Samsung lansează primul monitor cu funcție integrată de încărcare wireless pentru smartphone-uri

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat SE370, primul monitor din industrie cu funcție integrată de încărcare wireless pentru telefoane mobile. Disponibil cu diagonale de 23,6 și 27 de inci, modelul SE370 îi ajută pe utilizatori să păstreze un mediu de lucru ordonat, înlăturând nevoia de cabluri și porturi de încărcare pentru telefoanele mobile.
Monitoarele integrează tehnologii avansate, care le oferă utilizatorilor experiențe optime de vizualizare și de utilizare, calitate superioară a imaginii, perfomanță vizuală îmbunătățită și un design elegant.

Monitorul Samsung SE370 este compatibil cu toate dispozitivele mobile care utilizează standardul de încărcare wireless Qi, dezvoltat de Wireless Power Consortium (WPC). Qi este una dintre interfețele standard cele mai răspândite la nivel global.Pentru confort sporit și funcții multitasking, modelul SE370 integrează porturile de încărcare disponibile până acum pe alte ecrane într-o singură zonă circulară de încărcare wireless. Utilizatorii își pot așeza acum dispozitivul pe suprafața de încărcare, iar procesul se face automat, fiind confirmat de o lumină LED care se aprinde atunci când telefonul se încarcă.
Fiind o soluție completă, modelul SE370 elimină nevoia de cabluri sau kit-uri de încărcare a dispozitivelor mobile, reducând astfel costurile și îmbunătățind mediul de lucru al utilizatorilor.

Dezvoltat pentru a fi folosit perioade lungi de timp, monitorul Samsung SE370 oferă o experiență de vizualizare confortabilă. Modul cu funcție de protecție a ochilor reduce efectele nocive pe care lumina albastră le are asupra ochiului uman și oboseala asociată cu aceasta, prin monitorizare și optimizare constantă a imaginii. În mod similar, funcția flicker-free protejează ochii de oboseala cauzată de tremurul imaginii care apare la monitoarele standard.        Modelul SE370 asigură o experiență de vizualizare confortabilă prin panelul performant Plane-to-Line-Switching (PLS).
Panelul PLS le oferă utlizatorilor un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, precum și o calitate superioară a imaginii, claritate și culori puternice la o luminozitate de până la 300 cd/m2.

Alături de funcțiile de îmbunătățire a imaginii, modelul SE370 oferă o experiență de divertisment captivantă. Cu ajutorul tehnologiei AMD Freesync, monitorul sincronizează rata de refresh a ecranului cu rata cadrelor generate de placa grafică AMD a utilizatorului, pentru a reduce latența și lag-ul în timpul sesiunilor de jocuri sau al redării video. În plus, timpul de răspuns de 4 milisecunde al monitorului permite urmărirea scenelor de acțiune în cel mai fluid mod, fără efecte de bluring sau ghosting, în timp ce un mod unic optimizat pentru jocurile video poate fi activat prin simpla apăsare a unui buton.
Acest mod detectează schimbări și corectează imaginile blurate, îmbunătățește culorile și contrastul pentru vizibilitate sporită.

Funcția Eco Saving Plus a monitorului reduce luminozitatea ecranului pentru mai multă eficiență energetică. În plus față de cele două setări standard, o setare auto reduce consumul energie cu aproximativ 10%, bazându-se pe luminozitatea părților întunecate ale ecranului în modul auto on-screen display (OSD). Pentru un impact mai redus asupra mediului înconjurător, partea din față a monitorului, suportul și circuitele sunt construite fără PVC.Monitorul SE370 nu este doar un dispozitiv prietenos cu mediul, ci și unul elegant, ce oferă un aspect modern oricărui birou.
O ramă subțire și semi-transaprentă cu o nuanță albăstruie încadrează monitorul alb lucios, oferindu-i un aspect curat. Cu accente Samsung Touch of Color, suportul în formă de T îi oferă monitorului un aspect minimalist și rafinat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod