Samsung a lansat aplicația Live SMART 365

Samsung Electronics România a lansat aplicația Live SMART 365, o colecție de sfaturi prin care consumatorii pot obține mai mult timp liber, mai multă eficiență, mai mult confort sau pot fi mai aproape de cei dragi prin intermediul tehnologiei.
Sfaturile au fost colectate prin intermediul aplicației de Facebook, iar utilizatorii au putut contribui cu propriile moduri și sfaturi de a folosi tehnologia pentru un stil de viață SMART. La finalul campaniei, aceștia au identificat peste 2.000 de idei despre cum putem integra cât mai eficient tehnologia în viața noastră.

Studiu Samsung: utilizatorii folosesc din ce în ce mai mult funcțiile SMART ale telefonului

În cadrul campaniei 365 de moduri de a trăi SMART, Samsung Electronics România a realizat un studiu* care arată interesul pe care utilizatorii români îl au pentru produsele SMART și, totodată, pentru funcțiile SMART.

Studiul realizat de Samsung arată că evoluția numărului utilizatorilor de device-uri SMART a determinat și o schimbare în comportamentul consumatorilor. Deși mai este loc de creștere în ceea ce privește nivelul de utilizare a funcțiilor SMART, comparativ cu anul trecut utilizatorii au început să integreze din ce în ce mai mult tehnologia SMART în viața lor.

Astfel, aproape jumătate dintre participanții la studiu (49%) spun că smartphone-ul lor este permanent conectat la internet, comparativ cu 42% în 2013.
În mod similar, comparativ cu 2013, utilizatorii folosesc din ce în ce mai puțin funcțiile de bază ale telefonului și din ce în ce mai mult funcțiile SMART. De exemplu, 80% dintre participanți au menționat că folosesc cel mai des smartphone-ul pentru efectuarea apelurilor telefonice, comparativ cu 92% în 2013, iar scăderea se menține și în ceea ce privește SMS-urile. Crește, în schimb, comunicarea online și numărul de aplicații utilizate.

Dacă smartphone-ul este folosit intens în fiecare zi, tableta a devenit accesoriul preferat al oamenilor în concedii sau deplasări: aproape jumătate dintre participanții la studiu (48%) au declarat că folosesc cel mai mult tableta în aceste situații, în afara casei, iar 45% dintre ei au descărcat între 6 și 10 aplicații în ultimele 3 luni.

Totodată, Smart TV-ul devine din ce în ce ce mai mult o sursă de informare și socializare pentru consumatori. 24% dintre participanții la studiul Live Smart au declarat că citesc ziare prin intermediul aplicațiilor online, comparativ cu 14% în 2013 și aproape o treime (30%) intră pe retelele de socializare direct de pe Smart TV.

Pentru a avea parte și de mai mult confort, divertisment și eficiență, 66% dintre deținătorii de Smart TV intervievați au încercat să își conecteze smartphone-ul sau tableta la Smart TV, comparativ cu 46% în 2013.
Nu în ultimul rând, 70% dintre participanții la studiu au spus că ar utiliza la un nivel mai avansat device-urile Smart dacă ar primi sfaturi de utilizare adaptate activităților de zi cu zi.

Moduri SMART pentru mai mult Confort

Samsung a integrat în aplicație soluții inteligente de a folosi noile tehnologii, pentru ca utilizatorii să se bucure de mai mult confort. Astfel, prin intermediul telefonului inteligent pe care utilizatorii îl folosesc zilnic, aceștia pot acum porni foarte ușor aerul condiționat sau mașina de spălat, chiar și atunci când sunt la plimbare sau la birou. Triangle A3050 sau mașina de spălat Crystal Blue, ambele dotate cu Wi-Fi, sunt produsele care îi ajută să își simplifice viața.

De asemenea, organizarea cât mai bună a frigiderului le oferă utilizatorilor mai mult confort și acces mult mai facil la produsele dorite. Frigiderul Food ShowCase dispune de trei zone destinate diverselor tipuri de alimente și organizate astfel încât fiecare membru al familiei să găsescă rapid alimentele preferate.

Moduri SMART pentru mai multă Distracție

Tehnologiile SMART integrate de Samsung în produse precum sistemul Soundbar, camera foto NX30, GALAXY K Zoom sau Smart TV-ul, vin în sprijinul utilizatorilor pentru ca aceștia să aibă parte de mai multă distracție.

Utilizatorii pot asculta acum melodiile preferate direct de pe telefonul mobil sau tabletă, care se poate conecta imediat cu sistemul Soundbar, din orice colț al locuinței.
De asemenea, aceștia le pot trimite prietenilor direct pe telefonul mobil imaginile surprinse cu ajutorul camerei foto, prin intermediul funcției NFC. Mai mult, utlizatorii pot organiza o seară de vizionat meciuri cu prietenii pe Smart TV-ul curbat Samsung, care dispune de funcția Football Mode, sau au la dispoziție funcția multitasking pentru a petrece cât mai bine timpul alături de cei dragi.

Moduri SMART pentru mai multă eficiență

Pentru ca utilizatorii să aibă parte de mai mult timp liber pentru ceea ce îndrăgesc cu adevărat, aspiratorul NaviBot poate fi programat să facă singur curățenie cât timp aceștia se pot uita confortabil la filmul preferat sau sunt la cumpărături cu cei dragi. De asemenea, utilizatorii pot rezolva mai multe lucruri chiar și din mișcare, vorbind direct la brățara inteligentă Gear 2, care poate surprinde și momente importante cu camera foto integrată, sau se poate transforma în telecomandă pentru Smart TV.

Moduri SMART pentru mai multă socializare

Pentru a fi mereu conectați cu cei dragi, utilizatorii vor putea ține legătura cu ei chiar și atunci când sunt la mii de kilometri distanță, prin intermediul aplicației Skype instalată direct pe SMART TV-ul Samsung.
De asemenea, vor putea comunica mult mai ușor și vor putea împărtăși noutățile cu GALAXY S5 sau K Zoom care se pot conecta foarte simplu la noul GALAXY Tab S.

*Studiul Live Smart a fost realizat în luna august 2014 pe un eșantion de 502 de respondenți, utilizatori de internet și de produse Smart, din mediul urban, cu venituri medii și mari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod