Honda va informeaza despre criminalitatea zonelor prin care treceti

Honda a dezvoltat un sistem care va avertizeaza, prin intermediul sistemului de navigatie, despre infractionalitatea zonelor prin care treceti.

Vi s-a intamplat de multe ori sa treceti cu masina printr-un cartier rau famat? De foarte multe ori nu-i asa? Cum ati reusit insa sa va dati seama de criminalitatea acelei zone? Probabil din spusele vreunui prieten binevoitor care va sfatuit sa ocoliti acea zona.

Honda vrea sa puna capat acestor zvonuri si sa informeze corect populatia despre criminalitatea zonelor si despre pericolele la care se expun soferii care traverseaza acea zona. Japonezii au dezvoltat impreuna cu politia un sistem care informeaza soferii despre pericolele pe care le pot intampina pe traseu.

Informarea se face prin intermediul sistemului de navigatie, care avertizeaza soferul daca in zona pe care o traverseaza s-au inregistrat furturi sau spargeri auto.

Initiativa celor de la Honda vine dupa ce Microsoft a lansat de curand servicii care informeaza soferul despre blocajele din trafic, starea vremii si chiar unele mesaje publicitare.

Din pacate noi vom fi nevoiti sa asteptam pana cand Honda ne va informa despre starea criminalitatii din cartiere precum Ferentari, Berceni, Rahova, Pantelimon.

Japonia va fi prima tara care se va bucura prima de aceasta inventie foarte utila.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • POPA pe 12 Nov 2008, 16:49
    CIT COSTA ASTAZI

    CIT C0STA ASTAZI UN HIUNDAI ACCENT DIZEL

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod