Mama de cariera

Marea majoritate a femeilor se gandeste la viitor in ordinea urmatoare: familie, copil, cariera. Se pare ca in vremurile noastre lucrurile s-au mai schimbat catre cariera, familie, copil sau chiar catre cariera, copil si eventual familie. Este trist sa faci cariera fara copii si este destul de nepotrivit sa fii o mama de cariera. Asta se potrivea cu secole in urma, acum avem alte pretentii de la noi.

Este extraordinar sa fii si mama si sa ai si o cariera, in orice domeniu ar fi ea, dar nu trebuie sa alegi intre ele, ci le poti face pe amandoua cu aceeasi pasiune si daruire.
Poti sa ai o cariera foarte frumoasa, sa iti dedici timpul job-ului care iti place sau afacerii pe care o conduci cu mare drag si mandrie si sa fii si mama deopotriva.

Nu este normal sa fii doar mama si atat, nu poti sa traiesti numai prin prisma copiilor tai, nu poti ca orice traire, senzatie, sentiment sa se lege in marea majoritate doar de copii, nu se poate ca visele tale sa se rezume doar la atat. Sunt sigura ca nici una dintre noi nu a visat in copilarie mai intai la un copil si apoi la
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod