10 joburi pe care le poti face de acasa

Daca locuiesti intr-o zona izolata sau nu te poti obisnui unui program de la noua la cinci, asta nu inseamna lipsa unei cariere de succes. Iata cateva sugestii pentru joburi pe care le poti face de acasa si de la care poti avea realizari profesionale remarcabile.
Daca locuiesti intr-o zona izolata sau nu te poti obisnui unui program de la noua la cinci, asta nu inseamna lipsa unei cariere de succes. Iata cateva sugestii pentru joburi pe care le poti face de acasa si de la care poti avea realizari profesionale remarcabile.

Joburi de acasa: Web developer


Elena Baltag are 33 de ani si sta acasa si lucreaza. Realizeaza siteuri si tot felul de aplicatii pe internet. Ea a terminat o facultate umanista, insa in timp a descoperit ca ii place foarte mult sa lucreze la computer, mai ales sa creeze. De aceea, este fericita cu ce face. Spune ca de promovare se ocupa sotul ei, iar ea face cam doua-trei pagini web pe luna, ceea ce inseamna ca are un castig de aproape 2.500 de lei.

Joburi de acasa: Traducator tehnic


Daca esti de formatie tehnica, de exemplu ai terminat Facultatea de Constructii si mai stii si o limba straina (de exemplu engleza sau germana), atunci ai toate sansele sa lucrezi pentru o editura. Sunt edituri care se intereseaza de oameni capabili sa traduca manuale tehnice, iar tu poti primi un astfel de proiect, pentru care sa primesti un salariu decent.

Joburi de acasa: Culegator texte


Desi pare paradoxal, inca mai sunt scriitori care isi redacteaza textele de mana, nu la computer. Iar aceste persoane au nevoie de cineva care sa le transcrie textele la calculator.
De ce sa nu o faci chiar tu, mai ales daca ai rapiditate, nu faci greseli de ortografie si intelegi ca trebuie sa te incadrezi intr-un termen-limita?

Specialist in relatii publice


O astfel de persoana poate sa lucreze cu succes de acasa, indiferent unde este aceasta situata. Cu o baza de date bine organizata, cu o agenda de telefoane corecta si actualizata, comunicatele de presa pot fi trimise de oriunde. Sumele primite difera de la caz la caz, in functie de importanta proiectului in care te implici. Oricum, se poate castiga lunar o suma decenta – in jur de 2.000 de lei sau chiar mult mai mult, in functie de efortul depus si de creativitatea de care dai dovada.

Joburi de acasa: Designer grafician


Sunt firme care pun foarte mare accent pe grafica – tabele, grafice, harti, brosuri, sigle. Cei care stiu sa lucreze cu astfel de programe la calculator si care mai sunt si inventivi, au mari sanse sa castige destul de bine.
In functie de proiect, se pot castiga bani frumosi. Pentru cineva talentat si rapid – 3.000 de lei lunar.

Bucatareasa


Pare ciudat sa fii bucatareasa de acasa. Insa sunt foarte multi oameni care prefera sa cumpere mancare gatita, pentru a o manca la serviciu in loc sa mearga la un restaurant. E mai ieftin, mai comod si mancarea vine direct la birou. Daca esti o bucatareasa excelenta, poti face din asta o afacere de succes. Ai insa nevoie de ceva ajutoare si de o promovare ca la carte.

Vanzator de produse cosmetice sau de nutritie


Este suficienta o cautare pe Internet pentru a gasi ofertele unor firme care au nevoie de distribuitori de cosmetice sau de produse de nutritie. Se castiga la comision, motiv pentru care trebuie sa fii perseverenta si sa ai o retea de prieteni foarte larga. Mai ai nevoie si de putere de convingere, fara a fi agasanta.

Joburi de acasa: Maseuza


Masajul reduce stresul, relaxeaza muschii, te ajuta, practic, sa te simti bine. O diploma care sa ateste ca esti maseuza "cu carte" poate contribui la ingrosarea clientelei.
Insa cel mai important este sa stii cum anume sa faci masajul, astfel incat clientul sa revina. Un masaj poate sa coste si 50 de lei noi, iar daca ai mai multi clienti pe zi, sumele obtinute sunt suficiente pentru un trai linistit.

Meditator


Chiar daca nu este o meserie oficiala, poti sa castigi bani buni, mai ales daca esti foarte priceput la materia pe care o predai. Cei mai cautati sunt profesorii de limba romana, engleza si cei de matematica. Insa meditatii se pot gasi indiferent de materia pe care o predai. Trebuie doar sa te interesezi la scoli de copii care au probleme si sunt in pragul corijarilor. O meditatie de doua ore ajunge si la 50 de lei, in functie de renumele profesorului.

Joburi de acasa: Blogger


Nici aici nu este vorba despre o meserie oficiala. Insa daca ai un blog care atrage multi cititori si ai trafic, poti sa faci bani destul de usor, din reclame. Asta inseamna sa scrii zilnic, sa ai subiecte interesante, sa raspunzi la comentarii, sa incerci sa ai o comunicare cat mai buna cu cei care te citesc si sa te adaptezi mereu cerintelor.
Insa ai nevoie si de o promovare agresiva.
 

Comentariile 51-100 din 121

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florea pe 26 Oct 2013, 18:08
    Munca la domiciliu

    Buna! As dori sa lucrez si eu de acasa. Mi-ar place sa fiu culegator de texte, mi-ar placea sa lucrez si in prog. power point, sau orice altceva.

    1
    0

  • luciana pe 17 Oct 2013, 14:22
    job pt acasa

    Cel mai simplu JOB din lume, Primesti 2 EURO cadou cand te inregistrezi! Incearca si tu, e GRATIS! Locurile sunt limitate! În trei saptamani am făcut 60 de euro. SE MERITĂ!!! Am inceput sa primesc si oferte prin SMS!!! Yupi!!!Dovada de plata va trimit prin email dimen_luciana@yahoo.com, va asigur ca se castiga bani Va puteti inscrie GRATUIT pe acest link http://bit.ly/1bob7an

    3
    1

  • voicu daiana pe 11 Oct 2013, 14:58
    culegator de texte

    Buna......!Sunt Voicu Diana am 38 ani sunt somera si doresc un job la domociliu , astept raspuns pe mail. Multumesc.

    4
    0

  • alex pe 9 Oct 2013, 11:15
    culegator de texte

    as fi interesat de un job unde sa pot lucra de acasa... va rog contactati-ma

    1
    0

  • Madalina pe 6 Oct 2013, 21:00
    Culegator texte, traducator, meditator

    Sunt interesata sa obtin un job de culegator texte, traducator texte tehnice sau literare. De asemenea, pot redacta articole pe diverse teme, in engleza sau romana.

    2
    0

  • Ichim pe 6 Oct 2013, 17:47
    Culegator texte

    Buna ziua, m-ar interesa acest job: "culegator texte".Astept informatii pe mail.Seriozitate.Multumesc anticipat!

    1
    0

  • fazekas pe 7 Sep 2013, 18:34
    caut colaboratori in domeniul sanatatii si cosmeticii

    Companie multinationala, lider mondial de 34 de ani in sanatate cauta persoane cu varsta peste 18 ani care doresc sa colaboreze intr- o afacere profitabila in care castigul este direct proportional cu efortul depus. Programul de lucru este decis de tine. Compania asigura traininguri gratuite. Toata aceasta afacere se bazeaza pe lucrul in echipa. Iar tu facand parte din aceasta echipa iti poti ajuta familia, prietenii si alte persoane din jurul tau, oferindu- le o sursa de sanatate si independenta financiara. Gama diversificata de produse are la baza o planta foarte cunoscuta pentru propietatile ei benefice, ALOE VERA, fiind destinata unui stil de viata sanatos. Si tu te poti afla printre milioanele de persoane din lume care au gasit sanatatea si prosperitatea consumand si promovand produsele Forever Living! Pentu mai multe informatii, nu trebuie decat sa trimiteti un cv. sau ma contactati adresa de e- mail: erika_ fazekas@yahoo. com

    3
    0

  • dan pe 26 Aug 2013, 11:59
    job la domiciliu

    sunt interesat de un job la domiciliu sau sa lucrezi acasa pe pc

    4
    0

  • Cristi pe 22 Iun 2013, 21:46
    culegator texte

    Buna!! am nevoie de un job......mi-ar place culegator texte...:)

    6
    1

  • ionela pe 14 Iun 2013, 18:53
    culegator de texte

    Buna, aş fi interesată de un astfel de post de culegător de texte dar nu ştiu unde să mă interesez. Aştept răspuns pe adresa de email

    3
    0

  • roxana pe 30 Mai 2013, 20:26
    specialist in relatii publice

    buna. am 17 ani si as dori sa ma angajez in ,,specialist in relatii publice,, dar nu stiu cum pot sa preiau aceste cereri, ce ar trebui sa fac, ca sa pot lucra :)

    4
    0

  • ioana pe 17 Apr 2013, 23:24
    job part-time

    Cautam colaboratori seriosi care vor sa lucreze part-time la un proiect absolut nou in Romania. Asiguram un mediu performant de lucru online. Cereti detalii la email ionioana665@yahoo.com

    8
    0

  • Cristina Tunareanu pe 21 Mar 2013, 19:28
    Culegator texte si Meditator

    Sunt interesata de culegator texte si meditator...astept detalii prin mail...Multumesc!

    8
    1

  • Alexandra pe 18 Mar 2013, 11:49
    Culegator texte

    Buna-ziua!M-ar interesa acest job "culegator texte" deoarece am rapiditate,nu fac greseli de ortografie si imi place foarte foarte mult sa lucrez la calculator.Astept cererile dumneavoastra.Va multumesc anticipat!

    2
    1

  • Adriano pe 8 Mar 2013, 21:29
    Afacere online

    Cea mai buna si profitabila afacere din Romania care iti permite realizarea unui venit suplimentar de catre tine in ritm propriu. LADY'S este o companie tanara, bine organizata si flexibila. Ofera multe avantaje reprezentantilor si coordonatorilor sai si se adapteaza foarte bine cerintelor vietii omului modern.Compania comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Inscriere online : http://ladys.ro/create_account.php?affId=SRQSyA57 Aveti 3 posiblitati de colaborare cu firma iar dvs puteti sa va alegeti dupa dorinta una sau toate cele 3 : 1.Colaborator online - doar faci publicitate pe Internet (nu trebuie sa cumperi sau sa vinzi ceva) 2.Consumator - prin inscrierea ta poti cumpara automat produse pentru consumul propriu cu reducere 3.Distribuitor - distribuitor al produselor companiei Alte AVANTAJE pentru tine : - inscriere imediata si GRATUITA - catalog GRATUIT inca de la inscriere - transport GRATUIT prin posta - livrare prin Curier in 2173 localitati si Posta Romana - sistem transparent de acordare a bonusurilor pentru promovarea produselor - vizualizare retea si comanda on-line - mostre gratuite de la prima comanda, - site gratuit pentru promovare online, - poduse de calitate, - actualizare catalog la fiecare 45 de zile, - posibilitatea de a castiga din comenzile celor inscrisi de tine in propria ta retea de distributie, -sprijin permanent din partea coordonatorului. Comision pana la 42% la vanzarea de produse -35 % vanzarile proprii si 17 % din comenzile celor inscrisi de tine in sistemul Ladys. Castig nelimitat pe 4 nivele! Exista 4 nivele de recompensare pentru activitatea afiliatului, iar bonusul este nelimitat pentru nivelele 2, 3 si 4. Veti castiga bonus in adancime (nivelele 2, 3 si 4), indiferent de valoarea bonusului acumulat pe nivelul 1. (nivel 1 - 10%, nivel 2 - 5%, nivel 3 - 2.5%, nivel 4 - 1.25%) INSCRIERE pe linkul de jos : http://ladys.ro/a/SRQSyA57,a Catalog online : http://youtu.be/gy6DM_EeGwA Detalii suplimentare : http://afacerea-ladys.blogspot.ro

    3
    0

  • patanghel gabriela pe 2 Mar 2013, 21:58
    vreau si eu un job

    buna sunt gaby ,as dori si eu un job de acasa ,sunt in fata pc mai mereu si as dori un job care sa imi ocupe timpul acesta liber .....

    3
    0

  • Lucretia pe 18 Feb 2013, 09:50
    culegator texte

    Buna ziua! Am multa experienta in redactare si as fi interesata de un job culegator de texte, de aceea astept o oferta din partea dvs. Va multumesc!

    2
    0

  • nicoleta minea pe 13 Feb 2013, 15:05
    job acasa in fata calculatorului

    buna, sunt o mamica tanara si mi-ar placea sa fac ceva util,avand in vedere ca stau mai mult acasa cu bebe.Imi place sa lucrez la calculator si sa vorbesc cu oamenii.Ce ziceti?Vreo oferta ceva? Multumesc frumos!

    2
    0

  • luca monica pe 11 Feb 2013, 21:19
    vanzator de produse cosmetice si nutritie

    ma intereseaza un venit suplimentar

    6
    0

  • chelariu nicoleta pe 6 Ian 2013, 19:40
    Culegator de texte

    buna ziua.. asi fi interesata la capitolul Culegator de texte. ma simt capabila sa fac acest lucru. Ce trebuie sa fac?

    4
    0

  • alina stanciu pe 30 Dec 2012, 12:06
    loc de munca

    am 26 ani si sunt interesata de orice loc de munca imi e oferit. va multumesc

    6
    0

  • anghel andrei pe 18 Dec 2012, 13:22
    caut de munca la domiciliu

    sunt constructor si am ramas acasa de cateva saptamani si nu am gasit nimic de lucru va rog ajutatima

    3
    1

  • Delia pe 18 Dec 2012, 00:13
    salariu

    Buna. Stie cineva cu cat se plateste redactarea unui text de publicitate pentru online sau altfel spus care ar fi slalariul unui creator de continut pentru site-uri? Multumesc

    2
    1

  • stoian aurelian pe 28 Nov 2012, 12:59
    un job la 55 ani fara agentii inselatoare

    sotia mea are aproape 50 de ani si ar interesa-o un job in care sa aiba grija de un copil la domiciliul nostru . avem conditii foarte bune ,un apartament frumos de 2 camere utilat cu de toate , pot transforma sufrageria in sala de cinema unde pot rula orice film de desene animate se doreste,mai vechi sau mai nou ! sotia mea este o persoana cuminte , intelegatoare si foarte rabdatoare si iubeste foarte mult copii !

    3
    0

  • mihaela pe 14 Nov 2012, 19:43
    Oferte de munca la domiciliu

    Buna ziua. Interesant articolul. As fi interesata si eu la capitolul Culegator de texte si Specialist resurse umane. Mi_ar placea sa lucrez intr_unul din aceste domenii. Daca puteti sa_mi oferiti detalii va multumesc.

    14
    0

  • Nastea pe 8 Nov 2012, 21:46
    Designer

    am doar 14 ani...deci sunt mica ..dar am o imaginatie destul de buna...asa imi spun toti ...mereu am idei noi pentru amenajarea incaperilor ...

    3
    9

  • stoica marinela pe 4 Nov 2012, 10:26
    un job la 55 ani fara agentii inselatoare

    ma multumesc cu supravegherea unui copil la domiciliul meu n o sa regretati

    2
    3

  • BUDMEISTER pe 17 Oct 2012, 22:22
    Muncesc la domiciliu!

    Execut editari si verificari texte in Microsoft Office Word , Excel , Power Point si Acces. De asemenea creez referate si atestate la informatica pe ce tema doriti , fisierele continute fiind *.accdb si *.docx iar in alte situatii si *.pptx. Mai multe informatii la adresa de e-mail: the_budmeister@yahoo.com

    8
    0

  • stoica marinela pe 10 Oct 2012, 06:37
    cum sa incep de la o o miniafacere?

    am 55 ani 20 ani educatoare ,5 ani pensionata caz boala, doresc sa ma ajute cineva cu un sfat ce sa fac in continuare?

    2
    0

  • florescu andreea pe 17 Sep 2012, 12:49
    info

    As dori sa aflu mai multe despre "culegator de texte" ,problema e ca am renuntat la scoala din motive strict legate de sanatate si nu dispun de diploma de BAC.Am urmat profil Filologie in cei 3 ani de liceu si de aceea cred ca sunt potrivita pentru acest job.

    1
    1

  • ioana pe 29 Aug 2012, 14:31
    CULEGATOR DE TEXTE

    as dori informatii referitoare la job ul cu "culegator de texte". si de asemenea oferta cu verificarea gramaticala va multumesc

    10
    0

  • George pe 11 Aug 2012, 22:52
    Ofer job la domiciliu

    Caut o persoana foarte bine pregatita in domeniu umanist pentru verificarea unor articole (din punct de vedere gramatical dar si al coerentei in exprimare). Jobul este pentru aprox 1000 de articole. (intre 50 si 300 de cuvinte). Asptept oferte pe kissbykiss2012@yahoo.com. Multumesc!

    7
    0

  • gabriela pe 17 Mai 2012, 10:17
    job

    Buna ziua, m-ar interesa acest job "culegator texte", astept informatii pe mail. Multumesc anticipat,

    9
    3

  • simona pe 17 Mai 2012, 10:15
    job

    Buna ziua, m-ar interesa acest job "culegator texte", astept informatii pe mail. Multumesc anticipat,

    3
    0

  • constanta pe 17 Mai 2012, 10:14
    job

    Buna ziua, m-ar interesa acest job "culegator texte", astept informatii pe mail. Multumesc anticipat,

    0
    2

  • Mihaela pe 28 Feb 2012, 17:20
    Oferte pentru munca la domiciliu

    Buna ziua! M-ar interesa si pe mine sa primesc oferte de munca la domiciliu. Cunosc engleza la perfectie daca ajuta cu ceva..pisicrodic@yahoo.com

    3
    2

  • radx pe 30 Mai 2011, 15:19
    caut job

    sunt student..urmeaza sa dau la facultate peste putin timp,cunosc foarte bn limba engleza si mediu spaniola m ar interesa oferte de lucru in domeniul traduceri sau consultanta internationala.astept oferte

    1
    2

  • radoi marius pe 2 Mar 2011, 16:50
    webdesign

    Nu va mai uitati la firme web design care creeaza un site de200$ Lucrati cu mine si veti avea un site doar la 20 de ron.

    9
    1

  • ricamil pe 12 Sep 2010, 12:02
    vreau si eu

    Astept oferte in domeniul tricotajului de calitate,martisoare,etc....sunt o persoana de incredere si de cuvant...multumesc

    5
    2

  • elena pe 24 Aug 2010, 14:43
    caut un job

    buna ziua! mi-as dori tare mult sa-mi gasesc un job.am mai lucrat ca agent de vanzari,mi-ar place sa fiu culegator de texte sau orice altceva, nu conteaza.daca ma poate ajuta cineva va rog sa ma contactati pe adrs.de e-mail elenutza_brunetica@yahoo.com

    4
    4

  • Marian-dsc pe 20 Aug 2010, 06:57
    Urgent criza cauzeaza !!!!

    Eu lucrez ca badyguard intr-un Casino si as mai dori un al 2 lea job sau daca se iveste ceva mult mai bun care sa ma faca sa renunt la acest job ar fi PerfecT . Orice job ar fi pot face fata ma adaptez conditiilor pt ca sunt foarte ambitios . Unul dintre lucrurile pe care le pot face foarte bine este masajul . Astept un mesaj pe adresa de mail godzilla_4_you@yahoo.com sau la nr 0767408210 / 0729403696

    0
    2

  • anca pe 13 Aug 2010, 19:10
    subscriu

    Nu m-ar deranja nici pe mine sa pot face un ban cinstit in plus. Daca aflati ceva, astept vesti pe anca_redes@yahoo.com. Am fost si eu "avonista", problema e ca nu mi-am facut gasca, asa ca am renuntat intr-un final. Astept altfel de variante. Cu cosmeticele stiu deja cum e !

    2
    1

  • adriana lagu pe 9 Aug 2010, 16:04
    vreau si eu

    eu nu astept ; azi incep sa dau telefoane si sa trimit e-mail-uri succes tuturor!

    0
    2

  • Cristina pe 8 Aug 2010, 04:34
    Castigati sanatate si independenta financiara

    Astazi si viata ta se poate schimba in bine. Implicandu-se multi au reusit deja... Solutia se afla intr-o planta cunoscuta inca din antichitate pentru proprietatile ei benefice asupra sanatatii, Aloe Vera, si intr-o companie care creste constant de 31 de ani, ajungamd la o cifra de afacerinde peste 2,5 miliarde de dolari: Forever Living Products. FIe ca te simti obosit, stresat sau fara chef de viata, Aloe Vera Gel te poate ajuta. Cauza sanatatii tale este scaderea functiei imunitare a organismului. Datorita vitaminelor si aminoacizilor pe care ii contine, Aloe Vera Gel iti poate reda energia, bucuria de a trai si optimismul. Multi consumatori multumiti au recomandat produsele noastre cunoscutilor si astfel au reusit sa-si asigure un venit suplimentar. Altii si-au dezvoltat o afacere puternica si astazi se bucura de independenta financiara si de un stil de viata asa cum au visat. SI tu te poti afla printre milioanele de oameni care au gasit sanatatea si prosperitatea consumand si promovand produsele Forever Living! Pentru mai multe informatii, ma poti contacta astazi si viata ta se va schimba in bine. CRISTINA cristina.flp@yahoo.com 0735038855 (Vodafone)

    0
    2

  • Elena pe 6 Aug 2010, 15:41
    Pentru Costel

    Sunt din Iasi si iti recomand tie cat si restul persoanelor cu incredere sa incerce sa vinda produse AVON. Pentru detalii av_beauty@yahoo.com. O zi buna!

    0
    2

  • Eva pe 5 Aug 2010, 18:58
    Promovare produse BIO-ocupatia care are viitor

    Buna ziua:) Va plac produsele Bio de calitate,sanatoase si la preturi bune...?Ati fi interesati sa folositi aceste produse pentru a dobandi sanatate,sa-i ajutati si pe altii si in acelasi timp sa si castigati bani...?Daca raspunsul Dvs este DA,va rog sa ma contactati pe adresa de email: blueorchidea13@yahoo.com,ca sa va ofer detalii.Multa sanatate si numai bine,Eva:)

    0
    3

  • ialeahim pe 5 Aug 2010, 13:21
    Munca la domiciliu

    E interesant articolul, se poate lucra si de acasa si as fi interesata de culegator de texte.Va rog sa ma anuntati daca sunt oferte.Va multumesc anticipat!

    2
    1

  • neli pe 4 Aug 2010, 23:05
    oferta job la domiciliu-vanzare produse cosmetice

    Ofer consultanta gratuita in vanzari produse cosmetice AVON. Firma este de 13 ani in Romania, produsele sunt foarte bune si se vand repede fiind foarte cunoscute. Informatii email : cornelia_mihaly@yahoo.com. O zi frumoasa tuturor, Neli

    2
    1

  • Coman Andreea pe 4 Aug 2010, 22:37
    In spiritul muncii

    Foarte incurajator anaramona@yahoo.com, avand in vedere ca nu se poate trimite nimic pe aceasta adresa. In final, m-ar interesa si pe mine jobul de culegator texte. Acum sunt curioasa daca a primit cineva raspuns. Eu astept, in spiritul muncii, o oferta pe adresa de e-mail andryme4u@yahoo.com, care sigur este disponibila.

    4
    1

  • Ramona pe 4 Aug 2010, 21:33
    Munca la domiciliu

    Inscriu persoane interesate sa vanda produse Oriflame. Reducerile pentru reprezentanti sunt inre 23% si 40% plus alte cadouri avantajoase.Astept persoane interesate pe adresa de email anaramona01@yahoo.com

    2
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod