Sony: cele mai frumoase cadouri pentru Sfântul Valentin

Fie că ești pasionat de muzică, activități în aer liber, fotografie sau sporturi extreme, Sony îți propune cele mai inspirate cadouri pentru Sfântul Valentin.
Pentru iubitorii de sport
Indiferent de sportul pe care îl practici, muzica potrivită îți poate oferi un plus de energie, iar Walkman-ul NWZ-WS613 rezistent la apă, chiar și la o adâncime de 2 metri, se poate transforma în companionul tău preferat. Este de ajuns sa conectezi Walkman-ul la telefon sau tabletă prin NFC sau Bluetooth® și să începi antrenamentul. Cei 4GB de memorie sunt suficienți pentru a stoca până la 1.000 de melodii, iar bateria asigură 8 ore de redare continuă. Walkman-ul este însoțit de o telecomandă sub formă de inel, rezistentă la stropire, care îți permite să schimbi melodia sau să modifici volumul de redare în căști.

Pentru iubitorii de muzică
Dezvăluie-ți sentimentele cu ajutorul muzicii și alege Walkman-ul NWZ-A15 pentru a-l dărui persoanei iubite.
Design-ul său elegant și sofisticat e dublat de o experiență audio impresionantă, fiind compatibil cu tehnologia High Resolution Audio, care aduce mai aproape adevărata calitate a muzicii. Walkman A15 dispune de amplificatorul digital unic de la Sony, S-Master™ HX care procesează cu acuratețe cantități masive de informație audio, în timp ce diminuează distorsiunile și zgomotul, iar cei 16GB de memorie îți oferă suficient spațiu pentru colecția de muzică. Fie că asculți melodii înregistrate de pe CD-uri sau MP3-uri comprimate, tehnologia DSEE HX™ îmbunătățește calitatea sunetelor comprimate prin recompunerea informațiilor de frecvență înaltă pierdute.

Pentru audiofili
Simte pulsul muzicii cu ajutorul căștilor extra bass MDR-XB450AP cu design pivotant al cupelor, special proiectate pentru a nu ocupa spațiu în bagaj.
Cu o telecomandă pe fir şi microfon încorporat pe cablul pentru căşti, poți prelua apeluri în regim „handsfree” chiar și în timp ce asculți muzică. Căștile sunt disponibile în trei culori: negru, alb și albastru.

Modelul MDR-ZX750BN îți va permite să asculți piesele favorite de pe PC, smartphone sau tabletă prin Bluetooth®, în timp ce design-ul special asigură o izolare perfectă.  

Boxele portabile wireless SRS-X2 și SRS-X3 sunt foarte ușoare și au un design compact, ideale pentru a asculta muzică acasă, în parc sau în mișcare. Bucură-te de un sunet mai dinamic și mai detaliat mulțumită tehnologiei ClearAudio prin simpla conectare a telefonului sau tabletei la boxă, prin Bluetooth®. În plus, preluarea apelurilor este la o atingere distanță, mulțumită opțiunii de conectare prin NFC.

Pentru pasionații de fotografie
Surprinde momentele romantice cu ajutorul camerelor foto Sony.

Camera foto mirrorless A5000 cu lentile interschimbabile este dotată cu un senzor Exmor APS HD CMOS de 20.1 megapixeli efectivi și procesor BIONZ X.
Auto-portretele sunt mai ușor de realizat datorită ecranului ajustabil la 180°, care permite o încadrare perfectă, iar opțiunile de conectare prin Wi-Fi și NFC îți permit să te conectezi imediat la un dispozitiv mobil pentru a vizualiza și împărtăși fotografiile cu cei dragi.

Modelul compact DSC-HX60 cu stabilizator de imagine, GPS și Wi-Fi îți oferă precizie totală datorită zoom-ului optic 30x, senzorului Exmor R™ CMOS de 20,4 megapixeli și procesorului de imagine BIONZ X, totul pentru detalii clare, precise, indiferent dacă scena se află în apropiere sau în depărtare.

Pentru iubitorii de aventură
Îndraznește să capturezi scenele intense de acțiune cu Sony Action Cam.

Action Cam Mini HDR-AZ1VR este rezistentă la apă și zăpadă, iar design-ul compact și  greutatea de numai 63 de grame o transformă în gadget-ul perfect pentru orice activitate în aer liber.
De asemenea, este echipată cu Wi-Fi și are un senzor CMOS sensor Exmor™ R de 11.9 megapixeli efectivi și obiectiv ZEISS Tessar cu un unghi de curpindere larg, de 170°. Sistemul avansat SteadyShot permite înregistrarea unor imagini pline de culoare și stabile, în timp ce telecomanda Live-View Remote îți oferă control total asupra camerei, de la încheietura mâinii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod