Emanuel Iuhas - "Imbin cu placere jobul full time de Fashion PR cu munca de blogger"

Emanuel Iuhas, unul dintre primii bloggeri de stil personal din Romania, aniverseaza azi 5 ani de la intaiul articol publicat pe blog.

Despre cum se imparte intre job, familie si blog, dar si despre ce a invatat in cei 5 ani petrecuti in online si ce planuri de viitor are, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru eva.ro.

Ce ai invatat dupa 5 ani de blogosfera?

Cei 5 ani petrecuti in online m-au facut sa constientizez cat de important e sa-ti creezi un brand personal, sa incerci lucruri noi, sa inveti din greseli si mai ales sa te autodepasesti.

Cat de greu este sa fii in pas cu moda?

Nu este greu, dar nici usor. Primul subiect sensibil de care te lovesti cand vine vorba de a tine pasul cu moda este cel financiar.

Desigur ca moda costa, insa nu acesta este cel mai important aspect. Cel mai greu imi este in acest moment sa gestionez lipsa de spatiu si de locuri de depozitare de acasa. Investesc in piese mai mult sau mai putin costisitoare si nu imi place sa le daruiesc sau sa le vand. Imi doresc ca, in momentul in care copii mei vor creste, sa-mi mosteneasca simtul estetic dar si o parte din garderoba.

Cati bani investesti anual in haine?

Acum ca m-ati pus pe ganduri, am facut un calcul simplu si a depasit valoarea critica de 40% din venituri.

Cum reusesti sa te imparti intre job si munca de blogger?

Sunt unul dintre norocosii "din industrie" a caror traiectorie in blogging a avut un procent important in evolutia profesionala.

Blogul a fost cea mai buna punte de lansare profesionala pentru mine, in aceasi masura cu alegerea jobului inca de pe bancile facultatii. Asadar imbin cu placere jobul si munca de blogger, dat fiind faptul ca sunt full-time "Fashion PR" pentru o companie internationala.

3 tinute pe care le recomanzi cititorilor tai, pentru seara de Craciun si pentru petrecerea de Revelion

Intotdeauna incerc sa fac recomandari cat mai diverse si versatile, astfel incat cititorilor mei sa le fie usor de reperat in ce context sa le poarte. Prima varianta, pentru cina de Craciun in familie, ar fi tinuta formata din pantaloni gri, camasa alba, pulover rosu si o pereche de ghete din piele intoarsa cognac.
Tot pentru celebrarea sarbatorilor de iarna, un outfit in care se mixeaza o pereche de pantaloni bleumarin casual, cu un sacou maro din lana si o camasa bleu si o pereche de incaltaminte maro poate fi o optiune.

Nu in ultimul rand, pentru cinele elegante, un costum negru, cambrat, alaturi de o camasa alba si un papion rosu sunt variantele cele mai indicate. Am uitat de accesorii: cravate, batiste si... ace de rever. Musai.

Ce dorinte mai ai de indeplinit pe plan profesional?

Imi doresc sa evoluez in plan profesional la fel de mult cum imi doresc sa creasca si blogul. Pana acum am avut parte de provocari frumoase carora le-am raspuns cu brio. Sper ca si 2016 va fi la fel de darnic.

Un mesaj pentru cititoarele eva.ro?

Doamnelor, sa aveti parte de sarbatori frumoase, cu stil si alaturi doar de persoanele pe care le iubiti!
Si...

sa faceti cadouri inspirate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod