Viata de promoter

Sunt cei de la care nu ne putem lua ochii pe la petreceri sau cocktail-uri sau care ne imbie la colt de super-market sa apreciem gustul deosebit al noii cafele...
Sunt cei de la care nu ne putem lua ochii pe la petreceri sau cocktail-urisau care ne imbie la colt de super-market sa apreciem gustul deosebital noii cafele x. Sunt hostess si promoteri. Ca ei poti fi situ. Distreaza-te si castiga bani!

Hostess - fata sau baiat cu un aspect atragator si un IQ destul deridicat. De regula, o "hostess" trebuie sa intretina atmosfera in cadrulunor petreceri particulare organizate de diferite firme sau al unorconferinte de presa la care vin invitati speciali.Promoter - trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii, cu diferenta cael trebuie sa stie sa intretina o discutie cu persoane apartinand celormai diverse medii sociale, de la... "vladica pana la opinca". Ei suntimplicati in activitati promotionale (sampling, impartirea "fluturasilor",degustari de produse etc.).

Un aspect fizic placut nu inseamna neaparat ca trebuie sa indeplinesticriteriile "nemiloase" impuse unui fotomodel; este adevarat ca la uneleevenimente sunt contractate numai manechine, dar si minionele care auharul vorbirii au mare trecere printre recrutorii de promoteri."Baza de date a colaboratorilor nostri este actualizata la fiecare treiluni. O data pe an, facem o recrutare de mari proportii, anuntata in ziaresi in principal in facultati", declara Dana Casapu, Account Executive siHR Manager la Prospero, firma de BTL a agentiei de publicitate GrafittiBBDO, printre clientii careia se numara companii precum Tuborg, Cosmorom,RomTelecom, Masterfoods, Wrigley etc.

"Salariul" variaza in functie de client insa fii sigura ca vei fiplatita cu un minim de 10 dolari net/zi de catre o agentie de BTL carese respecta.Unele contracte pot dura o zi, asa cum altele se pot intinde pe catevaluni.

Sigur ai avut tentatia gandului ca vei "zbura" in aceasta vara la mare,daca vei fi recrutata ca promoter. Daca nu locuiesti prin preajmalitoralului sau nu esti "dotata" cu o stea norocoasa deasupra capului,mai bine ia-ti gandul de la aceasta posibilitate. In general, companiilecare au actiuni promotionale la mare prefera sa angajaze promoteri locali,din simplul motiv ca sunt mai ieftini (nu sunt costuri de cazare sautransport).

Cum sa ajungi promoter
1. Redacteaza-ti un CV asa cum trebuie si ataseaza la el o poza.
2. Alege-ti niste haine care sa fie cat mai convingatoare - nu existao regula in ceea ce priveste tinuta la interviurile sustinute pentrua obtine un astfel de contract; nu te bucura, insa, ca te poti imbracaoricum; aceasta libertate de alegere reprezinta, de fapt, o capcana -recrutorul nu va fi tocmai impresionat daca te vei prezenta la interviuin tinuta de plimbare prin parc.
3. Deplaseaza-te la sediul agentiei care face recrutarea, pregatitapentru un prim interviu.
4. Pe parcursul primului interviu, trebuie sa demonstrezi ca stii ceeste aceea o promotie; obtii o bila alba daca ai experienta in astfelde activitati.
5. La cel de-al doilea interviu, desfasurat in prezenta unui reprezentantal companiei pentru care se organizeaza promotia, asteapta-te la o probapractica, in care ti se va cere sa simulezi promovarea produsului cupricina.

Odata angajata, vei urma un training, in timpul caruia vei afla ce trebuiesa spui, cum trebuie sa te comporti si amanunte despre produsul pe careil vei reprezenta."Sunt clienti care au fost atat de incantati de unii promoteri, incati-au angajat permanent", spune Dana Casapu.

Reguli de buna-purtare
Un promoter trebuie sa dea dovada de:
- punctualitate;
- seriozitate (sa nu fie indiferent sau obraznic cu clientii, sa nufumeze in timpul programului);
- fair - play (barfa iti anuleaza din start sansele de a mai obtine uncontract de promoter prin aceeasi firma; chiar daca sefii tai nu suntintotdeauna prezenti langa tine, nu uita ca ochi si urechi exista pestetot).
 

Comentariile 101-150 din 329

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea apostu pe 26 Oct 2011, 19:41
    loc de munca.

    Buna.Sunt studenta in Iasi si am nevoie de un loc de munca.Sunt o persoana serioasa si ambitioasa.Care vrea sa ma ajute vreau sa-mi lase un mesaj aici.Rog seriozitate.Va rog frumos sa ma ajutati.nu am pile sau relatii.

    2
    0

  • budurlean alexandra pe 24 Oct 2011, 15:04
    !!!!!!!!!!!!!!

    buna , as dori sa lucrez la promotii in cluj dar nu cu un program full time deoarece urmez si o faculatete , am 20 de ani si am mai lucrat la promotii....astept cat de repede posibil un raspuns. multumnesc

    1
    0

  • Viviana Bucuresti pe 24 Oct 2011, 10:19
    URGENT! Angajez fete & baieti pentru aranjarea cartilor in librarie!

    URGENT! Angajez fete & baieti pentru aranjarea cartilor in librarie! Buna ziua, am nevoie de 10 persoane serioase care sa ne ajute la sortarea, aranjarea cartilor (fete & baieti) 4 zile, 150 ron - perioada 25 - 28 oct. Este un job urgent! Multumesc. viviana.german@morethanpub.ro, 0749.019.973

    1
    0

  • Cristina pe 23 Oct 2011, 01:13
    Promoter Brasov

    Buna ziua! Ma numesc Cristina,sunt din brasov,am 16 ani si as dori sa lucrez ca promoter.Mi-ar placea foarte mult.Si o sa ma dedic jobului.Sunt o persoana sincer,punctuala,serioasa si de asemenea am un aspect fizic placut.Si in acelasi timp o putere de convingere destul de mare. Pot fi contactata la numarul de telefon: 0755404316

    0
    0

  • Viviana pe 22 Oct 2011, 19:50
    URGENT! Angajez fete & baieti pentru aranjarea cartilor in librarie!

    Buna seara, am nevoie de 10 persoane serioase care sa ne ajute la aranjarea cartilor in libraria online (fete & baieti) 5 zile, 150 ron - perioada 24 - 28 oct. Este un job urgent! Multumesc. viviana.german@morethanpub.ro, 0768.539.990

    1
    0

  • Ioana Precub pe 21 Oct 2011, 11:03
    Bună ziua!

    Mă numesc Ioana Precub, am 22 ani, locuiesc în Iași și caut un post de promoter, experiență 1 an. Mail: ioanaprecub@yahoo.com, telefon: 0751 500 906. Vă mulțumesc!

    0
    0

  • ENACHE MAGDALENA pe 16 Oct 2011, 16:06
    BUNA ZIUA

    BUNA ZIUA AM NEVOIE DE UN LOC DE MUNCA NU AM NICI UN VENIT NICI EU NICI FAMILIA MEA DORESC SA DISTRIBUI PLIANTE, FLUTURASI, FLAYERE PENTRU A PUTEA SA IMI INTRETIN FAMILIA VA MULTUMESC.

    2
    0

  • Florin pe 12 Oct 2011, 18:30
    Promotii magazine

    Cei interesati de promotii in Ploiesti - relatii la telefon 0724 999 880 , cv-uri si poze la florian.bucur@meninblack.ro .

    2
    0

  • Adina pe 12 Oct 2011, 10:20
    Promoter cu experienta

    Buna ziua ,ma numesc Adina am 18 ani si sunt din Bucuresti.As dori si eu sa lucrez ca promoter.Am experienta necesara pentru acest job,am lucrat timp de 2 ani ca promoter in diferite firme.Va Multumesc! Ma puteti contacta la numarul de telefon 0760573308

    1
    0

  • Recrutare pe 12 Oct 2011, 04:09
    Recrutare promotii si evenimente Noiembrie 2011

    Cautam promoteri,pentru Bucuresti si Brasov,domnisoare 18 ani impliniti,inaltime minim 165,dragute cu atitudine pozitiva,cu experienta in domeniul degustari produse alimentare.Posesoarele de carnet de sanatate,medicina muncii la zi si curs de igiena au o sansa in plus.Deasemenea cautam fete minim 175 cm inaltime,18 ani impliniti prezentabile,frumoase,cu sarm pentru hostess la evenimente.Inscrieri Cv si poze: vanzari2006@yahoo.com pana la data de 20 Octombrie 2011

    1
    0

  • Ana Maria pe 9 Oct 2011, 20:54
    Promoter

    Buna!Sunt Maria,am 17 ani si as dori sa lucrez ca promoter. Daca stiti ceva in legatura cu un post de promoter in Galati va rog sa ma contactati.Multumesc!

    1
    0

  • Maria Magdalena pe 5 Oct 2011, 20:00
    promoter

    Buna, sunt Magda am 19 ani si as dori sa lucrez ca promoter.Sunt anul 2 la facultatea de drept din BUCURESTI si am disponibilitate part-time. Daca stiti ceva in legatura cu un post de promoter in Bucuresti va rog sa ma contactati la adresa de email soicamaria@yahoo.com. Multumesc!

    0
    0

  • Ionut pe 5 Oct 2011, 17:02
    Angajare

    Salut numele meu este Leordeanu Ionut si sunt un baiat cum se cade, serios si pus pe treaba sunt activ si cu capu pe sus Uitati Nr`ul meu 0734383102 Am uitat cv.. eu am nev de bani pt mama ca este in stpital si cum sunt doctori in ziua d azi nu va ajuta pana nu i bagati bani in buzunar:(... Multumesc de Intelegere.. O zi buna!

    1
    0

  • Paula Buzila pe 5 Oct 2011, 01:09
    Job/peomoter Deva

    Buna seara, numele meu este Paula Buzila, Locuiesc in Deva, am terminat Scoala Sanitara Postliceala "Carol Davila" Calan si am nevoie de un loc de munca. Ma puteti contacta la adresa: paula1987b@yahoo.com O seara placuta!

    1
    0

  • denii18 pe 4 Oct 2011, 20:29
    Promoter, Ploiesti

    Buna numele meu este Denisa. As dori sa fac si eu parte din echipa voasta si as dori si eu un job ca promoter in ploiesti. Multumesc! emailu meu denii.ionita@yahoo.com

    2
    0

  • Daniela pe 4 Oct 2011, 16:29
    Caut job ca Promoter/Hostess

    Buna, numele meu este Daniela si sunt studenta la Cluj anul 2.Doresc sa lucrez ca si promoter/hostess in Cluj Napoca.Mentionez ca am experienta in domeniu.Astept oferte.Va multumesc!danyela_15_848@yahoo.com

    2
    0

  • Tender pe 4 Oct 2011, 13:20
    As dorii sa fiu si eu promoter

    Salut sunt din Oradea si as dorii sa fiu si eu promoter, astept oferte.

    2
    0

  • stan ionela-andreea pe 1 Oct 2011, 19:34
    vreau sa fiu promoter

    buna,vreau si eu sa fiu promoter cu inca o prietena.. suntem din Galati si daca aveti locuri disponibile ma puteti contacta pe adresa de e-mail: ratsushk_roz@yahoo.com

    2
    0

  • Andreea pe 23 Sep 2011, 15:01
    caut promoteri!

    Buna tuturor, daca doriti sa lucrati ca promoteri, noi avem peste 100 posturi disponibile, in Bucuresti dar si in tara, asadar asteptam cv si foto pe recrutare@team1.ro. Campanii urgente de saptamana viitoare! Multumesc :)

    2
    0

  • victor pe 19 Sep 2011, 00:09
    promoter Milano

    Sal ,daca stiti cumva fete prin zona Milano care cauta de munca ca promoter sa ma contacteze,am nevoie mereu de persoane in diferite promotii . astept inscrieri pe vipsolutions.it

    2
    0

  • AliceAlexandra pe 17 Sep 2011, 19:00
    Promoter Timisoara

    Contact: alice_dyana90@yahoo.com mobil: 0748527646

    1
    0

  • AliceAlexandra pe 17 Sep 2011, 18:57
    Promoter Timisoara

    Buna! Tonita Alexandra ma numesc, Timisoara, studenta, si as dori sa lucrez ca promoter, dispusa oricand si oricat. Multumesc anticipat si o zi frumoasa in continuare.

    1
    0

  • Ana Maria pe 15 Sep 2011, 22:15
    Promoter

    Id-ul meu este anna_mariap12@yahoo.com

    0
    0

  • Ana Maria pe 15 Sep 2011, 22:13
    Promoter

    Buna! Ma numesc Ana-Maria,am 19 ani si sunt din Bucuresti. As dori sa lucrez ca promoter in acest oras.Mentionez ca am experienta in domeniu si consider ca am calitatile necesare unui asemeanea job. Multumesc!

    1
    0

  • Nastase Georgiana pe 15 Sep 2011, 16:30
    promoter

    Buna ziua! Ma numesc Georgiana am 20 de ani si sunt din Constanta, as dori un job de promoter .Id meu: gigik_georgi@yahoo.com

    1
    0

  • irina-elena pe 9 Sep 2011, 13:30
    pt promoter

    buna ma numesc irina , am 16 ani si 1.77 inaltime..cau si eu un post de promoter....astept oferte pe adresa de mail: i_superlove_xxa@yahoo.com...! va multumesc

    1
    0

  • irina-elena pe 9 Sep 2011, 13:27
    pt promoter

    buna..! numele meu este irina .am 16 ani si 1.77 inaltime..caut si eu un post de promoter..astept oferte pe adresa de mail i_superlove_xxa@yahoo.com.. va multumesc

    1
    0

  • roxana pe 7 Sep 2011, 12:25
    pt promoter

    buna..ma numesc roxana lucrez in vanzari de 4 ani..dar acum am ramas fara job..m-ar interesa un post de promoter..am facut promoti la tigari,mezeluri,cosmote..

    2
    0

  • alexandra pe 6 Sep 2011, 23:09
    pentru postul de promoter Craiova

    Buna. Numele meu este Alexandra, sunt studenta in Craiova,am 20 de ani si as dorii sa lucrez ca promoter.ma puteti contacta la adresa maysa_alex91@yahoo.com. Multumesc.

    1
    1

  • Cristina pe 5 Sep 2011, 17:49
    Promoter/Merchendiser

    Buna ziua! Numele meu este Cristina, sunt din Pitesti. As dori sa lucrez ca promoter sau merchendiser. Multumesc! E-mail: cris_cristinne@yahoo.com Tel: 0740340338

    1
    0

  • Raluca pe 2 Sep 2011, 14:25
    Promoter in Constanta

    Buna ziua! sunt din Constanta si as dori sa lucrez ca promoter..am mai lucrat in acest domeniu! Ma puteti contacta la raluu_02@yahoo.com.Multumesc!

    1
    0

  • oana pe 28 Aug 2011, 20:18
    promoter

    as vrea sa lucrez si eu ca promoter in constanta.am experienta 1 an in domeniu..astept raspuns.oana_mihail89@yahoo.com

    2
    0

  • Delia pe 23 Aug 2011, 02:00
    promoter

    Buna as vrea sa lucrez si eu ca promoter,am mai facut primotii o luna la cafe,am 20 ani,1,70 m.si locuiesc in Timisoara delliaungur@yahoo.com /0767536340

    1
    0

  • irinel pe 15 Aug 2011, 15:14
    ANGAJAM BAIETI SI FETE PENTRU IMPARTIT PLIANTE

    Cerinte - sa fie serios si constiincios, - sa aiba macar 8 clase, - sa aiba capacitate de deplasare. Beneficii Oferite -Incepeti munca de a 2-a zi dupa angajare -Contract de colaborare pe 3 luni prin care ne luam obligatia sa aveti cel putin 50 de zile lucratoare. -Pentru fiecare 400 de pliante impartite se platesc cate 70 de lei noi (700.000 lei vechi). Firma recruteaza angajati din toate orasele mari din tara (peste 30.000 loc.), angajarea se face dupa un sistem american pentru astfel de joburi. ANGAJAREA SE FACE MUMAI PRIN SITE: http://imparte-pliante.ucoz.ro DUPA ANGAJARE VETI FI CONTACTAT DE UN REPREZENTANT AL FIRMEI PE JUDETU DUMNEAVOASTRA PENTRU A VA DA PLIANTELE SI BANI IN ZILELE CARE DORITI SA PRESTATI SERVICIILE NOASTRE.

    2
    1

  • haricleea pe 13 Aug 2011, 12:47
    ..

    vreau sa lucrez k promoter in ploiesti nr meu0720541736

    1
    1

  • Sanda pe 4 Aug 2011, 19:37
    Am intampiant o problema la o promotie

    Buna!Am facut promotie la un produs acum o luna jumatate timp de doua saptamani si inca nu am primit banii aferenti...e ceva normal?pe mine m-a cam convins sa nu mai fac promotii..mersi

    2
    0

  • Roxana Murariu pe 4 Aug 2011, 12:07
    hostess sau promoter- iasi

    Buna!ma numesc roxana si as dori un job part-time ca promoter sau hostess in iasi.ma gasiti la roxanna881@yahoo.com.multumesc

    2
    1

  • Ionescu Sabina pe 3 Aug 2011, 18:08
    caut job ca promoter

    Numele meu este Sabina si am 24 ani si 1.7. As dori sa lucrez ca promoter in Iasi. Ma puteti contacta la adresa ionescusabina@yahoo.com. Va multumesc.

    1
    1

  • Timaru Maria pe 25 Iul 2011, 17:10
    Promoter - Bucuresti

    Buna ziua,ma numesc Maria si am 16 ani si 1.72 cm.As dori sa lucrez ca promoter.Ma puteti contacta la adresa maria.botdf@yahoo.com. Va multumesc.

    1
    0

  • Evolution Advertising pe 23 Iul 2011, 18:55
    Cautam Hostess

    Cautam Hostess pentru diverse evenimente in toata Romania ! Cerinte : Fete intre 17 si 25 ani , peste 1,70 ,frumoase si ingrijite. Pentru mai multe detalii va rog sa ne urmariti pe adresa :http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Evolution-Advertising/139068569463518 Ne mai puteti adauga in lista voastra de mess cu id-ul : evolutionadvertising

    1
    0

  • Toma Diana pe 20 Iul 2011, 08:01
    angajari promoteri

    Buna ziua, Ma numesc Toma Diana si sunt din Iasi.As dori sa fiu contactata in legatura cu un job part time de promoteri in orasul Iasi. Va multumes

    1
    0

  • Dragana pe 19 Iul 2011, 14:43
    Promoter

    Buna sunt Dragana, si as dori sa lucrez ca promoter din luna august in Timisoara, daca imi ptyeti da un numar de telfon sau un site, sau daca cunoasteti pe cineva care angajeaza. Va multumesc. Am 20 de ani, ma puteti contacta la adresa de e-mail draghi_vuici@yahoo.com

    1
    0

  • Dragana pe 19 Iul 2011, 14:41
    Promoter

    Buna sunt Dragana, si as dori sa lucrez ca promoter din luna august in Timisoara, daca imi ptyeti da un numar de telfon sau un site, sau daca cunoasteti pe cineva care angajeaza. Va multumesc

    1
    0

  • Mihaela pe 6 Iul 2011, 22:42
    Vreau sa lucrez ca promoter/ Constanta

    Caut un loc de munca ca promoter. Fac 18 ani in octombrie si imi doresc foarte mult sa lucrez ca promoter. Sunt pregatita pentru orice provocare am. Contact. : carbunaru.mihaela@yahoo.com. Multumesc

    1
    0

  • Dominte Darius pe 5 Iul 2011, 22:31
    Pentru hostess sau promoter

    Astept un raspuns.Va multumesc anticipat si sper sa nu treceti cu vederea peste acest comentariu.

    1
    0

  • Dominte Darius pe 5 Iul 2011, 22:30
    Pentru hostess sau promoter

    Buna ziua sunt un baiat de 15 ani din judetul brasov si vreau sa lucrez ca hostess sau promoter.Telefon 0742994958 sau email domintedarius@yahoo.com

    1
    0

  • DANIEL pe 5 Iul 2011, 10:01
    promoter

    buna imi doresc sa fac ceva in aceasta vara sa stang bani ,sunt cuminte politicos si stiu sa ajung la destinatie daca vreti acesta e nr meu 0766885959

    3
    0

  • Luiza pe 28 Iun 2011, 16:07
    promoter Bucuresti/Ploiesti

    Buna,as dori sa lucrez ca promoter.

    2
    3

  • Viviana pe 27 Iun 2011, 14:57
    Angajez Colaboratori!

    Buna ziua tuturor, am nevoie de colaboratori in urmatoarele zile & orase: 1. 17-21 August CONSTANTA City Park Mall 2. 24-28 August BRAILA European Retail Park (Promenada Mall) 3. 31 August- 4 Septembrie IASI Iulius Mall 4. 7-11 Septembrie CLUJ NAPOCA Iulius Mall 5. 14-18 Septembrie ORADEA Lotus Center 6. 21-25 Septembrie ARAD Atrium Mall 7. 28 Septembrie – 2 Octombrie TIMISOARA Iulius Mall 8. 5 - 9 Octombrie SIBIU Shopping City (Promenada Mall) 9. 12 – 16 Octombrie BRASOV Unirea Shopping Center Va rog sa-mi trimiteti o poza/cv pe adresa mail: viviana.german@morethanpub.ro, de asemenea specificati la subject orasul pentru care aplicati! Revin cu mai multe detalii dupa ce primesc cv-urile voastre! Merci!

    9
    2

  • Iulia Predescu pe 26 Iun 2011, 20:31
    promoter Targoviste

    Buna!ma numesc iulia,sunt din targoviste si as dori un job part-time ca promoter in orasul targoviste.ma gasiti la nr:0724689546.multumesc frumos!

    2
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod