Samsung lansează trei noi modele de boxe Wireless Audio 360

Samsung Electronics Co., Ltd. a adăugat trei noi modele gamei de boxe Wireless Audio 360, modelele R5, R3 și R1. Noile sisteme audio care propagă sunetul în toate direcțiile vor putea fi văzute în premieră la târgul de tehnologie IFA 2015. Boxele au integrate o interfață tactilă și o aplicație Multiroom îmbunătățită pentru smartphone-urile, tabletele și accesoriile smart ale utilizatorilor.

Modele R5, R3 și R1 fac parte din gama Samsung Wireless Audio 360, lansată odată cu mult apreciatele R7 și R6, și le oferă utilizatorilor același sunet de calitate, echilibrat, precum și un design premium, care completează elegant orice spațiu.


Interfață intuitivă

Modelele R5, R3 și R1 au opțiuni de control simplificate pentru o experiență de utilizare cât mai intuitivă.
Utilizatorii pot modifica nivelul de volum, pot rula melodii sau pot selecta diferite surse de muzică printr-o simplă apăsare sau glisare în partea superioară a boxelor.

Sunet optim

Modele R5, R3 și R1 se conectează la aplicația Multiroom, disponibilă pentru smartphone-urile și tabletele cu Android sau iOS, oferind posibilitatea de a partaja muzică pe dispozitivele interconectate prin Wi-Fi din întreaga casă. Aplicația le permite utilizatorilor să găsească și să selecteze cu ușurință melodii sau să creeze playlist-uri pe ecranul dispozitivului.

Aplicația Samsung Multiroom a fost actualizată pentru a funcționa și cu dispozitivele Samsung Gear S și va fi disponibilă și pe accesoriile smart care urmează să fie lansate, prin intermediul unei interfețe simple, fără a depinde de un smartphone.

De pe accesoriile smart, utilizatorii pot controla redarea și volumul muzicii, pot căuta și pot selecta diferite melodii sau playlist-uri.
De asemenea, accesoriile afișează pe ecran informații despre melodiile în curs, precum și o listă cu boxele disponibile, toate acestea printr-o simplă glisare cu degetul pe ecran.

 
Streaming de înaltă calitate pe toate dispozitivele prin Qobuz

Samsung a încheiat un parteneriat cu Qobuz, un serviciu de streaming muzical online, pentru a-și oferi serviciile de streaming de înaltă calitate pe dispozitivele audio Samsung. Acest parteneriat le oferă utilizatorilor acces la conținutul lor preferat audio, la cea mai bună calitate și consolidează angajamentul Samsung de a le oferi acestora cea mai bună experiență audio de pe piață.

Noile modele vor fi disponibile pe piețele din Europa și S.U.A.
începând cu ultimul semestru al anului 2015.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod