Dragostea durează trei luni

S-a dat startul înscrierilor pentru cele mai căutate cursuri after work din Capitală! La Universul DallesGO, timpul liber are acum și mai multă savoare! Dacă vrei să îți urmezi pasiunea after work sau vrei să îți dezvolți un talent care poate deveni o carieră alege acum un curs din portofoliul DallesGO.

Nou la Universul DallesGO

În cadrul celui de-al șaselea sezon, Universul DallesGO face investiții de portofoliu prin lansarea cursului de Comunicare Online, coordonat de Bogdana Butnar, unul dintre cei mai cunoscuți consultanți din industria de online. Bogdana face parte din echipa Google România, în poziția de Industry Manager și are un background profesional consistent în comunicare, advertising și strategie digitală.



O altă surpriză pregătită de Universul DallesGO este implicarea designerului Irina Neacșu în proiect, aceasta urmând să susțină cursul de Designul Interior. Irina este specializată în restaurare, în cadrul Universității de Arhitectură Ion Mincu, unde susține cursuri din sfera designului și arhitecturii, apoi în arte frumoase în cadrul Rome University of Fine Arts. Din 2009, a deschis în București propriul birou de amenajări interioare, iar în 2010, a lansat brandul thecraftLAB by Irina Neacșu. Astăzi, portofoliul Irinei conține expoziții internaționale precum Milano, Koln, New York, și lucrări din România dar și de peste hotare, Europa și Statele Unite.

Universul DallesGO este cea mai vizibilă platformă de cursuri after work din București, atragând cu fiecare generație de cursanți o comunitate din ce în ce mai mare de young professionals interesați de servicii de training în domeniul industriilor creative.

După trei ani, cinci sezoane și peste 600 de cursanti, platforma de learning continuă să se dezvolte și să le rezerve cursanților o experiență din ce în ce mai interactivă și full access la cele mai creative nume din industrie, cota de popularitate a cursurilor crescând cu fiecare ediție.

Pentru că Universul DallesGO este un mediu creativ în care tinerele talente sunt recrutate și promovate, studenții beneficiază de o reducere de 20% pentru înscrierea la cursurile din portofoliu.

Universul DallesGO a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri în cele mai hot domenii ale momentului.

Ai de ales dintr-un portofoliu de șapte cursuri interactive after work: Stilism & Tendințe în Modă, Make-up, Hairstyling, Fotografie, Design Interior, Comunicare Online și PR.

Înscrierile se pot face până la data de 30 aprilie, de luni până vineri, între orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II (zona Universitate). Cursanții care la inscriere achită integral plata cursului beneficiază de o reducere de 10%. În cazul înscrierii la două dintre cursurile Universul DallesGO împreună cu un prieten este oferită o reducere de grup de 20%.



Înscrieri: www.dallesgo.ro    |    0769 041 711    |   Str. Ion Oteteleşanu, nr. 2, et. II, zona Universitate

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod