Who`s King in Public SpeaKING? Awards Gala 2016

După 5 ediții “Who`s King în Public SpeaKING?”, o competiţie în premieră, în care 74 de manageri de top, antreprenori şi profesionişti din diverse industrii, antrenaţi de echipa SELFTRUST Academy, s-au duelat pentru titlul de cel mai bun vorbitor, vă invităm la Awards Gala 2016!

Cei mai buni 18 speakeri, finaliștii fiecărei ediții, se întrec pentru Marele trofeu: King in Public Speaking! Mergem la nivelul următor și provocăm cei mai populari concurenți să-și testeze limitele și să înfrunte vorbitori antrenați, care au demonstrat deja că pot captiva audiența și transmite un mesaj magnetic. Oare cu ce te vor surprinde de această dată?


Am urmat conceptul show-urilor live, aşa cum este “Vocea României”, l-am adaptat pentru discursul public şi am creat un eveniment unic în România: "Who`s King in Public SpeaKING?": un spectacol care te ţine cu sufletul la gură în fiecare moment, care îţi aduce zâmbete şi bună dispoziţie şi care te face parte din povestea celor de pe scenă! Votează-ţi favoritul! Tu decizi cine ia marele premiu!
Vino să petreci 4 ore de weekend altfel, învăţând şi jucându-te în acelaşi timp, asistând la speech-uri care te inspiră, te distrează sau îţi dau de gândit şi votând cine merge mai departe! La “Who`s King în Public SpeaKING?”, aducem vorbitul în public la rang de show!
Vezi aici cum a fost ultima ediție “Who`s King in Public SpeaKING?”!


CUM SE DESFĂȘOARĂ EVENIMENTUL

ETAPA 1: Cei 18 concurenţi vor susţine câte un speech de 4 minute pe o tema la alegere, în care vorbitorul are experienţă.

Vor caută să te surprindă, să-ţi aducă poveşti pe care nu le-ai mai auzit şi informaţii utile, să te captiveze şi să te facă să îi ţii minte. Vei hotărî, alături de trainerii SELFTRUST Academy şi de juriu, cine sunt cei 8 participanţi care îşi continuă drumul spre Marele Premiu.
ETAPA 2: Cea de-a doua probă va testa spontaneitatea si creativitatea: cei mai votaţi 8 concurenţi vor merge mai departe în Etapa 2. Aceştia se vor întrece doi câte doi şi vor susţine speech-uri spontane, pe teme pe care le vor extrage pe loc. Așa că, gândește-te: pe ce subiect ți-ar plăcea să auzi un discurs?

ETAPA 3: Cei mai buni 4 concurenţi votaţi de ţine, de juriu şi de trainerii SELFTRUST Academy, vor ajunge în Marea Finală, etapă care le va pune la încercare toate abilităţile de care are nevoie un speaker de top.
Acestă ultimă probă este un mix între cele 2 runde anterioare: provocarea celor 3 fantastici va fi de a susţine un speech spontan, pe tema "Nu am venit să ţin un discurs", folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc. Aşadar, în final, tu ce fel de speaker preferi? Unul amuzant şi plin de emoţie, sau unul structurat şi serios? Un discurs cu poveste sau unul cu fapte clare? Votează-l pe cel care te-a cucerit şi ajută-l să câştige trofeul!

5 MOTIVE PENTRU A PARTICIPA LA “WHO`S KING IN PUBLIC SPEAKING”
INSPIRAŢIE & MOTIVAŢIE

Vei asista la creşterea spectaculoasă a unor lideri autentici, care te vor inspira să-ţi depăşeşti limitele şi să devii mai încrezător în propriile forţe, dar şi să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile de vorbire în public. Vei vedea cum oameni simpli, care au curaj să-și înfrunte temerile, reușesc să facă pași importanți către ceea ce-și doresc

INFORMAŢIE DE CALITATE
Vei asista la speeech-uri pe teme din domenii diverse, cu informaţii utile care îţi vor completa cultura generală şi te vor susţine în viaţa personală şi profesională

ENTERTAINMENT

Vei petrece 4 ore de weekend altfel şi vei participa la un show unic în România! Spectacolul va fi asigurat de concurenţii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King în Public Speaking?”, iar cel care va decide câştigătorul vei fi chiar tu!


NETWORKING
Vei cunoaşte alţi profesionişti din domenii diverse, interesaţi, că şi tine, de dezvoltare personală.

Printre participanţi se numără antreprenori, manageri, oameni de marketing şi media, directori de resurse umane, directori de vânzări.


TEAMBUILDING

Ia-ţi colegii şi prietenii şi vino la un eveniment distractiv, să decideţi împreună cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

Data și ora: 5 noiembrie, Ora 14:00
Locație: Radisson Blu Hotel, București
Preț bilet: 120 RON
Înscrieri aici:  http://selftrustacademy.ro/whosking/#reservation sau la sta@selftrustacademy.ro
    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod