucrurile facute din pasiune sunt mai durabile. "Psihologia a fost sieste mediul in care ma simt bine, in care ma simt <<eu>>", afirma Roxana. Desigandul ca mai are inca patru ani de facultate inainte o inspaimanta putin, eaindrazneste sa viseze. In gandul ei, stie sigur ca, de data aceasta, va terminaceea ce a inceput. "Sunt o fire ambitioasa, si atunci cand imi propun ceva, numa las pana nu-l duc pana la capat. Sunt o persoana care traieste momentul sinu isi programeaza viitorul."

Scoala este doar o etapa in programul sau cotidian. Seara, Roxana o dedica decele mai multe ori salii de fitness."Eu sunt o tipa foarte sportiva si, deaceea, merg aproape in fiecare zi la sala, mai putin in week-end cand mergcu rolele in parc." Fosta sportiva de performanta - a practicat handbalul timpde 5 ani - Ciuhulescu considera ca sportul aduce sare si piper in viata ei.Si, pentru asta, mai mereu isi gaseste timp sa incerce ceva nou.
Are la activshoto-kan, dans sportiv, gimnastica ritmica, gimnastica aerobica si kilometriiintregi parcursi cu rolele.Dar relaxarea pe care i-o ofera orele de sport nu ar fi completa fara Pongo,cainele sau, un caniche negru, zglobiu ca argintul viu, alaturi de careCiuhulescu alearga si patineaza duminica in parc. "Pongo e un scump. El e papusa mea vie", spune vedeta.

Dar cel mai adesea, pe Roxana o poti intalni prin vreun show-room, pe un platoude filmare sau in redactia de sport PRO TV. De sase luni, de cand prezintaemisiunea Pro Motor, viata ei s-a schimbat. "Am mai putin timp liber, daracest lucru nu ma deranjeaza deloc, caci m-a invatat sa fiu mai organizata",spune, zambind vedeta de 1,92 m. Miercurea si joia sunt cel mai probabilzilele in care filmeaza pentru emisiunea automobilistica de la Pro TV."Ziua de joi reprezinta pentru mine o adevarata cursa contracronometru.Ma trezesc la ora 6.00, mananc, dupa care trec la invatat textele pentruemisiune. Am de memorat cam vreo 12-13 intro-uri, pentru ca eu nu am prompter.Odata depasit acest moment, fug in Pro la machiaj. Aceasta operatiune dureazacam o ora, de la 9.00 la 10.00, dupa care plec cu echipa la filmare". Echipaconsta in majoritatea cazurilor din producatorul emisiunii, Mihai Soare, dinregizorul Valentin Partenie, un cameraman, si bineinteles, din vedetaemisiunii, Roxana.

Intrarea ei in lumea automobilelor s-a produs in urma unui concurs, in carerolul principal l-au jucat telespectatorii. Astfel, fanii cailor putere auales-o prin intermediul telefoanelor pe fata cu cele mai lungi picioare dinRomania. Si cand spun asta nu exagerez, deoarece picioarele Roxanei masoaranu mai putin de 1,20 m.

Pasiunea sa pentru masini este de acum bine cunoscuta, iar acesta este probabilunul dintre motivele care au facut-o sa fie cea mai buna alegere pentruemisiunea ProMotor.
De ceva timp insa, pasiunea pentru masini a determinat-osa vrea sa participe si la raliuri. "Dorinta de a concura in cadrul uneicurse de raliuri se naste din pasiunea pentru masini. Si daca iti placraliurile, iti plac la nebunie masinile. Iar mie, acestea mi-au placut demica." Pilotarea unei masini de curse este unul dintre cele mai mari visuriale Roxanei. Inca neimplinit. "Nu am participat deocamdata la nici un raliu,pentru ca nu am facut inca scoala de pilotaj. Si asta din simplul motiv ca nuam avut timp sa ma pregatesc asa cum se cuvine. Stiu ca mai mult din jumatatedintre barbatii care participa la raliuri sunt misogini si cred ca femeilenu au ce cauta la asemenea evenimente. Dar eu, cum nu sunt o feministaconvinsa, nu prea ripostez.... cred insa cu tarie ca am calitatile necesarepentru asta, stiu ca am puterea sa ma bat cu ei cot la cot si nu voi ezita sao fac", afirma viitorul pilot. Prezentatoarea emisiunii Pro Motor crede cauna dintre persoanele care au influentat-o cel mai mult este pilotul GeorgeGrigorescu. "Am avut si inca am foarte multe de invatat de la el in materiede automobilism. El este cel care poate sa-mi dezvaluie numeroase lucruridespre masini si despre motoare."

Inceputul carierei de prezentator de televiziune a insemnat pentru Roxana oiesire in lumina. Ea a devenit centrul atentiei iar jurnalistii si curiosiinu au ezitat sa-si bage nasul in viata ei. Propunerile de orice fel au inceputsa curga rau si ea a dovedit ca a stiut sa se opreasca asupra celor maiinteresante. Una dintre cele mai comentate alegeri a fost aparitia ei inPlayboy. Februarie a fost luna in care a facut furori.
"Cand am luat deciziasa apar in aceasta revista am analizat chestiunea pe toate fetele. Am stiutinca de la inceput ca se vor isca controverse, dar am facut ce mi-am dorit",admite Roxana. Pana la urma decizia ei s-a dovedit una inteleapta. Pentruca aparitia din aceasta revista i-a adus, conform afirmatiilor sale, numailucruri bune. "Pentru mine pictorialul din Playboy a insemnat pe planprofesional o audienta mai mare a emisiunii si, nu in ultimul rand, o sumafrumusica de bani, careia cred ca nimeni nu i-ar spune <<nu>>".

Playboy-ul si ProMotor-ul intra in categoria viselor implinite. Dar la 22 deani, Ciuhulescu mai are inca multe planuri pentru cariera ei. "Mi-ar placeafoarte mult sa prezint stiri la PRO FM. Orice fel de stiri, numai la acestpost de radio sa fie... iar, mai tarziu, cand voi capata indeajuns de multaexperienta, as vrea sa pot prezenta un jurnal de stiri la PRO TV."

Roxana Ciuhulescu este cu siguranta o femeie moderna, o femeie care a doveditca stie cat de important este sa alegi. Ea a crezut si crede cutarie in propria-i capaciatate de a reusi. Si se pare ca pana acum nu a datgres.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod