Viata de promoter

Sunt cei de la care nu ne putem lua ochii pe la petreceri sau cocktail-uri sau care ne imbie la colt de super-market sa apreciem gustul deosebit al noii cafele...
Sunt cei de la care nu ne putem lua ochii pe la petreceri sau cocktail-urisau care ne imbie la colt de super-market sa apreciem gustul deosebital noii cafele x. Sunt hostess si promoteri. Ca ei poti fi situ. Distreaza-te si castiga bani!

Hostess - fata sau baiat cu un aspect atragator si un IQ destul deridicat. De regula, o "hostess" trebuie sa intretina atmosfera in cadrulunor petreceri particulare organizate de diferite firme sau al unorconferinte de presa la care vin invitati speciali.Promoter - trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii, cu diferenta cael trebuie sa stie sa intretina o discutie cu persoane apartinand celormai diverse medii sociale, de la... "vladica pana la opinca". Ei suntimplicati in activitati promotionale (sampling, impartirea "fluturasilor",degustari de produse etc.).

Un aspect fizic placut nu inseamna neaparat ca trebuie sa indeplinesticriteriile "nemiloase" impuse unui fotomodel; este adevarat ca la uneleevenimente sunt contractate numai manechine, dar si minionele care auharul vorbirii au mare trecere printre recrutorii de promoteri."Baza de date a colaboratorilor nostri este actualizata la fiecare treiluni. O data pe an, facem o recrutare de mari proportii, anuntata in ziaresi in principal in facultati", declara Dana Casapu, Account Executive siHR Manager la Prospero, firma de BTL a agentiei de publicitate GrafittiBBDO, printre clientii careia se numara companii precum Tuborg, Cosmorom,RomTelecom, Masterfoods, Wrigley etc.

"Salariul" variaza in functie de client insa fii sigura ca vei fiplatita cu un minim de 10 dolari net/zi de catre o agentie de BTL carese respecta.Unele contracte pot dura o zi, asa cum altele se pot intinde pe catevaluni.

Sigur ai avut tentatia gandului ca vei "zbura" in aceasta vara la mare,daca vei fi recrutata ca promoter. Daca nu locuiesti prin preajmalitoralului sau nu esti "dotata" cu o stea norocoasa deasupra capului,mai bine ia-ti gandul de la aceasta posibilitate. In general, companiilecare au actiuni promotionale la mare prefera sa angajaze promoteri locali,din simplul motiv ca sunt mai ieftini (nu sunt costuri de cazare sautransport).

Cum sa ajungi promoter
1. Redacteaza-ti un CV asa cum trebuie si ataseaza la el o poza.
2. Alege-ti niste haine care sa fie cat mai convingatoare - nu existao regula in ceea ce priveste tinuta la interviurile sustinute pentrua obtine un astfel de contract; nu te bucura, insa, ca te poti imbracaoricum; aceasta libertate de alegere reprezinta, de fapt, o capcana -recrutorul nu va fi tocmai impresionat daca te vei prezenta la interviuin tinuta de plimbare prin parc.
3. Deplaseaza-te la sediul agentiei care face recrutarea, pregatitapentru un prim interviu.
4. Pe parcursul primului interviu, trebuie sa demonstrezi ca stii ceeste aceea o promotie; obtii o bila alba daca ai experienta in astfelde activitati.
5. La cel de-al doilea interviu, desfasurat in prezenta unui reprezentantal companiei pentru care se organizeaza promotia, asteapta-te la o probapractica, in care ti se va cere sa simulezi promovarea produsului cupricina.

Odata angajata, vei urma un training, in timpul caruia vei afla ce trebuiesa spui, cum trebuie sa te comporti si amanunte despre produsul pe careil vei reprezenta."Sunt clienti care au fost atat de incantati de unii promoteri, incati-au angajat permanent", spune Dana Casapu.

Reguli de buna-purtare
Un promoter trebuie sa dea dovada de:
- punctualitate;
- seriozitate (sa nu fie indiferent sau obraznic cu clientii, sa nufumeze in timpul programului);
- fair - play (barfa iti anuleaza din start sansele de a mai obtine uncontract de promoter prin aceeasi firma; chiar daca sefii tai nu suntintotdeauna prezenti langa tine, nu uita ca ochi si urechi exista pestetot).
 

Comentariile 201-250 din 329

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Puscuta Mircea pe 18 Oct 2010, 19:00
    Promoter !

    Salut ! As vrea sa lucrez ca promoter.Sunt din Constanta si am 23 de ani.Pot fi gasit pe mailul mirceaecrim@yahoo.com.Va multumesc

    1
    0

  • Voicu Roxana pe 17 Oct 2010, 14:12
    promoter

    buna ziua! ma numesc Roxana,sunt din Bucuresti si as dori sa lucrez ca promoter pe perioada week-end-urilor...am mai lucrat in acest domeniu si stiu despre ce e vorba...

    1
    0

  • Costea Carmen pe 8 Oct 2010, 09:54
    Promoter

    Buna ziua!Numele meu este Carmen,locuiesc in Iasi si as vrea sa lucrez ca promoter in program full time.

    1
    0

  • Gilea Cristina pe 3 Oct 2010, 11:17
    Promoter

    Buna ziua, ma numesc Cristina, am domiciliul in Iasi si as vrea sa lucrez ca promoter in weekend. Am lucrat ca promoter si agent de vanzari pentru o parfumerie din Iasi. Sunt foarte interesata pentru obtinerea unui post de promoter. Va multumesc!

    1
    0

  • Georgescu Alexandra pe 9 Sep 2010, 18:33
    Buna

    Buna, ma numesc Alexandra si as vrea sa lucrez ca promoter.Am mai facut promotii in trecut.Sunt eleva, am 18 ani si locuiesc in Bucuresti.Adresa de e-mail:alexandra_uniqa@yahoo.com. Va multumesc!

    1
    0

  • Ioana pe 3 Sep 2010, 17:48
    promoter

    Buna ziua. Sunt din Cluj-Napoca,am 20 de ani,aspect fizic placut si as vrea sa lucrez ca promoter.

    1
    0

  • camelia cluj pe 31 Aug 2010, 13:33
    promoter

    as dori si eu sa fiu contactata de firma dvs. am experienta in acest domeniu de 3 ani. am terminat facultatea de comunicare si relatii publice.

    1
    0

  • Vasile Mirela pe 30 Aug 2010, 20:22
    promoter

    Buna sunt din Bucuresti si as dori si eu o promotie,am mai facut si alte promotii.As dori sa ma contactati cat se poate de repede.mersi mult.

    1
    0

  • Alexandra Damian pe 29 Aug 2010, 03:40
    prometer

    Buna! Sunt din Ramnicu Sarat jud.Buzau si as dorii sa devin promoter in orasul meu chiar si in Buzau.Am mai facut promotii la un supermarket.Vreau sa devin promoter pentru ca imi place sa intru in contact cu lumea.Va rog contactatima!

    1
    0

  • Evolution pe 17 Aug 2010, 12:56
    pentru promoteri

    CV+ foto (obligatoriu ) la evolution.fashion@yahoo.com

    1
    0

  • alexandra pe 4 Aug 2010, 22:25
    Promoter

    Sunt din Ploiesti si m-ar interesa sa promovez anumite produse in diferite locatii,astept un raspuns pe email daca se poate,mentionez ca am 20 de ani si fac promotii de 2 ani

    3
    0

  • Ioa Seulean pe 4 Aug 2010, 17:07
    Solutia

    De ce nu va inscrieti la Oriflame? Eu sunt inscrisa de mai bine de 5 ani si efectiv promovez produsele Oriflame. E grozav!

    1
    1

  • paula pe 4 Aug 2010, 09:12
    promo-publicitate

    pentru constanta, ma intereseaza.:D

    0
    0

  • paula pe 4 Aug 2010, 09:09
    promo-publicitate

    ok, doresc sa activez ca promoter, experienta este... dar un numar de contact imi puteti oferi? astept raspuns.multumesc.

    1
    0

  • andreea - iuliana pe 30 Iul 2010, 11:43
    promoter Bacau

    Astept oferte ca promoter in Bacau.

    1
    0

  • dinu gabriela pe 27 Iul 2010, 16:49
    promoter

    as dori s ma angajej ca promoter, deoarece imi place . am 18 ani si sunt din bucuresti. contactati-ma urgent, email:gabitza.delice@yahoo.com

    1
    0

  • dinu gabriela pe 27 Iul 2010, 16:48
    promoter

    as dori s ma angajej ca promoetr , deoabrece imi place . am 18 ani si sunt din bucuresti. contactati-ma urgent, email:gabitza.delice@yahoo.com

    1
    0

  • Andreea Voicu pe 21 Iul 2010, 20:40
    Promotii

    Buna, ma numesc Andreea si as vrea sa lucrez ca promoter.Am mai facut promotii in trecut.Sunt studenta, am 20 de ani si locuiesc in Bucuresti.Adresa de e-mail: deea_purplevib3@yahoo.com.Multumesc

    1
    0

  • marcela Gl pe 8 Iul 2010, 02:44
    pt promoter

    as vrea sa practic aceasta meserie deoarece imi place sa socialisez cu oamenii,si in acelasi timp consider ca am si putere de convingere.sunt studenta si am 20 de ani,,,,imi doresc sa reusesc sa practic acest serviciu

    0
    0

  • mela pe 7 Iul 2010, 17:14
    promoter

    Buna! As dori sa devin promoter in cluj. Astept oferte:d

    0
    0

  • ereticu pe 17 Iun 2010, 10:55
    pt me127

    Exact sunt de pe alta planeta.Pe planeta mea sunt oameni mai deschisi mentali decat tine.Daca ai da putin cautare pe net vei vedea ce inseamna cu adevarat o slujba de promoter.Nu are nici in clin nici in maneca cu ce vorbiti voi aici.Mai degraba intoarce-te tu la viata ta lipsita de esenta, ce esti tu inafara de munca ta? de pe marte salutari tuturor

    0
    0

  • me127 pe 16 Iun 2010, 13:00
    Promoter

    "ereticu" e clar k esti de pe alta planeta.Tu n-ai inteles ce inseamna promoter asa ca vezi-ti de treaba ta acolo. Pt cine vrea sa fie promoter sa aplice in orasul lui la o agentie de casting.

    0
    0

  • Monica pe 11 Iun 2010, 14:47
    vreau sa fiu promoter

    Buna! Am 17 ani si vreau sa fiu promoter in Suceava. Va rog contactati-ma

    0
    0

  • ereticu pe 8 Iun 2010, 08:49
    promoter

    adica sa inteleg ca promoterul e un fel de bufon?:)) fain ....mai avem demnitate ?....

    0
    0

  • corina pe 29 Mai 2010, 15:11
    promo...

    buna,numele meu este corina,sunt din ploiesti si as vrea sa lucrez ca promoter....ma puteti ajuta?am 22 de ani...astept un raspuns pe mail:corinutza_ingeras2007@yahoo.com.

    1
    0

  • irina pe 8 Mai 2010, 11:29
    promoter

    Buna,numele meu este Irina, sunt din Constanta am 19 ani si doresc sa lucrez si eu ca promoter numai ca nu stiu la cine sa apelez.Astept oferte pe mail: yrinuk_sweet@yahoo.com sau la numarul de telefon 0767980796

    0
    0

  • lorenada pe 25 Apr 2010, 21:57
    pt promoter

    buna sunt din brasov pt aici aveti ceva de lucru ca promoteri?

    0
    0

  • Vecliuc Diana pe 24 Mar 2010, 18:00
    promoter

    Ma numesc Vecliuc Diana, am 16 ani jumatate , sunt din Timisoara si mi-as dori sa colaborez cu agentii pentru promotii. Nu am experienta,insa sunt o persoana comunicativa,punctuala,serioasa,sociabiala si sunt sigura ca as putea face treaba buna! Adresa mea de mail este dyia_dee@yahoo.com , iar ID-ul de messenger: dyia_dee . Va multumesc anticipat.

    0
    0

  • miki pe 23 Mar 2010, 14:29
    promoter

    buna ma numele meu este miki sunt din ploiesti as dori foarte mult sa fac promotii dar din pacate nu am mai gasit o oportunitate in acest domeniu in orasul in care stau deoarece aici majoritatea intra la promotii prin cunostinte.mentionez ca am mai facut promotii am fost s electata in urma unor interviuri .am facut promotii la un supermaket imi place foarte mult sa lucrez in asemenea mediu deoarece imi place sa intru in contact cu oamenii pentru ca in acest mod consider eu te poti ajua sa cunosti mai bine lumea din jurul tau.sunt sociabila si amabila chiar si atunci cand am o zi mai putin buna de aceea ma simt in stare sa lucrez intrun asemenea domeniu.imi place si atunci cand iti place un lucru consider ca il poti face cu usurinta.as dori sa fiu contactata de cinevaa care imi paote oferi informatii privind o selectie la promotii in orasul Ploiesti.ma puteti contacta la miki_230686@yahoo.com va multumesc mult si sper sa fie cineva interesat sa ma ajute

    0
    0

  • Vanzari pe 22 Mar 2010, 18:09
    Pentru cei interesati de joburi

    Cautam promoteri(fete varsta 18 - 28 ani) in orasele Timisoara,Targu-Mures,Suceava.Daca ai lucrat deja la promotii in hypermarket este un avantaj.Trimiteti CV si poze la adresa mail vanzari2006@yahoo.com

    0
    0

  • Alice pe 20 Mar 2010, 19:23
    buna

    Vreau sa lucrez ca promoter in Pitesti. Am mai lucrat in domeniu.

    0
    0

  • Evolution pe 17 Mar 2010, 23:45
    Pt cei interesati de job-uri

    Va rog sa-mi trimiteti cv-uri pe evolution.fashion@yahoo.com Altfel nu am cum sa va contactez.Nultumesc pt. intelegere Facebook : add - Promotii Romania

    0
    0

  • Banita Daniela pe 16 Mar 2010, 17:07
    imi doresc sa fiu promoter

    Buna ziua.ma numesc Dana, sunt studenta la Facultatea de Litere si Stiinte, filiera engleza-franceza anul I Ploiesti si imi doresc sa am un job in acest domeniu.am aspect fizic placut, abilitati de comunicare, persuasiune si de convingere si in primul rand sunt o persoana punctuala si organizata.am mai lucrat in acest domeniu si as dori sa incep iar sa fac promotii in Ploiesti.va rog sa ma contactati daca v-am trezit interesul.Va multumesc anticipat

    0
    0

  • Evolution pe 5 Mar 2010, 13:07
    Cautam supervisori si promoteri in urmatoarele orase:

    Cautam promoteri in orasele: Adjud,Alexandria,Barlad,Buhusi,Calan,Calarasi ,Campulung,Campina,Caracal,Cernavoda,Chisinau Cris,Codlea,Comanesti,Draganesti Olt,Fagaras,Fetesti,Mangalia ,Medgidia,Mioveni ,Moinesti,Motru,Navodari,Rosiorii de Vede,Sinaia,Targu Ocna,Tarnaveni,Tecuci,Turnu Magurele,Urziceni si Vaslui Facebook - add - Promotii romania evolution.fashion@yahoo.com

    0
    0

  • Ecaterina pe 3 Mar 2010, 13:47
    promoter Iasi

    Ecaterina este numele meu. Am 23 de ani, am terminat Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii din Iasi si mi-ar placea sa devin promoter. Sunt o persoana foarte organizata, am o ambitie extraordinara cand imi propun sa fac ceva. Va rog sa ma contactati daca credeti ca sunt persoana potrivita pentru un astfel de job. Va multumesc.

    0
    0

  • ramona pe 25 Feb 2010, 21:12
    vreau sa fiu promoter

    Sunt interesata de un job ca promoter in sf-gheorghe,jud covasna!Am absolvit fac de Marketing! Astept propuneri la adresa de mail andreea_mihai63@yahoo.com

    0
    0

  • Evolution pe 24 Feb 2010, 04:09
    job promoteri

    Cei intereseti pot sa-si faca cont pe facebook si sa caute Promotii Romania

    0
    0

  • Juganaru Andra pe 19 Feb 2010, 16:04
    hostess si promoter

    Mi-ar placea sa lucrez ca promoter sau hostess in bucuresti. Lucrez in domeniu de mai bine de 3 ani.

    0
    0

  • carmen pe 17 Feb 2010, 15:23
    vreau sa devin promoter

    Mi-ar place sa fiu promoter am mai lucrat in acest domeniu dar ca merchandiser in mai multe hipermarketuri din brasov.am stat de vb cu multi promoteri si cred ca aceasta meserie mi s-ar potrivi. Va multumesc!

    0
    0

  • Alina pe 15 Feb 2010, 21:49
    Promoter

    Buna!Sunt Alina am 17ani..Si sunt interesata de un job promoter..Mentionez nu am mai lucrat in domeniu.. dar cred ca m-as descurca fara probleme..

    0
    0

  • Nicula Maria pe 6 Feb 2010, 15:12
    hostess pitesti

    Buna ziua!Numele meu este Mari,am 1.78m si experienta de 3 ani in domeniul publicitatii.sunt interresata de job-uri ca hostess in orasul pitesti.daca doriti ma puteti contacta la nr de tel:0756070670.Multumesc!

    1
    0

  • Rus Mihaela pe 12 Ian 2010, 15:49
    Promoter Cluj Napoca

    As dori un job ca promoter in Cluj Napoca ,sunt o persoana dinamica am 25 de ani si doresc sa colaborez cu compania dumneavoastre

    0
    0

  • Ionela pe 3 Ian 2010, 14:47
    Promoter Brasov

    As dori un job part time ca promoter in Brasov;am terminat facultatea de psihologie,de aceea iubesc lucrul cu oamenii!Sunt ambitioasa,perseverenta,comunicativa!Va multumesc anticipat!

    0
    0

  • RoXaNa pe 29 Dec 2009, 18:50
    promoter, casiera sau alt job part-time

    sunt studenta la Universitate, specializare asistenta manageriala si secretariat, locuiesc in zona Bucur-Obor si as dori sa lucrez fie ca promoter, casiera sau receptionera, orice job part-time. astept sa ma contactati daca aveti nevoie de o fata serioasa, responsabila, ordonata si prezenta placuta. multumesc.

    0
    0

  • ArteMiss pe 23 Dec 2009, 22:56
    vreau sa fiu promoter

    imi doresc sa fac promotii. astept sa fiu contactata de firma dumneavoastra

    0
    0

  • andreea pe 12 Dec 2009, 11:39
    promotii

    am 20 ani si as dori si eu sa fiu promoter

    0
    0

  • Popescu Riviu Rares pe 11 Dec 2009, 11:58
    Promoter Galati-Braila-Tulcea-Vrancea

    Buna ziua, ma numesc Popescu Liviu Rares, am 26 de ani, 1.96, 93 kg, aliura atletica, in prezent urmez cursurile facultatii Dunarea de Jos din Galati si as dori sa muncesc ca promoter pe zona Galati, Braila, Tulcea sau Vrancea.....am experienta 2 ani si 6 luni in vanzari, sunt o persoana comunicativa, dinamica, calma si cu mare putere de convingere. Va multumesc.

    3
    0

  • alina pe 10 Dec 2009, 15:13
    pt promoter, hostess

    As dori si eu o adresa de mail pt a lasa un CV daca se poate. Multumesc :)

    2
    0

  • Camelia pe 28 Nov 2009, 12:11
    promoter iasi

    Sunt studenta anul III la Bioinginerie Medicala,Iasi si vreau sa lucrez ca promoter. Sunt o persoana dinamica,comunictiva, am experienta.Camelia_danceanu@yahoo.com

    0
    0

  • olteanu alina pe 26 Nov 2009, 22:10
    promoter pitesti

    Sunt studenta si as vrea sa lucrez ca promoter ,sunt o persoana sociabila,amabila .sper ca ma veti contacta cat mai curand...va multumesc

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod