Conferința de leadership feminin The Woman a adus în prim plan femeia lider a zilelor noastre

Peste 500 de manageri, antreprenori, administratori și tinere antreprenoare interesate de dezvoltarea personală și profesională din România au participat în 10 martie la Conferința de Leadership Feminin The Woman, un eveniment de referință pentru leadershipul și antreprenoriatul feminin.

Prima parte a zilei a inclus workshop-urile axate pe antreprenoriat, management-ul stresului și lifestyle susținute de speakerii Oana Țoiu (Antreprenor Social Mesteshukar BoutiQ&Fondator Social Innovation Solutions), Loana Comșa (consilier psihologic&coach) și Larisa Petrini (Health Coach reLife). Cum arată o zi din viața unui lider, pașii spre succes și modalitățile de luare a deciziilor au fost subiecte atinse în cadrul panelului de discuții „Women making a difference in business” unde speakerii Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision), Cristina Săvuică (Country Manager Lugera), Maria Metz (Senior Vice President EBS România, an NTT Data Company) și Daniela Budurea (Country Director Western Union Romania&Bulgaria) au împărtășit celor peste 500 de femei din propria experiență.

Cristina Săvuică a declarat că în fiecare zi „Sunt decizii grele de luat, dar le iau cu tot sufletul. Ce mă conduce în continuare este pasiunea”.  Intuiția are, de asemenea, un rol esențial, după cum afirmă Maria Metz: „E vorba și de multă intuiție, dar nu este neapărat un lucru pozitiv, pentru că nu intuiesc numai lucrurile bune.

Momentul în care realizezi că ești pe drumul cel bun: când intuiești ceea ce ai vrea să facă cei cu care lucrezi.”

Invitatele celui de-al doilea panel „Define your personal brand before others do”: Monica Bîrlădeanu (actriță&antreprenoare), Ștefana Cazan (Sales&Marketing Manager România Maxx Royal) și Paula Herlo (Senior corespondent și Producător „România te iubesc!”) au vorbit publicului despre brandul personal. „E foarte important să-ți porți brandul. În acest proiect, Mooncast, m-am găsit pe mine. Cred că nu am făcut nimic mai personal.”, a declarat Monica Bîrlădeanu. Brandingul personal trebuie privit și prin prisma carierei, după cum afirmă Paula Herlo „În fiecare zi aș schimba câte ceva și în fiecare zi rămân la ceea ce sunt. Am ajuns la stabilitate. Jurnalismul e o formă de artă, mai ales la România te iubesc.”, dar și a naționalității:”Admir foarte mult româncele. Sunt foarte implicate, foarte devotate” Ștefana Cazan.


Cele peste 500 femei au luat parte și la prezentările doamnelor: Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat) care consideră că ”Ceea ce e foarte important pentru un manager este să îşi asume riscuri”, Stela Toderașcu (Commercial Marketing Director), dar și Oana Delia Radu (Director Grup Retail Cluj Raiffeisen Bank) care a afirmat că atunci când vine vorba de business-urile pe care le avem, ”zona de investiție e o chestiune de perspectivă”.

Ziua de 10 martie s-a încheiat într-o notă elegantă cu Gala Premiilor The Woman unde 10 femei lider au fost premiate pentru implicarea activă în comunitate și care au reușit să își atingă obiectivele profesionale. Premiul The Woman Life Career Award a fost acordat doamnei Maia Morgenstern pentru întreaga sa activitate profesională, The Woman Entrepreneurship Award: Business Woman of the Year doamnei Mirela Bucovicean (Owner Molecule F), iar premiul The Woman Education Award: Mentor of the Year doamnei Amalia Sterescu.

The Woman Most Valuable Personal Brand Award a fost acordat Andreei Raicu pentru crearea brandului personal, iar premiul The Woman Journalist of the Year Award Paulei Herlo pentru activitatea sa jurnalistică.

Lui Caroline Fernolend, directorul executiv Fundația Mihai Eminescu Trust i-a fost înmânat premiul The Woman Award for Community and Social Responsibility datorită implicării în comunitatea locală, iar premiul The Woman Romanian Brand Award: Inspirational Woman of the Year i-a fost acordat Rucsandrei Hurezeanu pentru promovarea brandului românesc prin intermediul companiei sale Ivatherm recunoscută la nivel internațional și care promovează activ apele Herculane din România.
Sînziana Maioreanu, Country Executive Officer Aegon a primit premiul Transylvanian CEO of the Year Award, iar Larisa Petrini premiul The Woman Health & Wellbeing Award. The Woman Innovation Award a fost acordat doamnei Alida Timar-Gabor pentru activitatea sa profesională în domeniul cercetării, care a adus un aport semnificativ domeniului datării prin luminiscență.

Peste 80 de premii ce constau în servicii și produse de înfrumusețare, obiecte vestimentare, bijuterii și vacanțe au fost oferite participantelor.

Conferința de Leadership Feminin The Woman a fost moderată de către Roxana Dobrescu (Senior HR Manager AVON România&Moldova), iar Gala Premiilor The Woman de către Constantin Trofin (Realizator TV) și Nina Moldovan (CEO Liberty Technology Park), iar momentele artistice au fost susținute de către Sorin Misirianțu și Ionuț Mangu. Evenimentul se află la cea de-a V-a ediție și a fost organizat de către agenția de evenimente Libero Events.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod