30-31 octombrie - Job Cocktail

Intre 30 si 31 octombrie la Ploiesti are loc Job Cocktail si va pune, in principal la dispozitia tinerilor, o gama variata de oferte

Job Cocktail reprezinta cel mai mare targ de joburi ce a avut loc pana acum in Ploiesti. El isi va deschide portile la sfarsitul lunii octombrie si va veni in intampinarea tinerilor cu un melanj de oportunitati. Joburi full-time, joburi part-time, burse private sau stagii de practica. Evenimentul se adreseaza atat studentilor, cat si absolventilor cu experienta de pana la 7 ani, carora le faciliteaza legatura cu mediul economic. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor (vis-a-vis de UPG), intre orele 10.00 si 18.00.

Job Cocktail isi propune sa reuneasca peste 40 de companii locale, nationale si multinationale.

Acestea isi vor prezenta la stand ofertele pe durata celor doua zile de desfasurare a targului si isi vor putea alege angajatii potriviti dintre cei 3000 de tineri participanti. Mai mult, "tolba" de C.V.-uri va fi procesata intr-o baza de date pusa la dispozitia companiilor implicate in proiect. Alte avantaje ale firmelor participante sunt promovarea imaginii si pozitionarea ca angajatori de top in randul tinerilor.

Elementul de noutate este reprezentat de sustinerea unor workshop-uri de catre companii renumite, pe teme de interes pentru tineri (cariera, leadership, HR, etc.) In plus, finalul evenimentului va fi marcat de un cocktail pentru managerii companiilor implicate, in cadrul caruia acestia vor avea posibilitatea sa interactioneze si sa participe la un  workshop sustinut de un speacker profesionist.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod