Angajamentul echipei tale scade?

In timpuri stravechi, cand Cicero isi incheia discursul, oamenii spuneau: "Cat de bine a stiut sa vorbeasca!". Dar cand Demostene termina de vorbit, oamenii spuneau: "Sa incepem!"

Noi convingeri: angajamentul celor din echipa se castiga cu o cauza - oricat de nepotrivit si naiv ar suna intr-o lume corporatista si materialista! "Ofera o cauza, nu doar un loc de munca," spune Garry Hamel ("The strategy guru", asa cum este numit). Ocaziile de a explora si descoperi necunoscutul, ocaziile in care indivizii vad ca ceea ce fac conteaza, ocaziile de a fi ei insisi, ocaziile in care pot lucra asemeni profesionistilor din Cirque du Soleil ("google-it" pentru a afla mai multe!) ii conecteaza emotional (angajeaza) la viitorul companiei.


Afla pentru ce se ridica din pat si vin la serviciu, in fiecare dimineata, cei din echipa ta! Fa-ti curaj si intreaba-ti subordonatii: "De ce stai / de ce lucrezi aici?", "Sunt lucrurile asa cum te asteptai sa fie?", "Ce trebuie sa fac ca sa-ti asigur energia pentru anul urmator?"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod