Liana Stanciu ar intra in emisie si bolnava

De 12 ani i-am auzit vocea zi de zi la Radio Contact. Acum, Liana Stanciu este moderatoare la Radio Star, un post de radio care se adreseaza...

De 12 ani i-am auzit vocea zi de zi la Radio Contact. Acum, LianaStanciu este moderatoare la Radio Star, un post de radio care se adreseaza"femeii care vrea multe de la viata". Ea doreste sa aduca in mod permanentpublicului feminin informatii, barfe, sfaturi si muzica buna.

Care sunt avantajele si dezavantajele unei cariere in radio?

Satisfactiile sunt nenumarate, dar cea mai mare este bucuria pe care oaduci in sufletele persoanelor care te asculta. In schimb este vital saai tot timpul grija de voce.

Sau se intampla ca oamenii cand te ascultasa vizualizeze si un chip, iar cand imaginatia lor nu se muleaza pefelul in care arati, sunt dezamagiti.

Ce ai face daca ti s-ar intampla sa ragusesti sau sa te imbolnavesti?

Nu am voie sa ragusesc deoarece am o responsabilitate fata deascultatori, iar daca m-as imbolnavi, as ignora faptul ca ma simt rau,si as intra in emisie.

Ai un timbru vocal deosebit. Ai avut parte de controverse pe temaaceasta?

Da, mi s-a intamplat sa ma invite un ascultator pe strada la o cafeasi o tigara.

Atunci i-am explicat ca nu fumez si i-a venit foarte greusa creada.
Dar cred ca totusi este un avantaj cand lucrezi in radio sa ai voceaunica.

Ce profesie ai fi vrut sa ai inainte de a lucra la radio?

Inainte imi doream sa devin medic pediatru, dar in '90 cand mi s-aoferit ocazia sa fiu moderatoare radio, nu m-am mai uitat in urma.

Cum te-ai decis sa renunti la slujba anterioara pentru Radio Star?

Prefer sa am regrete pentru ceea ce am facut, decat pentru ceea cenu am incercat. Cred ca exista in viata momente de cotitura si simt caacest pas este o decizie desteapta.

Ce proiecte noi ai?

A doua mea mare pasiune, pe langa muzica, este filmul.

Vreau sa realizezla Radio Star o emisiune despre filme.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • stanciu stefan pe 20 Feb 2009, 18:18
    DONATIE

    ANTENA1 /13.02.ora 16 au prezaentat caz Georgianei -are nevoie de 10 000E ptr.operatieCORD. M-am oferit sa dau toata suma ptr ca si eu am un nepotel ptr, TRANSPLANT de maduva tot in ITAL.si are inca nevoie de mai mult .am trimis A.1ac.propunere care v-o fac si dv. Am un teren [peste 6000 m.p] extravilan[viitor INTRAVIL] poz.buna in COSTINESTI-C-ta si am propus org.unei TOMBOLE [loterie -NU=MONOPOL STAT] SI NICI TELODON=pomana!! EU -pun la dispozitie TERENUL -ANTENA-organiza TOMBOLA[tip,vanzare BILETE,org. extragere TV] DIN suma stransa 7-10%ptr ORGANIZATOR-EU-diferenta din care POT OFERI CEI 10 000 E =DONATIE M-am gandit la LIANA STANCIU [ care intelege aceste situatii] si poate coopta echipa MORAR+BUZDUGAN[sunt f, buni+R>ZUU!!] Am citit interv, de mai sus cu L> STANCIU sipoate puteti lua legatura si PUTEM PUNE IN ACTIUNE TOMBOLE[ PTR 8 MARTIE SAU CA TOMB. A PRIMAVERII] OARE EXISTA VRE-O REZOLVARE ? sau aceste siteuri sunt doar de DECOR? contact==0720 733 513

    0
    0

  • nastase catalin pe 4 Apr 2008, 21:42
    despre cancer...

    Buna as vrea sa stiu mai multe despre felul in care iti tratezi fetita ,pt ca am si eu un nepotel de 6 luni cu acceasi problema . Cu respect Nastase Lucian Catalin

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod