Medicamentele care îți pot declanșa ulcer stomacal

Ai obiceiul de a lua tot felul de antiinflamatoare nesteroidiene fiindcă te doare spatele sau ai des migrene? Nu faci deloc bine.

Mineralul minune care face un scut împotriva celulelor canceroase și-ți protejează tiroida. Din ce alimente îl luăm

Mineralul minune care face un scut împotriva celulelor canceroase și-ți protejează tiroida. În plus, are o multitudine de alte beneficii, nici nu te-ai fi gândit că este atât de important pentru organismul tău. Din ce alimente ne luăm necesarul de seleniu?

Acidul folic și consecințele grave ale carenței acestuia. Complicațiile sunt foarte serioase

Anemia prin deficit de acid folic sau vitamina B9 reprezintă o afecțiune hematologică care are ca manifestare scăderea globulelor roșii din pricina unei cantități prea mici de acid folic din corpul uman. Nivelurile scăzute de acid folic pot provoca anemie megaloblastică.

Semne care te ajută să descoperi tumorile cerebrale înainte de a fi prea târziu și să nu amâni vizita la medic

Tumorile cerebrale ocupă un important loc în patologia neurochirurgicală, fiind și principala cauză de deces de cauză oncologică atât la copii, cât și la adulții sub 40 de ani.

Cele mai bune alimente pentru reglarea glandei tiroide

Atunci când tiroida funcționează bine, nu este necesar să adoptăm un regim alimentar specific. Însă, în anumite perioade ale vieții, glanda tiroidă poate suferi de tulburări, motiv pentru care corpul poate produce mai mulți hormoni (hipertiroidie) sau mai puțini spre normal (hipotiroidie).

Din ce carne este făcut salamul de Sibiu. Consumatorii sunt revoltați

Salamul de Sibiu nu mai este de mult un produs local, făcut la Sibiu. Și pe lângă faptul că salamul de Sibiu nu este din Sibiu, nici măcar nu este fabricat din carne românească.

Care este cea mai sănătoasă pâine? Câtă să consumăm zilnic și care este cea mai potrivită pentru noi

Pâinea este unul dintre alimentele nelipsite de pe mesele oamenilor. Cum o alegem în funcție de stilul nostru de viață, care pâine ni se potrivește?