Cine are mai mult succes?

Paginile revistelor pentru femei sunt pline de femei de succes, fie din showbiz, fie din business. Pana si topul femeilor din Romania cuprinde ambele categorii si e normal sa fie asa, pentru ca succesul nu se rezuma doar la bani sau notorietate, ci inseamna sa fii printre cei mai buni in ceea ce-ti place tie sa faci cel mai mult, in ceea ce faci cu pasiune!

Si fiindca vorbim de femei de succes, pentru a te face cunoscuta, inainte de toate, trebuie sa ai rezultate extraordinare in domeniul tau. Nimeni nu "iese in fata" daca nu se remarca cu ceva anume: fie creatoare de brand-uri cu renume in tara si peste hotare, fie vedeta de televiziune, dar care mai face si altceva notabil, fie un CEO la o multinationala care are o regiune condusa din Romania.

Femeile antreprenor (sau cu rezultate deosebite intr-un anumit domeniu care nu este artistic) nu se fac niciodata remarcate datorita carismei.
Trebuie sa fii foarte puternica, sa-ti faci literalmente munca exact cum o face un barbat, sa pui profesia pe primul plan, sa stai ore in sir peste program, sa iti faci o singura vacanta "adevarata" pe an, sa uiti sirul weekend-urilor pentru ca de mult au reprezentat pentru tine simple zile de lucru. In asemenea conditii, cand sa mai ai timp sa-ti "construiesti carisma"?

Esti prinsa in vartejul afacerilor si muncesti pana uiti de tine
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod