27 octombrie-2 noiembrie - Do IT Safe - Smart Security WORKSHOP

EESTEC Bucharest are prilejul de a va anunta evenimentul IT al anului dedicat studentilor. In saptamana 27 octombrie- 2 Noiembrie va avea loc workshop-ul international...

EESTEC Bucharest are prilejul de a va anunta evenimentul IT al anului dedicat studentilor. In saptamana 27 octombrie- 2 Noiembrie va avea loc workshop-ul international dedicat securitatii informatice, "Do IT Safe - Smart Security". Evenimentul va fi gazduit de Universitatea Politehnica din Bucuresti si va reuni nume grele din industia de profil precum si studenti romani si straini deopotriva. Cu aceasta ocazie, studentii vor putea lua contact direct cu specialisti din domeniu si vor putea participa la trainng-uri specializate, seminarii si prezentari de tehnologii avansate in combaterea atacurilor informatice, direct de pe bancile faculatatii.

Un subiect tot mai dezbatut in ultimul timp este securitatea informatiei.

Fie ca e vorba de date personale, de secrete comerciale sau de stat, informatia circula liber din ce in ce mai mult in secolul vitezei. Atacurile informatice au devedit un subiect tot mai dezbatut fie ca e vorba de atacaurile teribiliste ale unor pusti ce se intituleaza cu madrie hackeri, la fraude online si atacuri informatice concertate. Intr-o lume in care calculatorul a devenit bun comun, este firesc sa te intrebi, cat de sigur esti de fapt in propria ta camera, in fata lui.

Evenimentul vine in intampinarea acestor noi probleme, isi propune in premiera sa starneasa apetitul posibililor viitori specialisti in acest domeniu de varf, fie ca e vorba specialisti in sisteme de supravegere si securitate, de ingineri IT sau programatori.

Agenda evenimentul va cuprinde cinci zile de cursuri, seminarii si presentari de tehnologie, direct de la cei care le dezvolta, nu vor lipsi nici demonstratiile hands-on, toate aspentele planificarii si implementarii unui sitsem de securitate profesionist.

Dintre cuvintele ce se vor auzii atunci putem enumera: camere CCTV si IP, access token, advanced biometrics, LDAP, VPN, firewall, virusi, troieni, spyware.

Preocuparea pentru securitatea informatica a atins un nivel global. In intampinarea acestei stari de fapt, am invitat studenti de la univestitati tehice din europa, fiind anuntati 20 de participanti straini ce vor lua parte la seminariile tehnice organizate. Dorim un schimb de experienta, o comunicarea transfrontaliera, interculturala care sa cristalizeze cunostintele dobandite aici pentru a le putea pune intr-o perspectiva de ansamblu.

Pentru inscrieri click aici.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Victor pe 5 Oct 2008, 20:29
    Tehnica de supraveghere video

    Acum sunt din ce in ce mai cautate echipamentele de supraveghere video CCTV. Nu am fost la expozitie dar am fost nevoit sa cumpar niste camere si un dvr. Chestiunea e ca multi pe net icearca sa vanda copii chinezesti mai scumpe catepdata fata de camere originale - ar fi bine sa discutati cu cineva care se pricepe inainte de a cumpara. Va recomand pentru cele mai bune preturi: magazincctv.ro macdouglas.ro

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod