Samsung lansează Galaxy S6 edge+, cel mai nou smartphone cu ecran curbat din seria Galaxy

Samsung Electronics Co., Ltd. anunță lansarea internațională a noului smartphone Samsung Galaxy S6 edge+. Acesta are un ecran de 5,7 inci și păstrează același design unic și inovator al lui Galaxy S6 edge, fiind creat din sticlă și metal. Galaxy S6 edge+ reconfirmă angajamentul Samsung de a dezvolta piața de smartphone-uri cu ecran de dimensiuni mari, creată în anul 2011 prin lansarea modelului Galaxy Note.

Galaxy S6 edge+ îmbină designul elegant cu cele mai avansate specificații tehnice din industrie: cea mai bună tehnologie de display bazată pe designul curbat unic creat de Samsung și cea mai avansată cameră foto pentru fotografii și înregistrări video la calitate superioară. În plus, smartphone-ul se încarcă mai rapid, atât wireless, cât și prin cablu, și are un procesor de top. Cu o memorie RAM de 4 GB, noul dispozitiv oferă cea mai bună putere de procesare de pe piață, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de multi-tasking, de a rămâne mereu la curent cu cele mai noi mesaje și notificări de pe rețelele de socializare și de a utiliza jocuri video de ultimă generație într-un mod fluid.

Samsung Galaxy S6+ continuă linia de design inaugurată de Galaxy S6 edge.
Acesta are integrat noul Apps edge care le oferă utilizatorilor acces rapid la aplicațiile lor preferate printr-o simplă atingere a ecranului de pe margine. În același timp, People edge oferă acces la contactele favorite prin opțiunile rapide de apel sau trimitere mesaj, ajutându-i pe utilizatori să rămână mai ușor conectați cu cei dragi.

Noul Galaxy S6 edge+ are capabilități multimedia superioare, susținute de ecranul Quad HD Super AMOLED de 5,7 inci.

Samsung ajută utilizatorii să împărtășească momentele importante pe rețelele de socializare prin fotografii și înregistrări video, oferind noi opțiuni pentru înregistrările video. Printre acestea se numără funcția Steady Video, ce oferă stabilizare video digitală integrată pe ambele camere foto, pentru înregistrarea de imagini clare chiar și în mișcare, și modul Video Collage, care le permite utilizatorilor să înregistreze și să editeze videoclipuri scurte cu ușurință, adăugându-le numeroase rame și efecte.
Galaxy S6 edge+ are capacitate de înregistrare video 4K și posibilitate de Live Broadcast, astfel că utilizatorii pot trimite conținut video Full HD în timp real, de pe telefon, către orice contact sau grup de contacte din agendă, sau chiar către publicul larg, prin YouTube Live. Orice utilizator care primește link-ul YouTube de la un utilizator Galaxy S6 edge+ se poate bucura de conținut video în timp real pe propriul smartphone, tabletă, PC sau Smart TV prin conexiune YouTube.

Galaxy S6 edge+ introduce inovații și pentru tehnologia Samsung de încărcare rapidă. Tehnologia integrată de încărcare wireless este compatibilă cu orice dispozitiv de încărcare wireless disponibil în momentul actual pe piață. Smartphone-ul se încarcă în totalitate în aproximativ 90 de minute prin cablu și în aproximativ 120 de minute cu cel mai nou dispozitiv de încărcare wireless Samsung.
De asemenea, Galaxy S6 edge+ suportă funcția SideSync, care conectează smartphone-ul la PC atât prin cablu, cât și wireless. Datorită funcției de autorecunoaștere și setării rapide, utilizatorii își pot conecta dispozitivul Samsung la un computer sau o tabletă, pentru acces ușor la fișiere și date de pe toate platformele și sistemele de operare.

Utilizatorii Galaxy S6 edge+ vor beneficia și de o cameră foto avansată, ce include funcțiile Quick launch (printr-o apăsare dublă a butonului principal, camera foto se lansează în 0,6 secunde), Auto Realtime High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) și filtre noi.

În plus, funcțiile de securitate au fost îmbunătățite pe Samsung Galaxy S6 edge+ cu KNOX Active Protection (integrat în dispozitiv) și My KNOX (aplicație cu setare simplă și rapidă) pentru protejarea informațiilor personale sau de business.

Galaxy S6 edge+ va fi disponibil în România începând cu 4 septembrie în rețeaua partenerilor oficiali Samsung.
Dispozitivul va fi disponibil în versiunile de 32 GB sau 64 GB capacitate de stocare
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod