Stewardesa - job la nivel inalt

Cat de dese sunt zborurile?
In aviatie sunt reglementari internationale care trebuiesc respectate. Referitor la asta exista si un LTMO - timpi limitati, timpi de odihna pe care trebuie sa ii respecte o companie pentru angajati. Intre zboruri trebuie sa ai 12 ore de odihna. Poti sa ai 6 zboruri la rand, dar in ziua urmatoare trebuie sa ai obligatoriu liber.

E un job in care iti schimbi zilnic locul, povesteste-mi despre asta.
Asa se vede din afara. E adevarat ca mergi in locuri diferite, dar nu vezi nimic pentru ca stai in avion. Avionul, in general, sta o ora acolo. A aterizat, debarci pasagerii, faci security check si toate procedurile care se fac de fiecare data, aranjezi cabina pentru pasagerii care trebuie sa urce si o ora nici nu-ti dai seama cand trece.

Ce faci cand nu zbori?
Cand nu zbor, ma ocup de imbunatatirea calitatii serviciilor la bordul aeronavelor, nevoile si problemele Insotitorilor de Bord.
Urmaresc ca procedurile Companiei sa fie aplicate.

Citeam un anunt - o companie aeriana cauta insotitori de bord: fara obligatii familiale, inaltime peste 1,56, si abilitatea de a inota liber 50 m. Asa e peste tot sau fiecare companie are standardele ei?

Sunt companii la care probele astea sunt eliminatorii. Si cu obligatiile e adevarat. Eu am lucrat la Qatar Airways: am gasit anuntul in ziar, am fost la interviu si m-au acceptat. Am fost norocoasa. Am stat aproape un an de zile in Qatar. Dar sa stii ca fiecare companie aeriana isi stabileste propriile criterii de selectie a insotitorilor de bord. Fara obligatii, deoarece sunt companii care au multe ramaneri si esti de multe ori departe de casa. Inaltimea minima este obligatorie deoarece insotitorul de bord trebuie sa aibe acces usor la echipamentele care sunt pozitionate in compartimentele de bagaje, iar proba de inot e necesara deoarece in caz de aterizare (aterizare fortata pe apa) trebuie sa stii sa innoti!

Si cu obligatiile familiale?

Noi acum nu avem curse cu ramaneri (la Sibiu si la Bacau sunt de pe o zi pe alta doar) dar la Qatar, de exemplu, puteam sa stau si 9 zile intr-un loc.
In cazul acesta e mai greu sa iti mentii o relatie. Nu stiu cine suporta sa te vada cu bagajul in mana tot timpul, nici nu vii bine ca trebuie sa pleci. Eu la Qatar Airways cam asa eram. Si ma bucuram ca ajung la Singapore si stau 4 zile acolo, dar dupa ce faceam asta de 5-6 ori nu-mi mai placea sa merg mereu si, mai ales, singura. Nu e ca in vacanta.

Care e dezavantajul meseriei?
Dezavantaj... poate programul. E destul de aglomerat. Poti sa ai curse lungi, epuizante.

Ai timp si pentru viata personala?
La Blue Air da. La alte companii nu e asa lejer - daca au zboruri cu ramaneri, e mai greu. La acele companii e bine pentru cei care sunt la inceput si trebuie sa castige experienta, dar daca vrei sa ai familie nu e chiar ok. Depinde ce vrei si ce pui pe primul loc.

Daca pui familia sau profesia. Alegi in functie de asta.

Este o meserie doar pentru femei?

Sa stii ca nu. Avem si barbati. Ba chiar au inceput sa apara tot mai multi insotitori de bord barbati si chiar isi fac treaba foarte bine.

Daca nu ai fi facut asta ce job ai vrut sa ai?
Nu pot sa spun anume. Mie imi place sa calatoresc, sa fac ceva care sa ma prinda. La Blue Air la inceput am lucrat la marketing si incepuse sa imi placa… ma descurcam si atunci am capatat multa incredere in mine!

Ce anume faceai la marketing?
Pe partea de agentii de turism interne - Key Account Manager. Un an si jumatate am stat la marketing si intre timp imi faceam formalitatile ca sa ma transfer la zbor. Mi se parea ca e un program mai lejer si ca ma caracterizeaza mai bine meseria de insotitor de bord.
Dupa asta au urmat examene la autoritate si tot ce era nevoie. Si intr-un final am intrat la zbor!
 

Comentariile 1-50 din 287

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GLORIA JOHNSON pe 2 Oct 2016, 00:42
    TESTIMONY

    Numele meu este Gloria Johnson si locuiesc in romani, iar viata merita traita chiar acum pentru mine și familia mea și toate acestea sunt din cauza domnului Pedro Camila Dumnezeu, am folosit pentru a avea o viață plină de tristețe, pentru că fiul meu avea nevoie un transplant de rinichi si toate economiile noastre vor medicamentele lor, și că ne lasă în mod normal, nu sunt bani pentru a plăti facturile sau chiar pentru a pune suficientă hrană pe masa noastră, iar chiria noastră se datorează și nici fonduri pentru a plăti pentru aceste conturi și viața a simțit acest lucru nedrept față de mine. Am plâns să dormi în fiecare noapte până la o zi, am fost de navigare prin Google și am văzut o izbitoare femei de anunțuri emite credite personale și că oferta este deschisă tuturor, și am auzit atât de multe lucruri despre o fraudă pe internet, dar în acest moment în meu viață, am fost foarte disperat și dispus să își asume orice risc, dar la sfârșitul zilei, am aplicat pentru acest împrumut și de la un pas la altul, am primit împrumutul meu în termen de 24 de ore, prin transfer bancar, și știți ce, The am fost atât de șocată pentru că nu am mai văzut vreodată pe cineva cu o astfel de inimă devotat și un fel, așa că, dacă sunteți în situația anterioară mea sau vă aflați în mare nevoie de un împrumut legitim, puteți veni la acest Dumnezeu a trimis creditor prin: camilapedro93@gmail.com,

    0
    0

  • kiva.org pe 3 Iul 2014, 16:35
    kiva.org

    Bună ziua, Kiva dori să vă informez că noi oferim toate tipurile de împrumut, cum ar fi credite de consolidare a datoriilor, împrumuturi de afaceri, împrumuturi private, împrumuturi de origine refinanțare, împrumut de companie, birou de împrumut, credit comercial și atât de mult mai mult, la o rată scăzută a dobânzii de 3% dacă este interesat contactati-ne azi pe prin e-mail: kivaloanservice@yahoo.com FORMULAR DE CREDIT DE APLICARE Prenume: Nume: Țară: de stat: adresa: gen: vârstă: Bărbat sau femeie: Starea civila: Ocupația: Venitul lunar: Suma de împrumut Necesare: Suma în litere: Împrumut Durata: Scopul creditului: Numărul de telefon mobil: Numărul de birou: Ai aplica înainte de: Ne e-mail: kivaloanservice@yahoo.com mulțumiri Salutari Kiva.org

    0
    0

  • nicola pe 20 Iun 2014, 20:28
    Oferta de împrumut de bani între special

    bună seara Sunt capabil de vedere financiar pentru a face special vă o sumă de împrumut aveți nevoie de condiții care fac viața mai ușoară. Sunt rezolvarea problemelor tale financiare ofer partide de împrumut 5.000 € pentru 800.000 € cu o rată a dobânzii de 2%, și un studiu bine garantat. Puteți să mă contactați pe adresa mea de email pentru a primi mai multe informații despre condițiile de împrumut mea de e-mail : nicola.xavier@live.fr

    0
    0

  • Marlin Credits pe 21 Mai 2014, 03:30
    progres financiar

    Buna ziua, Ești un iubitor de internet legitim de afaceri, individuale sau un investitor? aici este o oportunitate pentru tine pentru a obține un împrumut de la Marlin Credite Group Plc. Ne face o mare varietate de împrumuturi de la o mare varietate de clienti in mai multe scopuri diferite, cum ar fi achiziționarea de automobile și de cumparare mobilier nou, luând vocații de vis, sau exercitarea academic, construcții și clădiri noi case și birouri. Toate acestea pe o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Marlin Credite Group Plc este de încredere, eficient și cel mai minunat dintre toate, este că ea servește ca ajutor umanitar la nivel mondial. De ce nu contactati Marlin Credite Group Plc, astfel încât să vă putem ajuta în rezolvarea primejdie dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre ofertei noastre va rugam sa ne contacte cu detaliile de mai jos. E-mail: Marlincredits@financier.com Site-ul: WWW.Marlincredits.webs.com CEO: Kelvin Roland Cu stimă, Cu respect, Salutări.

    0
    0

  • Law pe 12 Feb 2014, 17:48
    Ai nevoie de un împrumut

    Ai nevoie de un împrumut, sunt cu care se confruntă cu dificultăți financiare sau aveți nevoie de un împrumut pentru a extinde afacerea dumneavoastră și au reușit sau respinse în obținerea unui împrumut de la bancă? nu mai face griji ca JH Legea finanțelor LTD este locul potrivit pentru tine pentru a obține o ofertă de împrumut, (cu peste 11 ani de experienta) este o instituție de creditare privat, care oferă de afaceri sau de servicii financiare personale cu o flexibilitate, pe care banca ta de zi cu zi, nu poate oferi. Ne angajăm în credite pe termen scurt și pe termen lung și a noastră valoarea principalului creditului variază de la 3.000 dolari la 10 milioane dolari USD pentru primele noastre cronometre care, desigur, depinde de scopul de a împrumutului. Și durata noastră de împrumut variază de la 1-20 ani, cu o rată a dobânzii de 3%. Daca sunteti interesati sa ne contactati acum prin: jhlawfinance@gmail.com

    0
    0

  • maria pe 30 Nov 2013, 11:36
    stewardesa

    Buna ziua , dar dumneavoastra ce liceu ati facut pentru a deveni stewardesa?

    2
    0

  • Alex pe 22 Oct 2013, 23:07
    Aveți nevoie de un împrumut?

    Bună ziua, Aveți nevoie de un împrumut? , Am oferi credite ca o aplicație, sau, în cazul în care aplici pentru un împrumut, vrei să fii serios despre acest lucru Doar așa vei fi într-o persoană serioasă, și vreau să știu este că firma mea de 2%, deci totul depinde de te, completați următoarele informații despre debitor, dar pentru a obține înapoi la mine, așa că vreau să follow.email am.finacial@blumail.org Formularul de cerere de împrumut pentru a finaliza și să se întoarcă la noi Reclamantul a-Name adresa - de stat țară telefon sex- starea civilă, Vârstă. venitul lunar Suma de credit - Termen de împrumut e-mail am.finacial@blumail.org

    0
    0

  • mrberryjohnsonloanhome@yahoo.c pe 13 Oct 2013, 00:28
    mrberryjohnsonloanhome@yahoo.com

    Bună ziua, Suntem o firma de Organizația format pentru a ajuta oamenii în nevoile ajută, cum ar fi ajutorul financiar. Deci, dacă aveți de gând prin dificultăți financiare sau vă aflați în orice mizerie financiare, și aveți nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere, sau aveți nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau achita facturile, începe o afacere frumos, sau dacă sunt găsirea este greu pentru a obține împrumutul de capital de la băncile locale, contactati-ne azi prin e-mail mrberryjohnsonloanhome@yahoo.com pentru Biblia spune: "" Luca 11:10 cine cere, capătă; cine caută, găsește; și celui ce bate, i se va deschis ". Deci, nu lăsați aceste oportunitate va trece prin pentru că Isus este același ieri, azi și în veci mai mult. Va rugam acestea este pentru grave minded oameni și temători de Dumnezeu. Numele tau: Suma de împrumut: Durata imprumut: Valabil Numărul de telefon mobil: Vă mulțumim pentru înțelegere pentru a lua legatura cu dumneavoastră în așteptarea Salutari administrare E-mail: mrberryjohnsonloanhome@yahoo.com

    0
    0

  • mrberryjohnsonl pe 12 Oct 2013, 23:36
    mrberryjohnsonloanhome@yahoo.com

    Bună ziua, Suntem o firma de Organizația format pentru a ajuta oamenii în nevoile ajută, cum ar fi ajutorul financiar. Deci, dacă aveți de gând prin dificultăți financiare sau vă aflați în orice mizerie financiare, și aveți nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere, sau aveți nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau achita facturile, începe o afacere frumos, sau dacă sunt găsirea este greu pentru a obține împrumutul de capital de la băncile locale, contactati-ne azi prin e-mail mrberryjohnsonloanhome@yahoo.com pentru Biblia spune: "" Luca 11:10 cine cere, capătă; cine caută, găsește; și celui ce bate, i se va deschis ". Deci, nu lăsați aceste oportunitate va trece prin pentru că Isus este același ieri, azi și în veci mai mult. Va rugam acestea este pentru grave minded oameni și temători de Dumnezeu. Numele tau: Suma de împrumut: Durata imprumut: Valabil Numărul de telefon mobil: Vă mulțumim pentru înțelegere pentru a lua legatura cu dumneavoastră în așteptarea Salutari administrare E-mail: mrberryjohnsonloanhome@yahoo.com

    0
    0

  • tina lizzy pe 12 Oct 2013, 16:15
    se aplică pentru împrumut de azi

    Bună ziua. Eu nu pot ascunde acest mare mărturie că au loc în viața mea Vreau ca toată lumea să -l cunoască și să fie părtaș , care este de ce am mereu răspund , eu sunt doamna Tina Lizzy pe nume , eu locuiesc in Michigan , Unite ale Americii de stat , vreau să-i mulțumesc doamnei ( Kate Lisa ) pentru bunătatea lui , în viața de familie . Nu știam că există încă creditor bun ca asta de pe internet și pământ aici . În urmă cu doar câteva luni , am fost în căutarea pentru un împrumut de 95.000 dolari , în timp ce rulează de bani pentru hrană , și facturile mele includ chiria . Am fost scammed aproximativ $ 4.000 dolari și am decis să nu se implice sinele meu în astfel de afaceri din nou, dar un prieten de- mea mi-a prezentat o firmă de împrumut din cauza aspectului și acțiunilor mele . Și am spus că nu sunt interesat de orice acord de împrumut , dar ea a spus că este încă un creditor bun , care mi-a va recomanda , și am făcut un test și am noroc foarte recunoscător eu sunt azi , am primit un împrumut de $ 95.000,00 USD , pentru aceasta companie mare ( doamna Kate Lisa ) , condus de d-na ( Kate ) Dacă vă aflați în nevoie de un împrumut autentică sau legitim sau asistență financiară și poți fi în măsură în condiții de siguranță și de încredere să plătească timp de fondurile am sfaturi , l contactați prin : mrskatelisaloanhome1@gmail.com Și tu vei fi liber de escrocherii pe internet . Soțul meu minunat extinde salutul său în lume , de asemenea, dacă nu pentru doamna ( Kate ), nu -mi pot imagina modul în care viața ar trebui să fie pentru familia mea today.Please te rog ajută-mă mulțumesc doamnei ( Kate ), U și eu mereu va fi de partajare acest mare lucru să se întâmple în viața mea în răspuns de zi cu zi . Tu ești unul pentru mine și familia mea din sărăcie pensioneze , familia mea se extinde salutul lor pentru tine . Ms.Tina Lizzy

    0
    0

  • james berry pe 10 Oct 2013, 19:54
    Ați fost în căutarea pentru o investiție de numerar sau pentru a extinde afacerea dvs.

    Ați fost în căutarea pentru o investiție de numerar sau pentru a extinde afacerea dvs.? Sau aveți nevoie pentru a numerar credite pentru diferite scopuri, să caute împrumuturi și credite ipotecare, sunt Te-ai saturat inca? Ați fost refuzat în mod constant de către băncile dumneavoastră și alte instituții financiare? Oferim de împrumut de la 5,000.00 10 milioane dolari și peste 3% pe creditele anuale rata dobânzii. Solicitanții trebuie să aibă vârsta de 18 ani și peste. In compania noastra ofera servicii printre care: * (Securitate și creditele de nevoi personale negarantate) * Credite de afaceri (Secure și negarantate) * Investiții Împrumut Datoria * Consolidare și alte Certificate noastră, de încredere, de încredere, eficient, rapid și dinamic. Contactati-ne azi prin intermediul nostru de e-mail :: JAMESBERRYLOANFIRM1@GMAIL.COM

    0
    0

  • Doamna, Sandra Benson pe 22 Sep 2013, 23:53
    oferta de împrumut

    Bună ziua, Sunt Doamna, Sandra Benson împrumut Word, suntem un legit înregistrat și companii de împrumut garantate, și am da credite pentru persoane fizice, companii, agentii guvernamentale, biserici și organizații întreprinderi și persoane de toate tipurile. Ești în nevoie de un împrumut pentru orice scop? Ești într-o problemă financiară? Aveți nevoie de soluție financiară? Împrumuturi Libertatea este soluția la toate problemele tale financiare sunt împrumuturi noastre de ușor, ieftin și rapid. Contactati-ne azi pentru că împrumutul pe care o doriti, putem obține un credit de bugetul dvs., la doar 3% rata dobânzii. Daca sunteti interesat, va rugam sa ne contactati imediat, adresa de e-mail: sandrabenson_loanhelp@yahoo.com Deci, vreau să completați formularul de cerere de împrumut și mă întorc acum. Numele complet: _________ Țara: _________ Stat / Provincie: _________ Numerele de telefon: _________ Suma necesară: _________ Durata: _________ Occupation_________ Venitul lunar: _________ Stare civilă: _________ Sex: _________ Scopul creditului: _________ Ați aplicat deja o dată: _________ Dacă este necesar :: _________ http://sandrabensonloanhelp. gnbo.com.ng Vă mulțumim că ne-au ales. Salutari, Doamna, Sandra Benson

    0
    0

  • Mr John Pedro pe 4 Sep 2013, 01:27
    johnpedroloans@hotmail.com

    Ești în orice fel de probleme financiare și aveți nevoie de împrumut pentru a achita facturile sau pentru a porni propria afacere, Suntem în prezent în oferirea de împrumuturi la orice parte a lumii, la rata dobânzii de 2%, cu o durată între 1 la 20 ani. De asemenea, ne da doar credite solicitanților de 18 ani și mai sus, trebuie să furnizați următoarele detalii despre tine, astfel încât să putem continua imediat. Debitorilor informațiile necesare * Nume ...................... * Sex ................... * Vârsta ............................. * A lua legatura cu ................ * Tara ......................... * Telefon .......................... * Suma necesara .......... * Durata imprumut: .................. * Scopul împrumutului .................. * Ocupația .................... * Gen .................... * Venitul lunar ................. A lua legatura cu e-mail: johnpedroloans@hotmail.com Mulțumesc, așteptăm cu nerăbdare să răspunsul dumneavoastră prompt Cu stimă, Dl John Pedro

    0
    0

  • Tony Belly pe 29 Aug 2013, 12:06
    GARANTIE TRUST CREDIT PLC

    GARANTIE TRUST CREDIT PLC   Ați încercat să obțină împrumuturi de la bănci, fără succes? Urgent nevoie de bani pentru a ieși din datorii? Nevoie de bani pentru extinderea sau înființarea de propria afacere? Am acordarea de credite greu bani și orice alte tipuri de credite, cu o rată a dobânzii variind de la 3% - 5%. Noi acorda împrumuturi la nivel national, de la 1.000,00 la 100 milioane USD / lire / EURO. Am finanța 100% și cu o LTV de 75% -85% la achiziționarea de proprietate, Răspundeți la acest e-mail: gtloans@live.com   Va oferim urmatoarele tipuri de Credite Hard Money: Împrumut bani greu, linie de credit, Comerciale Credite Hard Money Personal Credite Hard Money Business Credite Hard Money Investiții Credite Hard Money Dezvoltare Credite Hard Money Achiziție Credite Leasing Echipamente Start-up Credite Credite imobiliare comerciale Credite de inventar negarantate Borrowin credite de construcție Conturi de încasat Credite Linii de credit Factoring Warehouse Finanțarea Credite de mașini Credite pentru capital de lucru Linii Podele Credite Agricole, împrumuturi internaționale Cumpărare Finanțare de comandă: orice împrumut de afaceri TIP E.T.C. ..   Daca sunteti interesati sa ne contactati prin e-mail: gtloans@live.com   Salutari Tony Belly

    0
    0

  • Charles pe 29 Aug 2013, 06:27
    Buna solicitanților de credite,

    Buna solicitanților de credite,   Bine ati venit la Charles Maxwell Finanțelor, ne da diferite tipuri de credite, care includ credite personale, companie / de afaceri împrumuturi, credite auto, credite de consolidare debth, și așa mai departe, creditele noastre sunt foarte ieftine și la prețuri accesibile. Ne da împrumuturi variind de la $ 5,000.00 la $ 5,000,000.00, la o rată a dobânzii de 3%. Solicitantul interesate ar trebui să ne contactați prin e-mail la: charlesmax.finances@live.com pentru mai multe anchete pe aranging pentru un împrumut de la compania noastra. Cu respect, Dl Charles Maxwell Managing Director Charles Finante Max ... E-mail: charlesmax.finances@live.com

    0
    0

  • Mr Patrick pe 3 Aug 2013, 10:32
    ofertei de creditare

    ofertei de creditare Nu veți căuta fonduri pentru a achita creditele și datoriile? Sunteți în căutarea de finanțare pentru a începe propria afacere? Ești în nevoie de împrumuturi private sau de afaceri pentru diverse scopuri? Sunteți în căutarea pentru împrumuturi pentru punerea în aplicare a proiectelor de mari dimensiuni Nu vă căuta finanțare pentru o serie de alte procese? Dacă oricare dintre problemele de mai sus, putem fi de ajutor pentru tine, dar vrea să înțelegeți că ne dau credite noastre cu o rată a dobânzii de 3%. Persoanele interesate trebuie să contactați-mă cu acest detaliu de mai jos. Mele de contact e-mail: (privatecashflow@globomail.com) și completați informațiile de mai jos .. Suma necesara: durata: Țara: telefon: Cu respect,

    0
    0

  • Mr Patrick pe 3 Aug 2013, 10:32
    ofertei de creditare

    ofertei de creditare Nu veți căuta fonduri pentru a achita creditele și datoriile? Sunteți în căutarea de finanțare pentru a începe propria afacere? Ești în nevoie de împrumuturi private sau de afaceri pentru diverse scopuri? Sunteți în căutarea pentru împrumuturi pentru punerea în aplicare a proiectelor de mari dimensiuni Nu vă căuta finanțare pentru o serie de alte procese? Dacă oricare dintre problemele de mai sus, putem fi de ajutor pentru tine, dar vrea să înțelegeți că ne dau credite noastre cu o rată a dobânzii de 3%. Persoanele interesate trebuie să contactați-mă cu acest detaliu de mai jos. Mele de contact e-mail: (privatecashflow@globomail.com) și completați informațiile de mai jos .. Suma necesara: durata: Țara: telefon: Cu respect,

    0
    0

  • MARIA GREGORY pe 30 Iul 2013, 17:11
    mărturia mea

    Sunt atât de fericit Având în vedere aceste mărturii și I AM spun tuturor de lucru bun Dr. Okorospelltemple ce a făcut pentru familia mea,, NUMELE MEU ESTE DOAMNA MARIA GREGORY și eu sunt din SUA și am vrea să știi că am fost foarte fericit cu familia mea eu și soțul meu a fost căsătorit pentru a 15 ani trecut și eram o familie fericită și Până într-o zi brusc atunci când soțul meu sa întors de la serviciu și l-am salutat nu mi-a răspuns și am observat SO I, atunci când să-l și întrebați i ce este problema MORT SI A început bătaia mine și am plâns și nu sa oprit, astfel încât în ​​următorii dimineață, a plecat de acasă și nu sa mai întors din nou, eu și copiii mei au încercat să-l bine, dar nici un rezultat PANA l-am văzut cu o alta femeie ÎN MOORE cumpărături și am fost atât de durere și am început căutarea de ajutor și i-au trecut prin CASTER SPELL atât de multe, dar nu putea să mă ajute și chiar am nu cred în SPELL din nou PÂNĂ un prieten al MEA IN OFFICE INTRODUCE-mă la un om numit DR okundonorgreatspell Și când am fost contactat mi-a spus că el este să mă ajuți și am făcut să cred că chiar din cauza asta este ceea ce LOR spus mereu dar n-am încredere să surprinderea mea măreție când am fost în casa am vazut SONERIE telefonul meu și când am Check este soțul meu implorându-mă ca să-i iert pentru ceea ce a făcut pentru mine și iertăm, pentru că DR mi-a spus că ar trebui să-l ierte și dragoste din nou cu el asa ca eu sunt vă spun acum că eu sunt fericita femeie de pe Pamant pentruMare ajutor Dr. Okorospelltemplecaster făcut pentru mine și, dacă doriți să obțineți contact cu el prin e-mail ESTE dr.okorospelltemple01@gmail.com și dacă vă aflați în orice problemă am să știi că el poate rezolva, de asemenea, bine,, El te poate ajuta si cu problema ta, vă mulțumesc foarte ATAT DE MULT Dr. Okorospelltemple, email: dr.okorospelltemple01@gmail.com

    0
    0

  • Michael pe 30 Iul 2013, 17:03
    mărturia mea

    care mai este citit această mărturie astăzi ar trebui să vă rugăm să sărbătorească cu mine și familia mea, pentru că totul a început ca o glumă a unor oameni, iar altele au spus că era imposibil. Numele meu este Michael Eu locuiesc în Chicago, eu sunt fericit căsătorit, cu doi copii și o soție frumoasă ceva groaznic se întâmplă în familia mea de-a lungul liniei, am pierdut slujba mea și soția mea ambalate afară din casa mea, deoarece am fost în imposibilitatea de a avea grijă de ea și copiii mei la momentul respectiv. Am gestiona toate prin intermediul a cinci ani, nici soția să mă ajute să aibă grijă de copii și de acolo vin o zi credincios care eu nu va uita niciodată în viața mea am întâlnit un prieten vechi care i explica toate greutățile mele, și el mi-a luat o rolă vraja și și numele templului este numit, DR Okoro, am fost asigur că totul va fi bine și soția mea va veni înapoi la mine după minunata lucrare de Dr. Okorospelltemple, soția mea a venit înapoi la mine și azi eu sunt unul dintre cel mai bogat om din țara mea. Vă recomand dacă aveți orice problemă l-mail cu acest e-mail: dr.okorospelltemple01@gmail.com si vei avea cel mai bun rezultat. ia lucrurile de la sine și se va lua de la tine. Vă doresc toate cele bune. A lua legatura cu Dr. Okoro pe: dr.okorospelltemple01@gmail.com

    0
    0

  • johnson elliot pe 29 Iul 2013, 16:22
    oferta de împrumut

    Buna ziua Doresc să mulțumesc Domnului pentru ceea ce a făcut astăzi, în viața mea am doar aplicat pentru o suma creditului de 10.000 de euro de la aceasta companie crezând că nu va primi împrumutul astfel la cea mai mare surpriza mea m-am așezat la casa mea am obtinut o alertă pe phnoe mea, care i-au fost creditate cu suma de 10.000 de euro, eu sunt atât de fericit pentru ceea ce dl John Elliot a făcut doar voi pentru totdeauna fi recunoscător-l contacteze prin acest e-mail: johnsonloanfirm@live.co.uk el este real .

    0
    1

  • lolo pe 29 Iul 2013, 11:16
    intrebare

    de ce nu ai voie cu tatuaje ca si insotitoare de bord? sau ma rog tatuafje la vedere? ce inseamna defapt la vedere? am citit o parte din comm-uri si nu am vazut sa se specifice asta? este adevarat sau nu ca nu este voie?

    0
    1

  • mr luther pe 27 Iul 2013, 03:56
    ajutor pentru public

    Bună ziua, doamnelor și domnilor le oferim împrumut pentru membrii publicului pentru a rezolva problema, dacă aveți nevoie de un împrumut legit, mă întorc la noi prin e-mail ca johnlutherloanfirm@gmail.com. ceea ce privește mr Luther

    0
    0

  • mr luther pe 27 Iul 2013, 03:55
    ajutor pentru public

    Bună ziua, doamnelor și domnilor le oferim împrumut pentru membrii publicului pentru a rezolva problema, dacă aveți nevoie de un împrumut legit, mă întorc la noi prin e-mail ca johnlutherloanfirm@gmail.com. ceea ce privește mr Luther

    0
    0

  • smith pe 25 Iul 2013, 15:57
    oferta de împrumut

    aveți nevoie de un singuratic pentru plata facturii dacă da ne contactati prin email:? smithcostomerservice@gmail.com cu nume: țară: suma: varsta: durata:

    0
    0

  • MARIA pe 25 Iul 2013, 11:32
    Garanția ofertei de creditare

    Bună ziua, Eu sunt doamna MARIA Vă rugăm să vreau ca oamenii să ajute mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce a făcut în viața mea nu am știu că există încă creditor împrumut legitim în Nigeria câteva zile în urmă am aplied pentru o formă de împrumut domnul Johnson Elliot și el mi-a cerut procesul neccesarry pentru care am trimis la el și acum am ajuns împrumut meu să mă ajute să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce tocmai făcut domnul Johnson Elliot în viața mea l-conatct el este real și puteți ajunge încă-l pe acest e-mail: johnsonloanfirm @ vii. co.uk

    0
    0

  • Dna Mary Smith pe 18 Iul 2013, 00:40
    http://www.eva.ro

    Bună ziua, iubit, oameni, am Dna Mary Smith, am scris acest din urmă pentru că sunt foarte recunoscător pentru Want doamna Clara Morgan a făcut pentru mine și familia mea, când mă gândesc că orice speranță este pierdut mi-a împrumuta un împrumut la rată scăzută a dobânzii, pe care am folosi pentru a rezolva financiare meu probleme, am lucru că nu există creditori împrumut geniu în plasă, dar ea mă face să cred că în cazul în care sunt oameni răi, există, de asemenea, o oameni buni, am scris acest masaj în cazul în care există oameni acolo în căutarea de împrumut pentru a rezolva există probleme financiare, i-ar dori să e-mail doamnei Clara Morgan @ VIA (clara_morgan@outlook.com) Vă mulțumim și vă doresc tuturor succes .. Dna Mary Smith

    0
    1

  • daniel smith pe 5 Iul 2013, 23:06
    danielsmithinvestment.gnbo.com.ng

    Bună ziua, eu sunt Daniel Smith, un creditor împrumut privat i da afarã de împrumut pentru cei care au nevoie de împrumut, și cei care doresc să înceapă o nouă business.I da credite personale, împrumuturi de afaceri, împrumuturi pentru studenți și creditele contractate. Numele complet: sex: de stat: Țara: Ocupația: Venitul lunar: Suma necesara: durata: Numărul de telefon + E-mail: danielsmithinvestment01@yahoo.com

    0
    0

  • Bogdan Raluca pe 5 Iul 2013, 13:24
    Stewardesa

    Buna.Ma numesc Raluca Bogdan,am 15 ani si acum am terminat clasa a 9 la liceul Economic din Bacau.M-am gandit de foarte multe ori ce as vrea sa fac in viata si niciodata nu mi-am dat un raspuns concret..am citit multe despre meseria de insotitor de bord si chear imi place,as vrea sa devin stewardesa dar am nevoie de cateva sfaturi..de exemplu,ce facultate sa urmez dupa liceu?

    0
    0

  • Johnson Lee pe 4 Iul 2013, 01:04
    Oferta de împrumut

    Ai nevoie de un împrumut ușor pentru a achita facturile, dacă da Trimiteti e-mail prin intermediul?: johnsonleehelpfunds@gmail.com cu informații este de mai jos Numele complet: Suma necesara: durata: Țara: telefon:

    0
    0

  • nistor denise pe 16 Iun 2013, 09:46
    stewardesa

    buna!!!!!sunt in clasa 6 si visul meu e sa devin stewardesa. m-ar intresa anumite lucruri :cu ce medie pot sa intru la liceul de aviatie...daca exista un liceu de aviatie in brasov!!!!!!!eu astept raspuns de la dumneavoastra !!!!!!!!!!!multumesc!!!!!!

    2
    1

  • Mc Charty pe 1 Iun 2013, 00:42
    LOAN OFFER

    Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere aplică până acum și se aprobă cu rata dobânzii de 3% Aveți nevoie de un împrumut pentru a extinde afacerea dvs.? Ai o credite neperformante pe care doriți să le rezolve? Aplica pentru un credit acum și obține aprobat. oferim toate tipurile de împrumut la o rată redusă a dobânzii. am leasing împrumuturi cu cele din stres financiar si, de asemenea, pentru extinderea afacerii. contactați-ne astăzi, și obține aprobarea Va oferim toate tipurile de împrumut astfel ca Credite cu caracter personal Împrumut de afaceri Bad de credit Credit Pagina principală de împrumut Auto împrumut pentru e-mail mai multe informații chartymc@rocketmail.com acum Price:Pret (RON): Contact: Mc Charty Telefon: 97 Oras: constana Email: chartymc@rocketmail.com

    0
    0

  • Mr Pack Mai mult pe 29 Mai 2013, 17:38
    Ești în nevoie de împrumut?

    Alo Eu sunt Domnul mai mult de ambalaj creditor împrumut privat și vom da împrumut la rata dobânzii de 3%, am oferi credite pentru persoane fizice și societăți sau grupuri de persoane care sunt punct de vedere financiar down.It este o oportunitate financiara la ușa ta pas astăzi și a obține o vizualizare rapidă a credit acolo. Există multe oportunități de finanțare și asistență în toate aspectele și încă nu se poate căsători. Dar aceasta este o oportunitate financiar la pas ușă, și sezonul uscat, și nu pot pierde această oportunitate unică. Ai nevoie de asistență financiară? Ai nevoie de un împrumut de a extinde afacerea dvs.? Ai nevoie de un împrumut pentru a porni o afacere pe scară largă? Ai nevoie de un împrumut care poate schimba viata si starea ta financiară actuală? Ai nevoie de un împrumut de urgență sau de urgență pentru a pune lucrurile la locul potrivit? Apoi, căutați nu mai departe deoarece împrumut ta de vis este la ușa ta pas astăzi. Serviciul este oferit la persoane fizice, companii și menfemales de afaceri. Valoarea creditului disponibil în gama de $ 1,000.00 la $ 500,000,000.00 sau alegerea dvs. Eu dau împrumuturi pentru proiect, de afaceri, taxe, facturi, și multe alte motive, creditul nostru sunt ușor și * cenzurat * Pentru mai multe informatii contactati-ne prin e-mail: packmoreloancompany@gmail.com CERERE DE CREDIT ================================ Prenume: ................... Al doilea nume: .................. Adresa: ................. Varsta: .......................... Gen: .................... Numarul de telefon: .............. Starea civila: ................. Ocupația: ............... poziția: ................. lunar venituri: .............. Împrumut Suma: ................. Scopul pentru împrumut: ............... Durata: .................... Țara: .................... Ați aplicat pentru împrumut înainte de: ............ înțelegeți limba engleză: ................. UNELE Intrebari frecvente Preluate (Întrebări frecvente) Avem 1 formular simplu pentru tine să completați pentru a aplica pentru un împrumut. completati-l si trimite-l la mine. Cererea se referă la subiecte de mai jos. * Autorizația de credit * informații Împrumutat 1. Care este rata dobânzii? Rata dobânzii depinde de proiect. Rata este de 3% dobândă rata dobânzii doar anual datorat monthly.2. Contează mea de credit? Nu 3. În cazul în care nu ai credit? Am împrumut worldwide4. Cât timp este nevoie pentru a finanța? După depunerea cererii de împrumut, vă puteți aștepta la un răspuns preliminar de mai puțin de 24 de ore și de finanțare în termen de 72-96 de ore de la primirea informațiilor avem nevoie de tine. 5. Cât de mult va fi plățile mele? Care va fi calculat pentru tine si trimis la tine într-un program de rambursare de-a lungul cu terms.We împrumut cu nerăbdare să o relație de afaceri mai puternic cu tine, Mr Pack Mai mult

    0
    1

  • doamna, Rebeka Kim pe 29 Mai 2013, 17:35
    Ești în nevoie de împrumut?

    Bună ziua, Ești în nevoie de împrumut? puteți obține probleme de rezolvat atunci când fugi de el. Am doamna, Rebeka Kim. Din România, săptămâna trecută luni, Am fost în căutarea pentru împrumut pentru a plăti facturile, așa m-am lua în mână de diferite escrocherii și am fost escrocherii de creditor diferit, dacă nu pentru doamna, Sadaih care este prietenul meu bun ma prezint la Dl Eric mult (CEO) Eric Mai mult de împrumut companiei, și el ma ajute cu un împrumut de 200.000 de euro fără stres. Deci, oamenii mei buni din România, îl puteți contacta prin e-mail: ericmoreloanhome@gmail.com Și nu uitați să-i spuneți el, care te introduce in compania lui

    0
    1

  • Mr. Oxford Mapet pe 23 Mai 2013, 12:13
    Oferta de împrumut

    Servicii de împrumut OFERTA (APLICA ACUM) RĂSPUNS LA (oxfordmapet@gmail.com) Ai nevoie de un împrumut, Esti interesat de refinanțare afacerea ta, nu aveți nevoie de un împrumut garantate și negarantate, acesta este momentul potrivit pentru a aplica ca compania noastra ofera acum credite pentru toată lumea, la o rată a dobânzii foarte scăzută. A obține un împrumut de astăzi pentru 2% pe annual.Email; oxfordmapet@gmail.com

    0
    1

  • Di ricardo pe 3 Apr 2013, 07:37
    aveți nevoie de un împrumut în cazul în care e-mail da-ne la

    Bună ziua, Pentru a introduce în mod corespunzător, iar eu sunt domnul Ricardo Leon un creditor privat i dea împrumut la o rată a dobânzii de 3%. Aceasta este o oportunitate financiara la ușa ta pas, se aplică astăzi și de a lua rapid dvs. de împrumut. Există multe acolo în căutarea pentru o oportunitate financiară sau asistență peste tot locul și, totuși, sunt încă în imposibilitatea de a obține unul. Dar aceasta este o oportunitate financiara la ușa ta pas și, ca atare, nu vă puteți permite să rateze această oportunitate. Acest serviciu este de a face atat persoanelor fizice, companii, oameni de afaceri și femei.Suma creditului variază disponibile de la orice număr de alegerea dvs. pentru mai multe informații contactati-ne prin e-mail: ricardoloanfirm@yahoo.com Primele informații NECESARE Numele și prenumele .................................... Personal numărul de telefon ............................ Tara ........................................... Adresa ...................................... De stat .............................. Varsta ............................................. Ați aplicat înainte? ....................... Starea civila ................................. Suma imprumutului necesar ca împrumut ..................................... Durata de împrumut ................................. Ocupația .................................... Venitul lunar ............................. Aștept cu plăcere răspunsul dumneavoastră prompt, Salutari calde, Dl Ricardo

    1
    1

  • Allen Brown pe 22 Mar 2013, 21:47
    Aplica pentru un împrumut la rata scăzută de astăzi

    Bună ziua, Sunt un creditor privat și banii investitorilor, eu sunt interesat finanțarea planurilor de afaceri bune, oferim fonduri de construcție, 100% din joint-venture Fonduri pentru locuințe cu venituri mici, datorii mari, un reziduu mic DIP (debitor în posesia), App. Capitaluri proprii, fără a recurge la mai multe Familie & Assisted Living, Podul Comercial / Hard Bani, mezanin Programul de venituri, proprietăți care produc, terenuri comerciale, Cu împrumuturi și capital de semințe. Interesat în obținerea dvs. finanțarea proiectului, rata dobânzii este de nostru de 2%. Cele mai bune urări, Allen Brown alenbrownfinancialfunding2@gmail.com

    0
    1

  • Allen Brown pe 22 Mar 2013, 21:46
    Aplica pentru un împrumut la rata scăzută de astăzi

    Bună ziua, Sunt un creditor privat și banii investitorilor, eu sunt interesat finanțarea planurilor de afaceri bune, oferim fonduri de construcție, 100% din joint-venture Fonduri pentru locuințe cu venituri mici, datorii mari, un reziduu mic DIP (debitor în posesia), App. Capitaluri proprii, fără a recurge la mai multe Familie & Assisted Living, Podul Comercial / Hard Bani, mezanin Programul de venituri, proprietăți care produc, terenuri comerciale, Cu împrumuturi și capital de semințe. Interesat în obținerea dvs. finanțarea proiectului, rata dobânzii este de nostru de 2%. Cele mai bune urări, Allen Brown

    0
    0

  • Mr Donald pe 18 Mar 2013, 13:27
    împrumut offrer

    Bună ziua, Va oferim toate tipurile de împrumuturi către orice parte a world.Being autorizata si inregistrata sub Ministerul de Finanțe, în compania început Abuja pentru a face clienții disponibile împrumut sunt oferte legitime rate rapide si la preturi accesibile interes într-o doar de 3%. Pachetele noastre includ: ** Creditul Acasă Auto Credit Ipotecar Credit ** Afacerile Internaționale imprumut * Credit de împrumut Personal ** Si mult mai multe. Te rog, dacă sunteți interesat în plăcere și de oferta noastră financiară, cum să nu ezitați să ne contactați în cazul în care au nevoie de serviciile noastre, așa cum este forțat să ne furnizați următoarele informații pentru a începe procesul de Suma împrumutului în consecință. (donaldwilliamsloanfirm@live.com) Nume: _________ Prenume: _________ Sex: _________ Starea civilă: _________ Adresa: _________ Date de contact: _________ Oraș / Cod poștal: _________ Țara: _________ Data nașterii: _________ Valoarea creditului necesar ca: _________ Termen împrumut: _________ Venitul venitul lunar / anual: _________ Ocupația: _________ Scopul creditului: _________ Telefon: _________ Fax: _________ Vă mulțumim pentru alegerea noi! Mr Donald Williams.

    0
    0

  • Peter Jackson pe 3 Mar 2013, 21:03
    Cererea de credit

    Va oferim o mare varietate de credite pentru clienții noștri. Indiferent dacă nevoile dvs. de credit sunt mari sau mici, personale sau ipotecare, suntem gata să vorbesc cu tine despre modul în care putem satisface nevoile dumneavoastra. și modul în care vă puteți muta un împrumut on-line și accesul la Internet într-un cont pentru a ajuta la finanțarea unei cereri legitime, și de a lua organizat. Ne sunt înregistrate și recunoscute creditorii financiare care împrumuturile la rate ale dobânzii scăzute până la 3% pentru fiecare om serios, dacă sunteți interesat, vă rugăm să completați și să trimiteți formularul de cerere de împrumut de mai jos. Va rugam sa ne contactati prin e-mail: peterjacksonloan@sify.com Cererea de credit Numele solicitantului: ........ Țara: .......... De stat: ...... Telefon: ......... Sex: ... Starea civilă: ..... Ocupatia: ....... Venitul lunar: ...... Suma solicitată: ...... Timpul de ........... Peter Jackson

    0
    0

  • Mr Anderson pe 22 Feb 2013, 19:43
    împrumut de oferta

    aveți nevoie de un împrumut de urgență în cazul în care foarte da-ne un e-mail acum la: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

    0
    0

  • Christopher pe 23 Dec 2012, 01:54
    Ai nevoie de un împrumut pentru a achita factura sau pe Start-o afacere

    Eu sunt Domnul Christopher Long, eu sunt doar un om de afaceri.Ofer imprumut pentru cei care au nevoie de împrumut şi dispus să-mi plătească înapoi ofer credite personale şi de afaceri cu capital de bază dintre sumele de £5000 la £50,000,000.00 GB de lire sterline pentru persoane fizice,...Dacă doriţi un împrumut de e-mail-mă, dar dacă nu sunteţi interesat în puteţi ajuta mă să treci acest mesaj la oricare dintre prietenii tai, care este dispus pentru a obţine un împrumut spune el sau ea să mă contactaţi. Nume complet:... Sex:............. Telefon:... Ţară:... Adresa de contact:... Durata imprumut:... Venit lunar... Suma necesară ca împrumut:... Au aplicat înainte?... Tu esti bun venit şi mulţumiri pentru ospitalitatea Cu stimă Răspunde tuturor transmite acest e-mail: preciouslenders@rocketmail.com

    0
    0

  • 0000000000 pe 28 Nov 2012, 23:32
    Bună ziua

    Bună ziua, Suntem agentie de împrumut privat, oferim fonduri pentru persoane fizice și companii care au nevoie de asistență financiară. Toate individ dispus să aplice pentru un împrumut de la firma noastră trebuie să vă asigurați el sau ea trebuie să aibă nu mai puțin decât 1.000,00 euro ca venitul lunar, și trebuie să fie 18 ani și peste. DETALII DE ÎMPRUMUT Rata dobânzii creditului: 2% Durata împrumutului (ani): maxim 30 de ani Suma creditului: maxim 1,000,000.00 ZL Pentru mai multe detalii privind tranzacția de împrumut, rugăm să ne contactați prin e-mail imediat. directloanagency@gmail.com Cu stimă, Dl Ezechiel

    0
    0

  • clarabannyloaninvestmentplc@gm pe 9 Nov 2012, 01:15
    Bună ziua Stimate domn / Doamnă,

    Bună ziua Stimate domn / Doamnă, Ai nevoie de un împrumut? Ești interesat în obținerea orice fel de împrumut? Sau ești îngrijorat punct de vedere financiar? Aveți o datorie să plătească? Dacă da, Ne da împrumuturi în toate părțile lumii. Pentru a obține împrumutul astazi, Contactati-ne acum prin adresa de e-mail pentru compania la Ne așteptăm promptul dvs. răspunde, suntem la dispoziția dumneavoastră. Salutari, Clara Banny M / D Contactați pentru dumneavoastră de împrumut de astăzi, suntem la dispoziția dumneavoastră.

    0
    0

  • Monica roland pe 28 Oct 2012, 00:54
    Ai nevoie de un împrumut? Date de contact Dl. Camila James prin: kredit.offer10@gmail.com

    Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut? Date de contact Dl. Camila James prin: kredit.offer10@gmail.com Mărturia mea despre cum pot obține împrumutul meu. Numele meu este doamna Monica Roland. Eu locuiesc în Londra, Regatul Unit și eu sunt o femeie fericit astăzi? și i-am spus de sine-mi că orice creditor care salveze familia mea de la situația noastră slabă, i se va referi orice persoană care este în căutarea pentru împrumut la el, mi-a dat fericirea pentru mine și familia mea, am avea nevoie de un împrumut de $ 250,000.00 la încep viața mea peste tot ca eu sunt o mama singura cu 3 copii, m-am întâlnit această cinstit și temător de Dumnezeu creditor de împrumut om care sa ma ajute cu un împrumut de USDollar $ 250,000.00, el este un om temător de Dumnezeu, dacă vă aflați în nevoie de împrumut și va plăti înapoi împrumutul va rugam sa-i spune-i că este doamna Monica Roland care se referă la el. Date de contact Dl. Camila James prin e-mail: kredit.offer10@gmail.com

    1
    0

  • Roseline Jones pe 24 Oct 2012, 04:54
    aplică pentru un credit aici, cu rata dobânzii de 3%

    Buna Ziua, Eşti în orice fel de dificultăţi financiare? De ajutorul tau vine acum. pierde dormi noaptea îngrijorătoare cum să obţineţi un împrumut? Nu permite visele să moară, Contact (roseline.jones@globomail.com)

    0
    2

  • andreea pe 23 Sep 2012, 10:39
    care sunt orasele unde se fac astfel de cursuri?

    buna ziua. imi puteti spune va rog orasele unde se efectuaza cursurile pentru Stewardesa? multumesc

    2
    3

  • LIVIA pe 23 Aug 2012, 12:28
    Buna ziua

    Fiica mea este interesata sa faca scoala de Stewardesa,ar putea cineva sa ma informaze in ce orase din romania se desfasoare cursurile acestei scoli? Noi locuim in judetul Bacau. Va multumesc.

    15
    5

  • James Harry pe 14 Aug 2012, 03:42
    Oferta de împrumut de la un creditor de împrumut legitim, se aplică acum!

    Ai nevoie de ajutor financiar? atunci sunteţi binevenit la firma de împrumut Harry James. oferim credite la o dobândă de 3%. contactati-ne prin e-mail pentru mai multe informaţii de la jamesharryloanfirm@yahoo.com. Dl James Harry

    5
    2

  • Mr Andrerson pe 25 Iul 2012, 11:14
    Ai nevoie de un împrumut de orice fel,

    Ai nevoie de un împrumut de orice fel, cu o înălţime redusă rată a dobânzii de 2%, dacă aşa încât vă rugăm să completaţi formularul de cerere de împrumut şi a reveni următoarele informaţii prin intermediul nostru de e-mail:?? Johnandersonloanservices@gmail.com Numele complet: ţara: adresa: Stare: sex: Varsta: Stare civila: Ocupaţia: telefon: Ocupaţia: Venitul net lunar: Înainte de Kin :: Suma de împrumut Obligatoriu: Durata de împrumut: Scopul creditului: Aşteaptă să aud de la tine cît mai repede.

    0
    3

  • Alexandra pe 17 Iun 2012, 13:53
    Ptr Diana

    Buna Diana,au inceput inscrierile ptr urmatoarea serie la FLY LEVEL,daca vezi acest com,si vrei sa vb mai multe iti las adresa mea de mss.alexa.radoi.

    1
    1
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod